Bence şu anda kendi sağlığınızı daha çok düşünmelisiniz. Bir kadın doğum uzmanına giderseniz o size ağızdan alınacak ilaç takviyesi verebilir. Bu süreçte bol bol prebiyotikli gıdalar tüketmenizi (mesela kefir, prebiyotik takviyeli yoğurt), doktorunuz da önerirse prebiyotik hap almanızı kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerebilirim. Vajinal duş yapmamalı, özel bölgenizi sabunla yıkamamalısınız. Sadece su. Bol kıyafetler ve pamuklu çamaşırlarla o bölgeyi bol bol hava aldırmaya bakın derim. Bu yöntemler bana oldukça iyi gelmişti zamanında.Kızlar kronik vajinal mantar sorunu yaşıyorum günler sonra evleniyorum utanarak söylüyorum kusura bakmayın birlikte olurken eşimin penisi bembeyaz olur muşimdiden moral sıfır rezil olmak istemiyorum burda bazı hanımlar eşimin penisi bembeyaz oluyor yazmış başka konularda peki sizin görüşleriniz ? Bu durumu yaşayanlar esleriniz nasıl tepki veriyo tekrardan özür dilerim
Bende 4 aydır var ve gecmiyoBence şu anda kendi sağlığınızı daha çok düşünmelisiniz. Bir kadın doğum uzmanına giderseniz o size ağızdan alınacak ilaç takviyesi verebilir. Bu süreçte bol bol prebiyotikli gıdalar tüketmenizi (mesela kefir, prebiyotik takviyeli yoğurt), doktorunuz da önerirse prebiyotik hap almanızı kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerebilirim. Vajinal duş yapmamalı, özel bölgenizi sabunla yıkamamalısınız. Sadece su. Bol kıyafetler ve pamuklu çamaşırlarla o bölgeyi bol bol hava aldırmaya bakın derim. Bu yöntemler bana oldukça iyi gelmişti zamanında.
evet malesef yaşadım. öyle korktuğunuz gibi bir durum olacağını sanmıyorum ancak o bölge iyileşsin ki ilk geceniz sizin için de her açıdan daha rahat geçsin. günlük ped falan kullanıyor musunuz bunlar da mantarı tetikliyor, özellikle ıslak kalırsa. ben çok zorlandığımda ayıptır söylemesi iç çamaşırsız ya da boxer tarzı bir çamaşırla yatarak o bölgenin hava almasını sağlıyordum. inanın bana katkısı oldu :) çok çok seyreltilmiş sirkeli su ile de pamukla dışını silebilirsiniz.Bende 4 aydır var ve gecmiyoevliyseniz eğer beraberliginizde böyle bişey yaşadınız mı ay gerçekten çok utanıyorum ya bir ay boyunca probiyotik kullandım hap içtim şekerli şeyler yemedim yine bana mısın demedi
Evet canım flucan ve ıtraspor diye bir ilaç verdi bende aylardır evde bol şortla bazen bişey giymeden geziyorum ama akıntı problemim geçmedievet malesef yaşadım. öyle korktuğunuz gibi bir durum olacağını sanmıyorum ancak o bölge iyileşsin ki ilk geceniz sizin için de her açıdan daha rahat geçsin. günlük ped falan kullanıyor musunuz bunlar da mantarı tetikliyor, özellikle ıslak kalırsa. ben çok zorlandığımda ayıptır söylemesi iç çamaşırsız ya da boxer tarzı bir çamaşırla yatarak o bölgenin hava almasını sağlıyordum. inanın bana katkısı oldu :) çok çok seyreltilmiş sirkeli su ile de pamukla dışını silebilirsiniz.
doktorunuz ilaç olarak bu tek içimlik haplardan mı verdi?
Utanacak bişey yok canım bu da bi sağlık sorunu bende de olmustu doktora gittim vajinal fitil tek kullanımlık hap ve vajinaya sürülen krem verdi kullandım tabi eşinde kullanması lazım tek kullanımlık hap birde kuru tutmaya özen göster iç çamaşırlarını Yüksek derecede yıka ütüle öyle giyKızlar kronik vajinal mantar sorunu yaşıyorum günler sonra evleniyorum utanarak söylüyorum kusura bakmayın birlikte olurken eşimin penisi bembeyaz olur muşimdiden moral sıfır rezil olmak istemiyorum burda bazı hanımlar eşimin penisi bembeyaz oluyor yazmış başka konularda peki sizin görüşleriniz ? Bu durumu yaşayanlar esleriniz nasıl tepki veriyo tekrardan özür dilerim
Bende kronik ama canım evlenene kadar eminim geçmez ve ilk geceden benden igrenmesini istemiyorum cidden dedikleri gibi bembeyaz mi oluyor kaç gündür bunu düşünüyorum ya içten içe utanmaya başladımUtanacak bişey yok canım bu da bi sağlık sorunu bende de olmustu doktora gittim vajinal fitil tek kullanımlık hap ve vajinaya sürülen krem verdi kullandım tabi eşinde kullanması lazım tek kullanımlık hap birde kuru tutmaya özen göster iç çamaşırlarını Yüksek derecede yıka ütüle öyle giy
Sirkeli su içiyorum sabah aç karnına suyla karışık ama kronik aylardır geçmiyor herşeye dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum bilesirkeli su kullanın. Yoğurt tüketin ama ev yapımı olsun
Ya ağrıdan ziyade eşimin penisi bembeyaz olur korkusu var içimde bir de kremin ismi nedirİyilesmeden iliskiye girmeyin ağrılı olabilir.
Vajinal kremler var kullanirsaniz gecer vajina icine surulenlerden. Su an kullanamazsaniz da dugunden sonra kullanin bir hafta icinde kurtulursunuz. Gecmis olsun.
Yok canım bende çok yoğundu hiç öyle beyaz falan olmadı ama koku oluyor ve eşine de bulaşıyorBende kronik ama canım evlenene kadar eminim geçmez ve ilk geceden benden igrenmesini istemiyorum cidden dedikleri gibi bembeyaz mi oluyor kaç gündür bunu düşünüyorum ya içten içe utanmaya başladım
Eşiniz rahatsız oldu mu peki sizin de mi kronikti atlattiniz mı hala devam ediyor muYok canım bende çok yoğundu hiç öyle beyaz falan olmadı ama koku oluyor ve eşine de bulaşıyor
Olabilir evet, şeker ve şekerli gıdalar mantarı tetikliyor mümkünse şekeri kesin. İç çamaşırlarınızı sürekli olarak ütüleyin. Eşiniz kondom kullansın kullanmasa bile mutlaka ilişkiden hemen sonra yıkasın özel bölgesini. Ayrıca sirkeli suyu içmek yerine sirkeli su ile vajinanızı silin, vajinal duş yapmayın dengesini bozuyorsunuz. Ayrıca bosaldığınızı vs sanabilir enfeksiyon olduğunu anlamayıpKızlar kronik vajinal mantar sorunu yaşıyorum günler sonra evleniyorum utanarak söylüyorum kusura bakmayın birlikte olurken eşimin penisi bembeyaz olur muşimdiden moral sıfır rezil olmak istemiyorum burda bazı hanımlar eşimin penisi bembeyaz oluyor yazmış başka konularda peki sizin görüşleriniz ? Bu durumu yaşayanlar esleriniz nasıl tepki veriyo tekrardan özür dilerim
Yok canım rahatsız olmadı ama mantarlıyken iliskiye girmek gerçekten çok acı veriyor bende de kronikti ama 1 yıl oldu artık hiç olmuyor bol bol yoğurt kefir tüketiyorum birde şekeri az tüketiyorum dışarda tuvalete girmiyorum girdiğim anda bulaşıyor çünkü içini yıkama sadece dışını suyla yıkaEşiniz rahatsız oldu mu peki sizin de mi kronikti atlattiniz mı hala devam ediyor mu
Yani boşalmış kadar yoğun mu bulasiyorOlabilir evet, şeker ve şekerli gıdalar mantarı tetikliyor mümkünse şekeri kesin. İç çamaşırlarınızı sürekli olarak ütüleyin. Eşiniz kondom kullansın kullanmasa bile mutlaka ilişkiden hemen sonra yıkasın özel bölgesini. Ayrıca sirkeli suyu içmek yerine sirkeli su ile vajinanızı silin, vajinal duş yapmayın dengesini bozuyorsunuz. Ayrıca bosaldığınızı vs sanabilir enfeksiyon olduğunu anlamayıp
Bende 4 aydır var ve gecmiyoevliyseniz eğer beraberliginizde böyle bişey yaşadınız mı ay gerçekten çok utanıyorum ya bir ay boyunca probiyotik kullandım hap içtim şekerli şeyler yemedim yine bana mısın demedi
Sizde mantar varken neler yiyordunuz canım bana yemek önerisi verir misin ekmek olarak ne tükettin yemek neler yedin ben sırf çoğalacak diye hiç bir şey yiyemiyorumYok canım rahatsız olmadı ama mantarlıyken iliskiye girmek gerçekten çok acı veriyor bende de kronikti ama 1 yıl oldu artık hiç olmuyor bol bol yoğurt kefir tüketiyorum birde şekeri az tüketiyorum dışarda tuvalete girmiyorum girdiğim anda bulaşıyor çünkü içini yıkama sadece dışını suyla yıka
Günlük ped kullanmıyorum camasirimi sürekli değiştirip utuluyorum aylardır ilaç kullanıyorum ama bana mısın demiyorEşinize de bulaşır, birlikte tedavi olmazsanız kurtulamazsınız . Öncelikle tedavi olun. Sabunla yıkamayın, iç çamaşırınızı sık değiştirin hiç ıslak kalmasın, günlük pedleri kullanmayın,
Yani o kadarını bilmiyorum mantık yürüttüm. Neticede sürekli bir enfeksiyon ve akıntınız varsa muhtemelen bulaşırYani boşalmış kadar yoğun mu bulasiyorbir de eşim biliyor bu rahatsızlığı yaşadığımı illaki netten bakmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?