tiwiti bu ne hal böyle.. üzme bak kendiniklava:
okuduğum kadarıyla senin gecikme olmuyomuş normalde. 2 gün geçmiş.
yarını bekle ve bence hemen doktoruna bi git.. kan testini de yaptır.
uzan dinlen biraz. üzme kendini böyle. olacak elbet bebiş.
benim yumurtlama dönemi benimde ağrılarım var. üzme kendini nolur. seni çok iyi anlıyorum.
sağol arkadaşım çok sağol o bana gelmesede ben onu sabırla beklicem ....
hiç kafama takmazdım normalde ama hep içime atardım artık patladım heraldesenağlama
sağol canım arkadaşım desteğin için benim şimdi çımam lazım bide bunca işin arasında ehliyet kursuna gidiyorum ben neyse belki kafam dağılır sizi çook seviyorum...a.s.ağlama tabiii kıyamam ağlayan insana dayanamıyorum zatiii :teselli: akıntı olmsı normal herhalde çünkü hamile kalanların bazısında okumuştum akıntılarının olduğunu söylemşleridi
küçükkedicik hele sana ayrı bi teşekkür ediyorum canım çok sağolasın bana moral oldun canım arkadaşım...Şenizgerçekten seni anlıyorum. hele ki hesap yapıp yumurtlama hesaplayıp tutmayınca insan kendini suçlu hissediyor, morali bozuluyoo...
ama böyle yapmamak lazım işte. öyle muhteşem bi olay ki gebelik. ama olması için bi sürü şeyin bi arada olması lazım. o da artık Allah'ın taktidiri. zamanı o bilir. bizim plan yapsak da o yüzden tutmaz işte. o yüzden Allah'a tevekkül et. elbet olacak bebek. ne kadar çok duydum doktorların asla olmaz dedikleri kişilerin gebe kaldıklarını. bizim niye olmasın. onun da zamanı gelince olacak.
sakın kendini böyle üzme. üzülünce hormon dengen de bozuluyo. asıl o zaman olmaz işte.
tamam mı mutlu ol en azından bi sorunun yok zamanı gelince olacak :1hug:a.s.
ama bence hafife alma yarın git gayet sakin bir şekilde kan testini yaptır. sonucu alınca üzülme sakın.
belli olmaz belki de hamişsindir :dance::dance:
evet canım aynan öyle akıntım kokusuzbeyaz renkli koyu akıntıysa kesin hamişsin bence :teytey::teytey::teytey:
yarın güzel haberlerini bekliyoruz. bi test yaptır. ama dediğim gibi çıkmazsa üzülmek de yok. a.s. ama bence hamişsiiiin :dance: