- 16 Nisan 2017
- 1.782
- 1.543
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.341
Evet canım.çok yakınim olan bir hastamiz var şimdi ona okuyoruz.biterse ben yine alırım sizlerden.Canim bir tur derken 1 kişi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım.çok yakınim olan bir hastamiz var şimdi ona okuyoruz.biterse ben yine alırım sizlerden.Canim bir tur derken 1 kişi mi
Tamam yeni liste de katılmak istiyorumSirayla herkese 4444 tefriciyeyi aramizda paylasip okuyuruz dilersen yeni listede katilabilirsin
Tamam canim Allah acil şifalar versinEvet canım.çok yakınim olan bir hastamiz var şimdi ona okuyoruz.biterse ben yine alırım sizlerden.
Bitiremeyen varsa ben alabilirim bir kısmını kızlar.yardimci olayım isterseniz
Alırım canim.okurum şimdiCanim 100 tane alabilir misin benden
Okudum canımCanim 100 tane alabilir misin benden
Olur canım kaç tane kalmış senin,kaç tane okuyayım.Stardust07 kuzu bendende alabilirsin
Şimdilik 200 alıyorum o zaman.bitirince tekrar alırımHiç başlayamadım ki daha hepsi duruyo bugün yarın başlıycam sen ne kadar alabilirsen artık canım benim
Allah razi olsun benimki tamamlanmis oldu.Okudum canım
Canım valla hakkınızı helal edin yıl sonu geliyor ya işlerim çok yoğun o yüzden aksıyor biraz. Allah izin verirse bugün bitirip haber veririm.
Tamam canım.umarım adet olmadan biter.Stardust07 sira sende . arkadaslar bitirince namazini kilip haber verir misin canim