• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

öncelerı diyet yaparken elım ayagım tıtrer ve önume ne gelırse yerdım...bır cok kere şeker hastalıgından suphelendım.çok sukur kontroller normal cıktı ama bır saat bıle sabır edemıyordum.son ıkı aydır karatay dıyetı yapanlar bılır kahvaltıda yumurta ve cevız yıyorum ve ınanın aksam 17:00 kadar bırakın acıkmayı ara ogun serbest oldugu halde onu bıle es gecıyorum.harıka bır duyguymus .sabah kalktıgında ac uyanmamak.. bır sabah sadece bır sabah ıcınde un olmayan seyler yıyın. test edın bakalım tekrar ne zaman acıkacaksınız.ben tartı da 107 gordum kızlar ama ıkı ayda su 97-95 kıloyum.akapunktur dıyetısyen hepsıne gıttım...sonra anladım kı care benmısım :):16::9::8:

kızlar ben dukan diyetini uygulamaya karar verdim yarın başlamayı düşünüyorum umarım sonuna kadar yaparım

Evet böyle durumlarda insan yanına destekçi arıyor. Ben evde kendim yapıyorum sporumu. Dışarı çıkmaya pek vaktim yok şu sıralar.

esımın vardıyesı uydugu zaman cıkıyorum canım bende;ıkı bucuk yasında kızım var onu parka goturdugum zamanlarda;evde umay vılla dvd lerı var ;zumba cok etkılı oluyor...sen neler yapıyorsun evde ?

merhabalar!
ben bugün çok zorlanıyorum,canım tatlı şeyler istiyo ve birkaç kaçamak yaptım.:25:regl olucam,napmalıyım?

Cnm bebeğin varsa senin diyet yapma sen. Benim kuzenim doğumdan sonra hiç hamur işi, ekmek filan yemedi. Çok canı cekersede 1 lokma yedi, tatmak için. Ve evde cocuktan fırsat buldukça spor yaptı günlük. 15dk-30k filan. Sabah aksam yaptı kısa kısa. 6 ay içinde verdi tüm aldığı kiloları. Seninde imkanın yoksa sende o şekilde deneyebilirsin.

Hamur işine bende fazla girmemeye gayret ediyorum ekmek yemiyorum ama oğluşum gündüzleri uyumuyor vaktimi alıyor hep onun hamağını sallamak bi fırsat bulunaca da evle ilgilenmek zorundayım 😔

esımın vardıyesı uydugu zaman cıkıyorum canım bende;ıkı bucuk yasında kızım var onu parka goturdugum zamanlarda;evde umay vılla dvd lerı var ;zumba cok etkılı oluyor...sen neler yapıyorsun evde ?

Her fırsatı degerlendirmek lazım cnm. Ben genelde evde ilk önce bi 10 dk ısınma hareketleri yapıyorum. Daha önce spor salonuna gitmiştim orda öğrendiğim bacak, kalça, karın hareketlerini yapıyorum 3 set halinde. Birde pilates seti aldım internetten ona da yeni başlayacağım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamur işine bende fazla girmemeye gayret ediyorum ekmek yemiyorum ama oğluşum gündüzleri uyumuyor vaktimi alıyor hep onun hamağını sallamak bi fırsat bulunaca da evle ilgilenmek zorundayım 😔

Haklısın cnm. Ama metabolizmanı hızlandıracak şeyler yapabilirsin. Mesela ben sabah kalkınca 1 su bardağı ılık suyun içine yarım limonu sıkıp içiyorum. Yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum. Gün içerisindede 2 bardak yeşil çay içiyorum. Ama sen yeni doğum yapmışşsın sana zararı olur mu bilmem. Doktorun varsa bi doktoruna Danış. Daha iyi olur.

Aaa çok iyi :)
Hemen yazıyorum.
Boy 1.68 kilo 57 hedefim 52/53
İdeal kilomda olabilirim belki size göre normalde olabilirm ama vücudum laşka duruyo :( özellikle göbek ve yanlarım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman senin vücudunun sıklaşmaya ihtiyacı var cnm. Önerim pilates. İnan ilk haftadan farkı hissedeceksin
. Ben şu fazla kilolarımı bi vereyim. Sonra direk tekrar pilatese başlayacağım.

O zaman senin vücudunun sıklaşmaya ihtiyacı var cnm. Önerim pilates. İnan ilk haftadan farkı hissedeceksin
. Ben şu fazla kilolarımı bi vereyim. Sonra direk tekrar pilatese başlayacağım.

Canım bi türlü devam ettiremiyorum ya :( bi ara mekik falan çekiyodum makas haraketi yapıyodum ama bi kaç gün ara verdim hepten bıraktım.

Haklısın cnm. Ama metabolizmanı hızlandıracak şeyler yapabilirsin. Mesela ben sabah kalkınca 1 su bardağı ılık suyun içine yarım limonu sıkıp içiyorum. Yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum. Gün içerisindede 2 bardak yeşil çay içiyorum. Ama sen yeni doğum yapmışşsın sana zararı olur mu bilmem. Doktorun varsa bi doktoruna Danış. Daha iyi olur.

Yeşil çayı aç karnına mi tok karnına mı içiyon

Merhaba kızlar,

bende katılmak istiyorum, pazartesiden beri yediklerime çok dikkat ediyorum ve her gün hareketler yapıyorum,
ekmek sadece sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği yiyorum yoksa ekmek yemiyorum ve şekerli şeyler de tüketmiyorum sadece çayıma ekliyorum çünkü şekersiz içemiyorum daha maalesef...

desteklerinizi bekliyorum

Tabi Canım Hoş geldin aramıza boy Kilo ve hedef Kilonu bildirirSen analize girebilirsin 14u başlangıç oldu 21i 2. Tartı günü olack Hep birlikte desteklerle kurtulalım fazlalıklardan :21::32:

hoşgeldin Canım analiz yapıyorz destek amaçlı 14unde başladık ve 1hafta sonra tartılacz boy Kilo ve hedef Kilonu yazarak katılabilirsn :) :13:

ben de aradan dalıverdim konuya ama:)

boyum 1.66
kilom 81.5
hedefim 58
31 Aralık'a kadar inş.:)

Sende hoşgeldin aramıza Canım :) Kilolu isek destek arıyorsak Tam da doğru yere geldin :):9:

sağol canım..

1 mayısta başladım 84.9 ile..

inşallah hepimiz daha sağlıklı ve mutlu bedenlere kavuşuruz..

destek hiç fena olmaz.. yapabileceğime inanıyorum ama ya olmazsa diye korkum var.. elimden geleni yapıp başaramama korkusu.. geçecek inş. zaman içinde..

Yeşil çayı aç karnına mi tok karnına mı içiyon

Farketmiyor canım. Bazen yemekten önce bazen yemekten sonra içiyorum. Yani 13.00 da yemek yediysem 15.00 da yeşil çay içiyorum. Ara öğün gibi yani.
Akşam yatmadan önce bile mekik, makas, karın hareketleri yapsan onunbile faydasını görürsün cnm.

Back