Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

canım ne zaman kararlaştırdınız hem ben kesin bişey dememiştim ki katılacağıma dair bildirim gelmedi haberim bile yok şimdi gördüm
Canim sureyi uzun tutucaz cikma falan yazmıştık sonra listeye etiketledim demekki gelmemis bildirim. dilersen okumadan ayriabilirsin kalmak istiyorsan da yardimlasarak okuruz payini

Canim sureyi uzun tutucaz cikma falan yazmıştık sonra listeye etiketledim demekki gelmemis bildirim. dilersen okumadan ayriabilirsin kalmak istiyorsan da yardimlasarak okuruz payini
Yok canım bana bildirim gelmedi. Tedaviye başlıycam canım bugün yarın ister istemez sıkıntılı bir süreç diğer okumalarımda var belki sıkıntıya düşebilirim. Tedavim sonuçlansın öyle dahil olayım

Bende okudum kızlar abimin durumu çok ağırlaştı rabbimden ümidimi kesmedim kesmiycem benim mazeretim dewan ediyo ne yazık ki o yzden namazımıda kılamıyorum biriniz kılabilir misiniz benim sıramda abime şifa için okuyalım allah sizden razı olsun Dil-i bitab

Rabbim abine Şafi ismiyle acil sifalar versin canim

Tamam canim ben kilarim okuruz Rabbim acil sifalar versin

Kizlar 494 eksik var 100 aldim kalan 394
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor.

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/

100 aldim geceye kadar okurum kalan 294

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…