Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım önemli bişeyimiz yoktur öyle kist gibi filan korkmaya başladım...tiwiti bende oyle cnm 1 haftadır kasık ve bel sancısı cekıyorum senağlama 1/2 gun beklıcem bakalım gecmezse bende dr gıdıcem ınsallah bıseyımız yokdur cnm
sağolasın gamzecim...Canim Belki Idrar Testinde çikmamiş Olabilir çok Duyyoruz öle Kaç Tane Idrar Testi Yapiyo çikmiyo Kan Testinde çikiyo.bekle Bakalim Birasdaha Adetin Olmazsa Bence Bir Kan Testi Yaptir öle Git Canim Doktora..
selam canlarım
nihayet dün gece adet oldum yarın doktora gidicem inşallah yine klomen verir hemen hamile kalmak istiyorum
ilgi alakanıza çok çook teşekkür ederim can dostlarım benim hepinizi çook seviyoooom...
canım hala adet olmadın mı dr ilaç vermedi mi.....tiwiti canım hepımız merak ettık senı..bende senınle aynı durumdayım suan..adetım benım 8 gun gecıkmıstı dun doktora gıttım.muayene oldumm.hamıle degılmısımsenağlamasen kac zamandır bebıs ıstıyorsun canım..klomenı hemen doktorlar verıyormukı??
canım hala adet olmadın mı dr ilaç vermedi mi.....
ben mayıs ayında bi düşük yaptım 1 ay korunduk 5 aydır uğraşıyoruz ama olmadı hala geçen hamileliğimde klomen ve progesteronla kalmıştım zaten....
sağlık olsun ne yapayım yarın dr gidicen diye seviniyorum bile ben.....:teytey: