küçükkedicik hele sana ayrı bi teşekkür ediyorum canım çok sağolasın bana moral oldun canım arkadaşım...Şeniz
doğru söylüyosun arkadaşım Allah herşeyi kararlamıştır dimi o ol derse olur...canım üzülme ya inşallah vakti ve zamanı gelince rabbim bizlerede nasip edecek
bu arada inşallah hamilesindir canım
tamam canım öpüyorum seni güldürdün beni valla....ne demek canım. biz böyle günler için varız. birbirimizi biz anlamıycaz da kim anlıycak.
a.s.
yarın görüşürüz ben kaçıyorum canım. :dance:
artık ay sonunda da bana teselliye beklerimyok ya bu ay öyle olmuycam kendime söz verdim.
inşallah canım inşallah Allah 'tan ümit kesilmezmiş dimi bakalım yinede hayırlısı olsun napayım idrar testi elimde inceletip duruyorum bende tsette bişet dikkatimi çekti sadece bi tane çizgi var fakat şığa doru tuttuğumda öbür çizgi belli oluyo ama renksiz saydam olarak hiç renk yok merak ettim bu ne böyle yaa....güzel haberlerini bekliyorum bendeee bizleri habersiz bırakma bak burda yarın senin için şöyyle güzel bir kutlamda yaprız işallahhh
iyi akşamlar canım sanada :))))
canım bıtane de baska markanın testınden yap bakalım..belkı onda daha net cıkar..ayy heyecanlandım sımdı ınsallah hamılesınıdrr..yerimsenibeninşallah canım inşallah Allah 'tan ümit kesilmezmiş dimi bakalım yinede hayırlısı olsun napayım idrar testi elimde inceletip duruyorum bende tsette bişet dikkatimi çekti sadece bi tane çizgi var fakat şığa doru tuttuğumda öbür çizgi belli oluyo ama renksiz saydam olarak hiç renk yok merak ettim bu ne böyle yaa....
sağol gamzecim bugün yine çıkmaz diye test yapmadım pazartesiye kadar bekliyeyim diyorum olmazsam yine yaparım...canım benim yaa ağlayıpta üzme kendini boşuna..:teselli:biliyosunki bazen idrar testleri yanlış sonuç veriyo bak hala adet olmadım diyosunn..inşallah allah gönlüne göre verir canım benimm.keşke bugün sabah aç karnına bir idrar testi daha yapsaydın aç karnına daha iyi sonuç veriyo canım.neyse balıkesirde kafanı topla biras ve müjdeli haberle gel inşallahh.dualarım seninle olcak canım arkadaşımm.:1hug: