kızlar delircem yaaa bi bakıverin...

tiwiticim, sen yarın mı gidiyosun doktora canım.. bence biran önce git. allah allah niye böyle oldu ya..

peki kan test yaptın mı sen. idrar testi negatif yazmışsın. bence bi de kan testi yaptır. gerçi yarın gideceksen doktorun anlar zaten.

canım kendine ii bak, yarın yaz mutlaka. a.s.a.s.a.s.

ben hala beklemedeyim, yazmıştım ya o belirtiler kayboldu. galiba benim yumurtlama döneminde böyle bişeyler oluyo. evli değilken hiç böyle değildim ben. çok değişti regl düzenim. bakalım ay sonuna doğru neler olacak.:1rolleyes: umudumuzu kaybetmeyelim canım, yüce rabbim doğru zamanda bize de vericek bi bebiş..

demiştim ya bizimkiler kıymetli olacak. yüzüklerin efendisindeki gibi kıymetlimissssss a.s:dance:

tıwıtı canım halen adet olmadım..doktor ılac verdı..duphaston verdı...klomenı hemen verıyorlarmıkı??ben doktoruma sordum bukadar stres yapma :eek:1 sene hele bır dene dedı..
ınsallah hayırlı haberler veırırız bızde bıran once...a.s.
inşallah canım ...
ben geçen ayda gittim dr a eşim askeri personel olduğu için askeri hastaneye gidiyorum ordanda üniversiteye sevk ettiler neyse orda muayene oldum kan tahlillerim yapıldı stajer dr vardı orda bene dediki büyük ihtimalle yine klomenle hamile kalıcaksın ama şuan dr olmadığı için sana ilaç yazamıyorum yani geçen ayım boşu boşuna geçti inşallah bu ay verirde bir an önce başlarım.....:teytey:

tiwiticim, sen yarın mı gidiyosun doktora canım.. bence biran önce git. allah allah niye böyle oldu ya..

peki kan test yaptın mı sen. idrar testi negatif yazmışsın. bence bi de kan testi yaptır. gerçi yarın gideceksen doktorun anlar zaten.

canım kendine ii bak, yarın yaz mutlaka. a.s.a.s.a.s.

ben hala beklemedeyim, yazmıştım ya o belirtiler kayboldu. galiba benim yumurtlama döneminde böyle bişeyler oluyo. evli değilken hiç böyle değildim ben. çok değişti regl düzenim. bakalım ay sonuna doğru neler olacak.:1rolleyes: umudumuzu kaybetmeyelim canım, yüce rabbim doğru zamanda bize de vericek bi bebiş..

demiştim ya bizimkiler kıymetli olacak. yüzüklerin efendisindeki gibi kıymetlimissssss a.s:dance:
ayy canım benim yarın adetimin 2.günüya ondan yarın gidiyorum tahliller 2. günü yapılıyoya ondan bakalım hayırlısı olsun ne diyim....
canım benim sende kendine iyi bak yarın ne oldu ne bitti yazarım buraya....
rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım...
evet bizim bebişler çok ama çoooook kıymetli olucak.....a.s.

sevgili tiwiti kendini bukadar harab etme güzelim seninle aynı kaderi paylaşıyorum ama ben umutsuzca beklemek yerine doktora gitmeyi tercih edenlerdenim sen ne kadarlık evlisin daha yenimi yoksa birkaç yıl oluyormu gerçi yeni evli isen dr zamana bırakıyor gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bir rahatsızlığın yoksa tabi neyse canım en yakın zamanda bir uzmana görünmeni tavsiye ederim a.s

sevgili tiwiti kendini bukadar harab etme güzelim seninle aynı kaderi paylaşıyorum ama ben umutsuzca beklemek yerine doktora gitmeyi tercih edenlerdenim sen ne kadarlık evlisin daha yenimi yoksa birkaç yıl oluyormu gerçi yeni evli isen dr zamana bırakıyor gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bir rahatsızlığın yoksa tabi neyse canım en yakın zamanda bir uzmana görünmeni tavsiye ederim a.s
merhaba canım ben 5 senelik evliyim bazı sorunlarımız vardı o yüzden bebek düşünmüyoduk...
mayıs ayındada 2 aylık bebeğim düştü şimdi yarın dr a gidiyorum bakalım ne diyecek hayırlısı....
sende bir an önce meleğine kavuşursun inşallah.....

bence de kan testi yaptır,benim de ilk belirti sağ yumurtalığımdaki ağrı oldu
gebelikten,rahimi tutan bağlar gerilirmiş,ve sağdaki bağ,soldakinden daha kısa olduğu için ağrı yaparmış,
umarım hamilesindir canım

bence de kan testi yaptır,benim de ilk belirti sağ yumurtalığımdaki ağrı oldu
gebelikten,rahimi tutan bağlar gerilirmiş,ve sağdaki bağ,soldakinden daha kısa olduğu için ağrı yaparmış,
umarım hamilesindir canım
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ama ben adet oldum yarın dr a gidiyorum...

tiwiti canim allahtan hayirlisini iste her zaman ve her seyde bir hayir ara ben hep oyle yaptim zaman zaman cok acida gelsede !!!insallah yakin zamanda bebisine kavusursin!!!

tiwiti canim allahtan hayirlisini iste her zaman ve her seyde bir hayir ara ben hep oyle yaptim zaman zaman cok acida gelsede !!!insallah yakin zamanda bebisine kavusursin!!!
sağol mehaycım bende hep öyle yapmaya çalışıyorum çünkü biz ne desek ne yapsak boş önce Allah isteyecek...
az önce çocukluk arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde ikizmiş buruk bi sevinç kapladı içimi bütün arkadaşlarımın benim kardeşimin eşimin kardeşinin bebekleri oldu büyüdüler bile birtek biz kaldık ama olsun ben Allah tan ümidimi kesmedim kesmicemde hiçbir zaman ...
rabbim çoook büyük hiç ummadığım bi anda meleğim yine gelecek bana....

tiwiti benim dr a gitsene tahlillerrini gene has. yaptırırsın yaaaaa
bu konuyu düşün bence

arkadaşlar dr a gittim beni pamukkale üniversitesine sevk etti oraya gittim sıra kalmamış ve bu gün adetimin 2. günü bütün tekkiklerin tahlillerin bugün olması gerekiyo işim yarına kaldı sinirden ağlıyorum moralim çook bozuk kadın doğum hemşiresine durumumu arz ettim ama olmaz yarın gel dedi çok kötüyüm üzgünüm ben ne kadar çaba gösterirsem işim o kadar ters gidiyo moralim çok bozuk çooook ....
Allah'ım ne olur yardım et dayanamıyorum artık yorulduum....

Canim Sakin Ol Her Işte Bi Hayir Vardir.sen Elinden Geleni Yap Gerisini Allaha Birak.inaniyorum önümüzdeki Bi Kaç Ay Içinde Sende Burdan Hamileyimmmm Diye Yazacaksin Bize.

canım özele gitsen en azından bu ilk tahlilerin için.

canım ya üzülme. dur bakalım. kendini bırakma sakın.a.s.a.s.

Tiwiti Canim Benim Yapma Böyle Herkes Bişeyler Ister Umut Eder Ama Olacaği Varsa Olur Herşeyin Yeri Ve Zamani Var Sen Hayirlisiyla Bir Git Doktora Bakalim Ne Diycek ....boşver Başkalarini Sen Kendine Bak Hem Seninki Daha Kiymetli Olacak Senin Hinzir Işi Biliyor........

arkadaşlar dr a gittim beni pamukkale üniversitesine sevk etti oraya gittim sıra kalmamış ve bu gün adetimin 2. günü bütün tekkiklerin tahlillerin bugün olması gerekiyo işim yarına kaldı sinirden ağlıyorum moralim çook bozuk kadın doğum hemşiresine durumumu arz ettim ama olmaz yarın gel dedi çok kötüyüm üzgünüm ben ne kadar çaba gösterirsem işim o kadar ters gidiyo moralim çok bozuk çooook ....
Allah'ım ne olur yardım et dayanamıyorum artık yorulduum....

2.-5, gün arası cnm yaptır sen yarın bozma moralini lütfennnn

X