- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.181
Rica ederiz ❤Tamam canimCanım beni listeye almışsınız çok tşk ederim netim yoktu şimdi gördüm ama ricam var sizlerden yarın akşama kadar bitiremem yalan söylemek te istemem. Allahın izniyle salı günü bitirip haber ederim
Canim dun okudum ama yazamadim sana haklisin yetiştirmek zor oluyor sureyi daha uzun tutucaz ki biz de zaten tam zamaninda bitiremiyoruz cogu zamn yardimlasiyoruz sen kal gitme yani❤Arkadaşlar ben okudum Allah kabul etsin ama çok zorlandım hem duamız uzun hem sayı çok fazla bir çok dua grubunda ekliyim. yetiştiremiyorum sıradan bişeymiş gibide anlamsızca hızlı okuyup geçemiyorum içime sinmiyor. Ben okuduğum arkadaşa hakkımı helal ediyorum. kusura bakmayın lütfen gerçekten çok zorlandım. haftaya bide tüp bebek tedavim başlıyor işin içinden çıkamam. yeni listeye beni eklemeyin
Canım yetişemiyorum ki bilmiyorum nasıl olacakbirumut58 canım bence Çıkma çok zor durumda kalırsak birbirimize yardım ediyoruz paylaşıyoruz duayı,sen devam et biz sana yardım ederiz gerekirse zaten hep uzuyor genelde tam zamanında bizde yetişemiyoruz
Canım diğer sayfayada yazmışsın gördüm arkadaşlardan haber alalım İnşallah sayı düşer ve kalırımCanim dun okudum ama yazamadim sana haklisin yetiştirmek zor oluyor sureyi daha uzun tutucaz ki biz de zaten tam zamaninda bitiremiyoruz cogu zamn yardimlasiyoruz sen kal gitme yani❤
4444 tane tefriciyye duasini paylasip herkes icin ayri ayri okuyoruz canim 4 5 gün gibi sure veriyoruz ama sayi fazla olduğu için daha geç bitiriyoruzKızlar bende katılabilirim aranıza. Nasıl yapıyoruz bilgi verir misiniz?
Tamam canım yeni listeye beni de dahil edin. Peki 7 gün desek çok mu olur?4444 tane tefriciyye duasini paylasip herkes icin ayri ayri okuyoruz canim 4 5 gün gibi sure veriyoruz ama sayi fazla olduğu için daha geç bitiriyoruz