- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.361
Okudum, bitti. Allah kabul etsin.
Tamam canim olabiliyor aradaKuzu benim 200 tane kaldı onuda yarın akşam okuycam inşallah misafirim war yarın hazırlık yapıyorum bu defa aksadı benim kusura bakmayın hakkınızı helal edin siz diğer arkadşa başlayın ben bitiririm kesin
Cannim bugün içinde kilip yazar misin baslayalimTamam canım.umarım adet olmadan biter.
Okudu mu herkes canim.bitti mi.şimdi dışarıdayım eve dönünce kilarim hemen inşallahCannim bugün içinde kilip yazar misin baslayalim
Okudu mu herkes canim.bitti mi.şimdi dışarıdayım eve dönünce kilarim hemen inşallah
Canim adet oldum ben.kılamadım o yüzden.sıradakine geçelimShokella kaldi aksam kesin bitiririm demişti kildin mi sen?
Tamam canım akşam eve geçince kılar haberdar ederim.kardelen_08 sira sende canim namaxini kilinca yazar misin
Canım ben namazımı kıldım, başlayabiliriz. İsmim Meltem. Duam; hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladımızın olması.kardelen_08 sira sende canim namaxini kilinca yazar misin
Dil-i bitab canım yeni turda bende olabilirmiyim.
Bende katılmak isterim canım. Kac gün içinde okunuyo bide duaya başlamadan namaz mi kiliniyo biraz açıklarmısınkardelen_08
(Meltem) Duası; hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak.
KİSİ BASİ 555 DÜŞÜYOR
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5-Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7-Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
8-kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
Yeni listeye başlayınca eklerim canim evet 2 rekat namaz kiliniyor sonra 1 tesbih istiğfar getiriliyor 1 tane ayet var o okunuyor okumaya öyle basliyoruz ilk sayfada ayrintili yaziyorBende katılmak isterim canım. Kac gün içinde okunuyo bide duaya başlamadan namaz mi kiliniyo biraz açıklarmısın