- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.241
Bende okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sureyi uzun tutucaz cikma falan yazmıştık sonra listeye etiketledim demekki gelmemis bildirim. dilersen okumadan ayriabilirsin kalmak istiyorsan da yardimlasarak okuruz payinicanım ne zaman kararlaştırdınız hem ben kesin bişey dememiştim ki katılacağıma dair bildirim gelmedi haberim bile yok şimdi gördüm
Canim bugün aksama kadar biter inşallah.misafirim var okuyamadım hepsini
Yok canım bana bildirim gelmedi. Tedaviye başlıycam canım bugün yarın ister istemez sıkıntılı bir süreç diğer okumalarımda var belki sıkıntıya düşebilirim. Tedavim sonuçlansın öyle dahil olayımCanim sureyi uzun tutucaz cikma falan yazmıştık sonra listeye etiketledim demekki gelmemis bildirim. dilersen okumadan ayriabilirsin kalmak istiyorsan da yardimlasarak okuruz payini
Rabbim abine Şafi ismiyle acil sifalar versin canimBende okudum kızlar abimin durumu çok ağırlaştı rabbimden ümidimi kesmedim kesmiycem benim mazeretim dewan ediyo ne yazık ki o yzden namazımıda kılamıyorum biriniz kılabilir misiniz benim sıramda abime şifa için okuyalım allah sizden razı olsun Dil-i bitab
Cnm eksik kalan arkadaşlarınkini hemen okuyalım da Shokella ya geçelimCanim sureyi uzun tutucaz cikma falan yazmıştık sonra listeye etiketledim demekki gelmemis bildirim. dilersen okumadan ayriabilirsin kalmak istiyorsan da yardimlasarak okuruz payini
Tamam canimCanim bugün aksama kadar biter inşallah.misafirim var okuyamadım hepsini
Tamam canim ben kilarim okuruz Rabbim acil sifalar versinBende okudum kızlar abimin durumu çok ağırlaştı rabbimden ümidimi kesmedim kesmiycem benim mazeretim dewan ediyo ne yazık ki o yzden namazımıda kılamıyorum biriniz kılabilir misiniz benim sıramda abime şifa için okuyalım allah sizden razı olsun Dil-i bitab
100 aldim geceye kadar okurum kalan 294Kizlar 494 eksik var 100 aldim kalan 394
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor.
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/
Canim ben disardayimV Vavin K Khvekokusu20 4 41EEEEE41 Stardust07 kardelen_08 juliet55 kizlar benim misafirim gelicek ogleden once kilamayabilirim Shokella nin adina namaz kilabilir misiniz hemen başlayalım