Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

juliet55 icin okuyoruz. Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 555 dusuyor. Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra) hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak
7- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- birumut58

Canım beni listeye almışsınız çok tşk ederim netim yoktu şimdi gördüm ama ricam var sizlerden yarın akşama kadar bitiremem yalan söylemek te istemem. Allahın izniyle salı günü bitirip haber ederim

Arkadaşlar ben okudum Allah kabul etsin ama çok zorlandım hem duamız uzun hem sayı çok fazla bir çok dua grubunda ekliyim. yetiştiremiyorum sıradan bişeymiş gibide anlamsızca hızlı okuyup geçemiyorum içime sinmiyor. Ben okuduğum arkadaşa hakkımı helal ediyorum. kusura bakmayın lütfen gerçekten çok zorlandım. haftaya bide tüp bebek tedavim başlıyor işin içinden çıkamam. yeni listeye beni eklemeyin

Canim dun okudum ama yazamadim sana haklisin yetiştirmek zor oluyor sureyi daha uzun tutucaz ki biz de zaten tam zamaninda bitiremiyoruz cogu zamn yardimlasiyoruz sen kal gitme yani❤

kizlar ne durumdasiniz juliet55 icin okuyoruz. Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 555 dusuyor. Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra) hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak
7- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- birumut58 [/QUOTE]

Canim dun okudum ama yazamadim sana haklisin yetiştirmek zor oluyor sureyi daha uzun tutucaz ki biz de zaten tam zamaninda bitiremiyoruz cogu zamn yardimlasiyoruz sen kal gitme yani❤
Canım diğer sayfayada yazmışsın gördüm arkadaşlardan haber alalım İnşallah sayı düşer ve kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…