kızlar delircem yaaa bi bakıverin...

merhaba yaa ben 13 kasımda adet olmam gerekiyodu hala olmadım ama sağ yumurtalığımda bi baskı hissediyorum çok rahatsız etmiyo beni ama ne olduğunu çok merak ediyorum idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı acaba erken mi diyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu ne sancısı acaba yumurtlama döneminde olmam imkansız dimi adet olmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen zaten test sonucunu görünce moralim yerle bir oldu mutsuzum hamile kalamıyoruuuum üzgünüm çok hemde çooook ben anne olmak istiyorum ama olamıyorum
yaarabbim yardım et sesimi duy...senağlama

canim benimde kasiklarim agriyordu ve sol taraf aynen dedigin gibi bir baski hissediyordum ve simdi hamileyim hala agriyor ...belkide hamilesin canim bendede cikmamisti idrar testinde bence kan testi yaptir!!!!

tiwiti seni öyle merak ettim ki. valla sabah gelir gelmez senin mesaja baktım acaba bi gelişme varmı diye..

canım olmadığına göre hala bence hamiş olma olasılığın epey yüksek bugunle birlikte 3 gün geçti senin galiba.

bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz. dayanamaz daha önce yaparsan mutlaka yaz..

ayy çatlıcam meraktan. inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. :dance:
canım yaaa benide hiç uyku tutmadı sabah erkenden açtım bendemesajları pazartesi bi daha yapcam canım test eğer adet olmazsam tabi...kayınvalidemler hacıya gidecekleri için biz bu akşam balıkesire gidiyoruz onları geçirmeye belki kafam dağılır biraz...
ben sizleri haberdar ederim canım gelişmelerden...Şeniz

canim benimde kasiklarim agriyordu ve sol taraf aynen dedigin gibi bir baski hissediyordum ve simdi hamileyim hala agriyor ...belkide hamilesin canim bendede cikmamisti idrar testinde bence kan testi yaptir!!!!
ayyy canım bak heyecanlandım şimdi kan testinden korkuyorum o yüzden pazartesiye kadar bekleyeyim dedim canım benim sağolasın sende sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah...amiiin...a.s.

Lütfen Bu Kadar Yipratma Kendini...önce Bir Doktora Git Ve Sakin Ol..

amin canim bence kan testini hemen yaptir ve rahatla hem bebeis varsa hemen ogrenmis olursun zaten 1 haftaliksa bile cikar!!!!sevgiler

canım herşeyin hayırlısı içimden bi ses hamilesin diyo ama bilmoyom sabırlı ol ve bekle.

tiwiticim sevindim. bak moralin yerine gelmiş. benim anne tarafımda balıkesirli. güzel yerlerdir. güzelce dinlen kendini fazla yorma.

pazartesi büyük gün. hadi inşallah :teytey::teytey::teytey:

Tiwiti Canim Sakin Morelini Bozma Iyi şeyler Düşün Kafani Dağit Göreceksin Sende Birgün Anne Olacaksin

cnm nerelerdesın noldu armı bı gelısme............................................

arkadasım ben de hamıle kaldıgımı 3. testte anladım. herkese soruyordum gobegımın altı sıstı,kasıklarım dolu gıbı nıye oldu bısey mı var dıye kımse bılemedı en son test yaptıgımda gebe oldugumu ogrendım bu arada adet olmam gerekıyordu 15-20 gundur olmuyordum zaten benımkı duzensız oldugu ıcın anlayamadım bu surede adet sancısı gıbı cok sıddetlı bel ve kasık agrılarım oldu ben de bılmıyorum ya hamıle oldugumu cunkı test negatıf cıkmıstı temızlık fılan yaptım buzdolabının yerını degıstırdım komıdını tasıyıp tullerı astım fılan... ertesı gun hastaneye gıttım hemen ultrasona gırdım doktor sonuca bakıp dusuk yapıyorsun dedı boylelıkle 3-4 ay yatığ ılac tedavısı gordum hamılelıgım boyunca bu agrılarımda hıc dınmedı yanı uzun lafın kısası kendın yaptıgın testler net sonuc vermıyor...

tiwiti cnm ay raslayınca şaşırdım
inşallah hamişsindir cnm yaaaa çok sevindim valla.pzt merakla bekliycem cnm

inş hamılesındır ama degılsen lutfen uzulme enınde sonunda bebegın gelecek sana sanırım bızım bebekler bıze gelmeyı bıraz gecıktırıyor ama bı gelecekler bıdaha hıc gıtmıyecekler inş

Tiwiticim inşallah güzel haberler verirsin bizlere ama güçlü ol ve sakın moralini bozma.Önemli olan önce senin sağlığın sen sağlıklı olursan bebişin elbet gelir canım.

tiwiti senden çok ben heyecanlandım sanki.inşallah güzel haberlerini duyarız canım.bence kesin hamişsin...

canım arkadaşlarım hepiniz çok çok sağolun ama ben bu sabah idrar testi yaptım o beklediğim 2. çizgi çıkmadı hamile değilim fakat hala adet olmadım kasığımın sağ tarafı ara ara sancıyo bende şaşırdım ne olduğunu bilmiyorum çok şaşkının doktora gidicem galiba neden adet olamıyorum çok düzenliydi halbuki...
bu arada çok fazla üzülmedim çünkü kendimi bu sonuca alıştırmıştım demekki bu ay Allah nasip etmemiş bana bebeği...

hayırlısı olsun canım.

bi git bakalım doktora dediğin gibi acaba neden ki ya..

X