kızlar delircem yaaa bi bakıverin...

küçükkedicik hele sana ayrı bi teşekkür ediyorum canım çok sağolasın bana moral oldun canım arkadaşım...Şeniz

ne demek canım. biz böyle günler için varız. birbirimizi biz anlamıycaz da kim anlıycak.

a.s.

yarın görüşürüz ben kaçıyorum canım. :dance:

artık ay sonunda da bana teselliye beklerim :eek: yok ya bu ay öyle olmuycam kendime söz verdim.

canım üzülme ya inşallah vakti ve zamanı gelince rabbim bizlerede nasip edecek
bu arada inşallah hamilesindir canım
doğru söylüyosun arkadaşım Allah herşeyi kararlamıştır dimi o ol derse olur...
beklemekten başka çaremiz yok...

ne demek canım. biz böyle günler için varız. birbirimizi biz anlamıycaz da kim anlıycak.

a.s.

yarın görüşürüz ben kaçıyorum canım. :dance:

artık ay sonunda da bana teselliye beklerim :eek: yok ya bu ay öyle olmuycam kendime söz verdim.
tamam canım öpüyorum seni güldürdün beni valla....

güzel haberlerini bekliyorum bendeee bizleri habersiz bırakma bak burda yarın senin için şöyyle güzel bir kutlamda yaprız işallahhh

iyi akşamlar canım sanada :))))

merhaba tiwiti..bende senınle aynı durumdayım canım..benımde adetım 12 kasımdı.dun test yaptım negatıf cıktısenağlamasenağlamabbugun bır ara yenıden yapayım dedım ama cesaretım kırıldıgı ıcın yapamadımsenağlamabeklemedeyım halen..bılıyorum cok zor beklemek..ben pazartesıye kadar olmazsam doktora gıdecem..
akıntıdan bahsetmısın bende de var aynı akıntı..ınsallah hamıleyızdır..eger degılsekte ne yapalım hayırlısı olsun umudumuzu kaybetmeyelım canımyerimseniben

sevgıler..yerimseniben

selam tiwiticim..
ilk olarak kendini bu kaar yıpratma tatlım
1. si adetin normalde geçikirmi
yoksa tam gününde mi oluyodun
2.si idrarda çıkmaması kişiye göre değişir
daha yeni bir gebelik olabilir
benim ilk gebeliğimde 5 gün geçince test yapmıştım ve çok silik çıkmıştı
buda adet dönemime yakın bir tarihte hamile kaldığımı gösterdi
ama ikinci hamileliğimde adet olacağım gün yaptım ve hiç beklemeden hemen 2. çizgi koyulaşmıştı
bence kendini bu kadar üzeceğine mademki çok merak ediyosun hemn gidip bi kan testi yaptır hafta sonu gelmedn tatlım...
neyse sonuç orada çıkar

cnm ya böle yapma lütfennnnnnnnn biraz bekle beklemek istemiyorsan yarın önce sabahtan idrar testi yap ilk idrarınla soonra oda mı çıkmadı kan testi yaptır.eğer hamişsen bebeğin çok üzülüyodur cnmmm stres yapma lütfeeeeeeeennn

güzel haberlerini bekliyorum bendeee bizleri habersiz bırakma bak burda yarın senin için şöyyle güzel bir kutlamda yaprız işallahhh

iyi akşamlar canım sanada :))))
inşallah canım inşallah Allah 'tan ümit kesilmezmiş dimi bakalım yinede hayırlısı olsun napayım idrar testi elimde inceletip duruyorum bende tsette bişet dikkatimi çekti sadece bi tane çizgi var fakat şığa doru tuttuğumda öbür çizgi belli oluyo ama renksiz saydam olarak hiç renk yok merak ettim bu ne böyle yaa....

inşallah canım inşallah Allah 'tan ümit kesilmezmiş dimi bakalım yinede hayırlısı olsun napayım idrar testi elimde inceletip duruyorum bende tsette bişet dikkatimi çekti sadece bi tane çizgi var fakat şığa doru tuttuğumda öbür çizgi belli oluyo ama renksiz saydam olarak hiç renk yok merak ettim bu ne böyle yaa....
canım bıtane de baska markanın testınden yap bakalım..belkı onda daha net cıkar..ayy heyecanlandım sımdı ınsallah hamılesınıdrr..yerimseniben

tatlım eğerki sonuç negatif çıksaydı hiçbir şekilde çizgi belli olmazdı
bence sen yarın sabahki idrarınla yap daha kesin sonuç alırsın ama en iyisi kan testi derim ben
benimde hiç belirtilerim olmamıştı ne göğüslerimde nede başka yerimde
ama sadece ağrım olmuştu kasıklarımda ara ara

Üzme kendini tiwiticim bu kadar bak bende ağlayacam yoksa napalım demekki zamanı var daha.Hem idrarda hemen belli olmaz canım ya hormonların o seviyeye gelse zaten göğüslerde ağrımaya başlardı belki döllenme geç oldu bilemeyizki.
Benimde hiç belirtim yoktu bugün sanki göğsüm ağrımaya hafif çok hafif te olsa başladı gibi.Ama tabi ben ikide bir kontrol ediorum ondanda olabilir :)
Hakkımızda hayırlısı oluyodur emin ol.Geçen yazmıştın ben artık istemiyorum die sebebini de yazmıştın, onlarla hepimiz karşılaşıyoruz ve belkide gerçekten zamanını bekliyodur bebişlerimiz.Annesi hazır olsun babası hazır olsun die.Allah herşeyin hayırlısını verir.Bak senin için o kadar insan dua etti elbet kabul olur canım sakın hemen böyle karamsar olma.
Bak benim bu ay tutmazsa ocak sonuna kadar bekleyecem mesela ben.Dileğim tabiki hepimiz bir an önce kavuşalım meleklerimize.Üzme kendini canım benim.tamam mı..

Canim bu kadar karamsar olma daha 2 gun gecmis adetin teste cikmayabilir tabi.Azcik dahabekle soyle 4 gun falan sonra test yap bakalim insallah pozitif cikar canim uzulme sen olucak elbet birgun sadece sabir gerekiyo.Sabirsiz anne aday adayi seniii :)

twıtı canım oncelıkle cok dolmussun anlıyorum senı hayatım ama lutfen bu kadar uzulme hem daha 2 gun gecmıs negatıf cıkması olabılırde ayrıca benımde hıc belırtım yoktu hemde hıc kasıklarım agrıyodu adet olucam dıye sık sık gıdıp bakıyodum ama olmadı ben 5 gun gecınce yaptım net cıktı sende bıkac gun daha bekle canım ama kasık agrısısa gebelık belırtısı unutma oılmasanda sakın uzulme tamammı

ayy canlarım benim yaaa ne güzel yazmışsınız bir an için testi negatif görünce dünyam karardı umutsuzluğa kapılmıştım ama sizin desteğinizle şimdi iyiyim Allah'a şükür.
bi kaç gün daha bekliyeyim adet olmazsam tekrar test yaparım sağolun benim can yoldaşlarım.....

artık ben bişey diyemiyorum bu durumda çatlayacam sizden önce.moralim çok bozuluyo sizi böle üzgün görünce.allahım verecek inşallah üzülmeyin yaa.benide ağlatacaksınız şimdii

Ayni durumdayiz canim.Bende 3gun once test yaptim cikmadi:KK43: ...adet olacakmis gibi belirtilerim ilk defa azdi umutluydum ama birden adet sancilarim basladi(bu stres yokmuuuuuuu)bekliyorum yani heran olcam...Hakkimizda hayirlisi insallah

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım benim yorumlarınız için hala adet olmadım uyku bile tutmadı sabahın bu saatinde kalktım pazartesiye kadar bekliycem olmazsam tekrar test yapıcambu akşam balıkesire gidiyoruz kızlar pazartesi günü neticeyi size kesinlikle bildircem negetif yada pozitif....

canım benim yaa ağlayıpta üzme kendini boşuna..:teselli:biliyosunki bazen idrar testleri yanlış sonuç veriyo bak hala adet olmadım diyosunn..inşallah allah gönlüne göre verir canım benimm.:emir_bebek:keşke bugün sabah aç karnına bir idrar testi daha yapsaydın aç karnına daha iyi sonuç veriyo canım.neyse balıkesirde kafanı topla biras ve müjdeli haberle gel inşallahh.dualarım seninle olcak canım arkadaşımm.:1hug::emir_bebek::nazar:

canım benim yaa ağlayıpta üzme kendini boşuna..:teselli:biliyosunki bazen idrar testleri yanlış sonuç veriyo bak hala adet olmadım diyosunn..inşallah allah gönlüne göre verir canım benimm.:emir_bebek:keşke bugün sabah aç karnına bir idrar testi daha yapsaydın aç karnına daha iyi sonuç veriyo canım.neyse balıkesirde kafanı topla biras ve müjdeli haberle gel inşallahh.dualarım seninle olcak canım arkadaşımm.:1hug::emir_bebek::nazar:
sağol gamzecim bugün yine çıkmaz diye test yapmadım pazartesiye kadar bekliyeyim diyorum olmazsam yine yaparım...
iyi dileklerin için teşekkürler canım arkadaşıım...a.s.

tiwiti seni öyle merak ettim ki. valla sabah gelir gelmez senin mesaja baktım acaba bi gelişme varmı diye..

canım olmadığına göre hala bence hamiş olma olasılığın epey yüksek bugunle birlikte 3 gün geçti senin galiba.

bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz. dayanamaz daha önce yaparsan mutlaka yaz..

ayy çatlıcam meraktan. inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. :dance:

X