- 16 Nisan 2017
- 1.782
- 1.543
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.261
Bende sabahtan beridir çalışıyorum.kılınmadı ise bundan sonra kilabilirimV Vavin K Khvekokusu20 4 41EEEEE41Stardust07 kardelen_08 juliet55 kizlar benim misafirim gelicek ogleden once kilamayabilirim Shokella nin adina namaz kilabilir misiniz hemen başlayalım
Kilinmadi canim heme kilip yazar misinNamaz kılındı mı kızlar ? Yoksa kılabilirim
Paylastik basladik canim cmtDil-i bitab canım noldu shokellaya başlayacaktık başlayalım ozaman,Namazını kıldınızmı
[/QUOTE]Kizlar ben bitirdim yardim edebilirim V VavinShokella juliet55 4 41EEEEE41 K Khvekokusu20 kardelen_08 Stardust07
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Rabbim sizlere sabır versin.Kızlar abim rahmetli oldu hepinizden allah razı olsun hakkınızı banada abimedd helal edin bende okudum bitirdim
Cnm benim başın sağolsun çok üzüldümKızlar abim rahmetli oldu hepinizden allah razı olsun hakkınızı banada abimedd helal edin bende okudum bitirdim
Yaa çok üzüldüm basınız sağ olsun.Allah sabır versin sizlere.Evlatlarına hayırlı güzel ömür nasip etsin Rabbim.bitirelim yine de duamızı,ruhuna hediye etmiş oluruzKızlar abim rahmetli oldu hepinizden allah razı olsun hakkınızı banada abimedd helal edin bende okudum bitirdim
Canim cok uzuldumKızlar abim rahmetli oldu hepinizden allah razı olsun hakkınızı banada abimedd helal edin bende okudum bitirdim
Canim Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin cok üzüldümKızlar abim rahmetli oldu hepinizden allah razı olsun hakkınızı banada abimedd helal edin bende okudum bitirdim
100 tane okuyayim canim[/QUOTE]Canim bana edebilir misin