- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.221
Canım benim daha doğuramadım son zamanlardayım artık iyice ağırlaştım sancımın gelmesini bekliyoruz hayırlısıylaSupurgesizcadiii35 canım naptın doğum oldu mu ? Kızlar haberiniz varmı naptı acaba,Allah kolaylıkla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ablacım allah yar we yardımcın olsun inşallah doğuma giderken bizlere dua etmeyi unutma olur mu sağ salim kucağına almayı nasip etsin mewlammCanım benim daha doğuramadım son zamanlardayım artık iyice ağırlaştım sancımın gelmesini bekliyoruz hayırlısıylaeğer 10 güne kadar gelmezse sezeryan olacak çünkü bebek kilolu normal zor olur dedi doktor Doğum olunca hepinize haber vericem inşallah
Allah razi olsun ablacim tesekkur ederim :)Dil-i bitab salihacım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah çok sevindim çokkkkk Bu arada sayfayı çok güzel yürütüyorsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah
Saol canım benim rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah topiğe çok giremiyorum artık ama İnan hep aklıma geliyorsunuz ve dualarımdasınız rabbim hayırlı zamanda nasip edecekAblacım allah yar we yardımcın olsun inşallah doğuma giderken bizlere dua etmeyi unutma olur mu sağ salim kucağına almayı nasip etsin mewlamm
Amin canım inşallah hayırlısıyla görürüm o günleri Darısı sizlerin başına tez vakitte inşallahhhSupurgesizcadiii35 Canım senden haber almak ne güzel ,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah kolaylık versin, topiğimizin ilk bebişi
Sağlıcakla gelsin inşallah
İnşallah canım umarım sağlıkla sıhhatle gelir bekletmeden oğlumAllah razi olsun ablacim tesekkur ederim :)
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kolaycacik dogurursun insAllah❤❤
Amin ablacim ❤İnşallah canım umarım sağlıkla sıhhatle gelir bekletmeden oğlumsanada hayırlı kolay gebelik geçirtsin rabbim bu gebelik süreçi çok yorucu çünkü kolayca geçirirsin inşallah
Cnm sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun dualarımız seninleCanım benim daha doğuramadım son zamanlardayım artık iyice ağırlaştım sancımın gelmesini bekliyoruz hayırlısıylaeğer 10 güne kadar gelmezse sezeryan olacak çünkü bebek kilolu normal zor olur dedi doktor Doğum olunca hepinize haber vericem inşallah
Amin şapladın ebrucum rabbim sanada kolaylıklar versin inşallahhh hayırlısıyla gelsin bebişlerCnm sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun dualarımız seninle
Canim olur ama Ebrunun duasi bitmedi henüz ben simdi 1 yasin okuyacağım arkadaslarada soralim bitmisse okurus abineDil-i bitab saliha yardımcı olur musun canımm
[/QUOTE]Kizlar son durum nedir?
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor. Sure 5 gun Kizlar 5 gun dedim bitiremezsek o zaman 2 gun daha ekleriz elimizden geldiğince bitirmye çalışalım
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5-Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7-Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- @sivas5858
9-kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
[/QUOTE]Kizlar son durum nedir?
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor. Sure 5 gun Kizlar 5 gun dedim bitiremezsek o zaman 2 gun daha ekleriz elimizden geldiğince bitirmye çalışalım
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5-Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7-Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- @sivas5858
9-kardelen_08 (evlat sahibi olmak)