merhaba yaa ben 13 kasımda adet olmam gerekiyodu hala olmadım ama sağ yumurtalığımda bi baskı hissediyorum çok rahatsız etmiyo beni ama ne olduğunu çok merak ediyorum idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı acaba erken mi diyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu ne sancısı acaba yumurtlama döneminde olmam imkansız dimi adet olmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen zaten test sonucunu görünce moralim yerle bir oldu mutsuzum hamile kalamıyoruuuum üzgünüm çok hemde çooook ben anne olmak istiyorum ama olamıyorum
yaarabbim yardım et sesimi duy...senağlama
canım yaaa benide hiç uyku tutmadı sabah erkenden açtım bendemesajları pazartesi bi daha yapcam canım test eğer adet olmazsam tabi...kayınvalidemler hacıya gidecekleri için biz bu akşam balıkesire gidiyoruz onları geçirmeye belki kafam dağılır biraz...tiwiti seni öyle merak ettim ki. valla sabah gelir gelmez senin mesaja baktım acaba bi gelişme varmı diye..
canım olmadığına göre hala bence hamiş olma olasılığın epey yüksek bugunle birlikte 3 gün geçti senin galiba.
bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz. dayanamaz daha önce yaparsan mutlaka yaz..
ayy çatlıcam meraktan. inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. :dance:
ayyy canım bak heyecanlandım şimdi kan testinden korkuyorum o yüzden pazartesiye kadar bekleyeyim dedim canım benim sağolasın sende sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah...amiiin...a.s.canim benimde kasiklarim agriyordu ve sol taraf aynen dedigin gibi bir baski hissediyordum ve simdi hamileyim hala agriyor ...belkide hamilesin canim bendede cikmamisti idrar testinde bence kan testi yaptir!!!!
ben şu anda gayet sakinim canım korkulacak bişey yok ki....Lütfen Bu Kadar Yipratma Kendini...önce Bir Doktora Git Ve Sakin Ol..
sağol canım iyi dileklerin için pazartesiye kadar beklemedeyim inşallah vardır bi bebiş hayırlısı artık...canım herşeyin hayırlısı içimden bi ses hamilesin diyo ama bilmoyom sabırlı ol ve bekle.