Bende aylardır kullanmadığım fitil ilaç kalmadı ama geçmedi sansliymissiniz bu durumda :) çok mu beyaz olmuştu peki ?Ben evliyim üç aydır bende de vardı. Bilmiyordum mantar olduğunu geçer sandım geçmedi. Özele gittim tek kullanımlık fitil yine fitil olarak kullanılan bir hap antibiyotik ve krem verdi bir hafta da geçti. Evet eşine bulaşıyor. Başta eşim boşaldım sandı rahatsız olmadı. Ama mutlaka doktora git evlendikten sonra
Evet flucan onu inatcı mantarlar için saha uzun süreli veriyorlar Ay canım o dediğin yöntemleri ben hiç düşünmedim bilmiyorum bişey diyemem hapın geçireceğini düşünüyorumSiz hangi ilacı kullandınız peki flucan mi :) inşallah benimde geçer aylardır devam ediyor sanırım uzun süreli tedaviye ihtiyacim var geçmezse 6 aylık tedaviye baslaticam dedi .. birde beraber olduktan sonra bir doktor varmış içini seyreltilmiş sirkeli suyla yıkıyormus acaba ona mi gitsem diyorum bir de sülük varmış son olarak lazer tedavisi o kadar çok endişe duydum ki günlerdir bunu araştırıyorum çok çaresizim çünkü geçmiyor sadece azalma oluyorartık bir şey yemeye bile korkar oldum en son ki doktor da şeker dahi herşeyi yiyebilirsin sen şeker hastası değilsin dedi bana aylardır yemiyordum birden kendimi çikolataya verdim hamile kadınlar gibi yemeye yemeye asermeye başlamıştım :)
Flucani kullandım da kısa süreli kullandım keşke ilk iciste gecseydi ama geçmedi uzun süreli kullansam geçer mi sizce artık çok çaresizim kabus gibi oldu bu bana dünyanın sonu gibi hissetmeye başladım bı an bı ara gebeliğe engel olacak diye psikolojim darma duman olmustuEvet flucan onu inatcı mantarlar için saha uzun süreli veriyorlar Ay canım o dediğin yöntemleri ben hiç düşünmedim bilmiyorum bişey diyemem hapın geçireceğini düşünüyorum
Yani beyaz oluyordu. Aşırı senin düşündüğün gibi olmadı ama. Sen fazla olacak zannediyorsun.Bende aylardır kullanmadığım fitil ilaç kalmadı ama geçmedi sansliymissiniz bu durumda :) çok mu beyaz olmuştu peki ?
Sen onu bi doktora sor bakalım belki uzun süreli verir ona rağmen geçmiyorsa dediğin yöntemlere başvurursun canım hamileliğe de engel oluyor kısmen ama tamamen engelliyorda değilmiş sanırım mantar spermleri öldürüyormus ne zaman evleniyorsunuz peki zamanın var mı tedaviyeFlucani kullandım da kısa süreli kullandım keşke ilk iciste gecseydi ama geçmedi uzun süreli kullansam geçer mi sizce artık çok çaresizim kabus gibi oldu bu bana dünyanın sonu gibi hissetmeye başladım bı an bı ara gebeliğe engel olacak diye psikolojim darma duman olmustu
4 aydır tedavi görüyorum ve geçmedi halaTedavi olun bunun için ve problem geçmeden eşinizle korumasız ilişkide bulunmayın eşinizede geçmemesi için
Evet yaşamadığım için bana büyük bir problem gibi geliyor sanki beyaza bulanacak gibi düşünüyorumYani beyaz oluyordu. Aşırı senin düşündüğün gibi olmadı ama. Sen fazla olacak zannediyorsun.
Yani bir iki ay sonra düşünüyoruz şuan canım eşimin benden tiksinmesini istemiyorumSen onu bi doktora sor bakalım belki uzun süreli verir ona rağmen geçmiyorsa dediğin yöntemlere başvurursun canım hamileliğe de engel oluyor kısmen ama tamamen engelliyorda değilmiş sanırım mantar spermleri öldürüyormus ne zaman evleniyorsunuz peki zamanın var mı tedaviye
İnşallah biran evvel geçmiş olsun. Ama dediğim gibi bu süreçte korunun. Eşinizede bulaşırsa ya eşli tedavi olmanız gerekir yada bu bir kısır döngüye dönüşür. Sizde de geçtikçe birbirinizden tekrar bulaşır. Şifalar diliyorum.4 aydır tedavi görüyorum ve geçmedi hala
Eşin ilk ilişkide korunsun eğer geçmezse ki ona da bulaşmasın benim eşime bulaşmıştı yara gibi olmustu çok kötü sonra birlikte tedavi olduk niye tiksinsin ya bak evlenince anlayacaksın hiç öyle olmuyorYani bir iki ay sonra düşünüyoruz şuan canım eşimin benden tiksinmesini istemiyorum
Canım Dr bana winactive intim şampuan önerdi birde spreyi var rahatlatıyor tavsiye ederim aynı zamanda benimde kronik ama öyle bembeyaz falan olmadıKızlar kronik vajinal mantar sorunu yaşıyorum günler sonra evleniyorum utanarak söylüyorum kusura bakmayın birlikte olurken eşimin penisi bembeyaz olur muşimdiden moral sıfır rezil olmak istemiyorum burda bazı hanımlar eşimin penisi bembeyaz oluyor yazmış başka konularda peki sizin görüşleriniz ? Bu durumu yaşayanlar esleriniz nasıl tepki veriyo tekrardan özür dilerim
Çok teşekkür ederimİnşallah biran evvel geçmiş olsun. Ama dediğim gibi bu süreçte korunun. Eşinizede bulaşırsa ya eşli tedavi olmanız gerekir yada bu bir kısır döngüye dönüşür. Sizde de geçtikçe birbirinizden tekrar bulaşır. Şifalar diliyorum.
Yok yok o kadar değil. Ama hasta iken ağrı acı hissedebilirsin. Ben ilaçları kullanırken birlikte olmadık. Hasta iken de ağrım oluyordu.Evet yaşamadığım için bana büyük bir problem gibi geliyor sanki beyaza bulanacak gibi düşünüyorum
İnşallah dediğiniz gibi yaşarim canım inan senin dediklerin içimi rahatlattı yaklaşımın da güzel yardımcı oluyorsun hakkını helal et çok sağol bu korkuyu bir an önce evlenip atlatmak istiyorum kabus gibi aynı tepeme çöktüEşin ilk ilişkide korunsun eğer geçmezse ki ona da bulaşmasın benim eşime bulaşmıştı yara gibi olmustu çok kötü sonra birlikte tedavi olduk niye tiksinsin ya bak evlenince anlayacaksın hiç öyle olmuyor
Az kalmış zamanınız
İlaçlar geçirdi mi peki ne kadar süre bu mantarı çektin canımYok yok o kadar değil. Ama hasta iken ağrı acı hissedebilirsin. Ben ilaçları kullanırken birlikte olmadık. Hasta iken de ağrım oluyordu.
Hala çekiyor musunuz peki bu sıkıntıyı hala devam ediyor mu mantarıniz illet bişey ya geçmek bilmiyor bende bi kaç gün olmasa diğer gün kesin yine başlıyorCanım Dr bana winactive intim şampuan önerdi birde spreyi var rahatlatıyor tavsiye ederim aynı zamanda benimde kronik ama öyle bembeyaz falan olmadı
Yaklaşık üç ay başta anlasam daha çabuk giderdim doktora. Bir hafta kullandım ilaç o da emzirdigim için hafif olanları verdi. Aklımda değil isimleri yoksa yazardımİlaçlar geçirdi mi peki ne kadar süre bu mantarı çektin canım
Rica ederim canım aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyorum inşallah hersey hayal ettiğin gibi olurİnşallah dediğiniz gibi yaşarim canım inan senin dediklerin içimi rahatlattı yaklaşımın da güzel yardımcı oluyorsun hakkını helal et çok sağol bu korkuyu bir an önce evlenip atlatmak istiyorum kabus gibi aynı tepeme çöktü
İnşallah canım çok sağol herşey için seninde tüm yaşamın kalbin gibi güzel geçsin inşallahRica ederim canım aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyorum inşallah hersey hayal ettiğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?