Kızlar çok kötüyüm yardım

ay sen bi de ne yapıcam diye düşünüyomusun arkadaşım akannehir
bu kadar terbiyesiz insanlara tabiki sende ağzının payını vereceksin
şu an sözlün senin arkanda olmuyo sana bunları söletiyosa ilerisini düşünemiyorum bile :bbo:
balık baştan kokmuş hiç olmazsa sen kurtulduğuna dua et

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/364135-kaynanam-gorumcem-dusman-basina.html

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13054964&postcount=1

Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:

sözlünün ne olduğu da bu mesajdan ortaya çıkıyor zaten :bbo:

ne demek kavgaya yer arıyon ya utanmadan sözlünmü böyle diyor oldu onlar istediğini desin o.... bile desin bunlar çok büyük hakaretler ne insanlar var ya yol yakınken kurtul derim ama seviyorum bırakamam hayatta dersen iyice konuş sözlğünle özür diletsin

özelde calismanin nesi kötü
ben onu anlamadim sanki herkez devlet kapisinda calisiyor

Peki neden size karşı hakaret edecek derecede tepkililer?

Yani illaki bir sebepleri vardır di mi, kimse sebepsiz yere başkasına açıp da bu derecede hakaret etmez bence, yanlış anlamayın beni, sözleri ağır kaçmış ama bu şekilde düşünmelerini gerektiren bi olay geçmiştir aranızda mutlaka öyle değil mi?

bu lafları soyleyebılıyorlarsa tek sebebı ewlerıne gırıp cıkmam bunun dısında hiç bır sey olamaz ımkansız yanı ben oyle cok cevresı olan bır kız degılım ünuversıte bıttı okuldan geldım sözlumu buldum memur degılım dıye bır kere aklına gırmıslerdı ayrılmıstı gıtmıstı yaklasık bı sene once sonra cok pişmanım dedı geldı bır sene her sey cok mukemmel her sey cok guzeldı hıc tartısmıyoduk 4 temmuzda söz yaptık dayıları teyzelerı annesı babası geldı ablasıyla kardesı yoktu bunlar tatıle geldıler sımdı aynı ewdeler ne olduysa anlamadım bu olay oldu

kardeşi sözlüsünü orsp diyecek; adam da napim onlar dengesiz kapa telefonu diyecek hee
yedi cihan bir araya gelsin gene de onun erkekliğinden şüphe ederim ben.
ondan değil koca, dost; ayıya post bile olmaz :nazar:

ailenin geri kalanı böyle ise;
alınma ama bence sözlündede vardır bu dengesizlik...
kuş gördüğü yuvayı yaparmış...
bence bukadar lafı yutma ve bitir...

ayy yasemincim diyorum nerdne tanıyorum bu kızı kusura bakma kuzum olumunekankayizsmile
üzüldüm senin adına gerçekten hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:

eşinin ailesinin nasıl insanlar olduğu, ailesini gerektiğinde durdurmayı bilecek bir eşe sahip olmak çok önemli.. anladığım kadarıyla sözlünün ailesini durdurmak epeyi de zor. yaptıkları şeyin arkasında basit bir duygu var kıskançlık....sana değer veren ve seven biri zaten seni üzmemek için bu tip saçmalıkları engelleyecektir. ama yurdum insanı cahillikle yoğrulmuş olduğu için böyle birini de bulmak zor.. herkes travmatik. kaynana- gelin- görümce ilişkileri arap saçına dönmüş...ben sorun yaşamayanları ermiş olarak görüyorum:) ya da çok sabırlı....tam olarak odaklarında girmişsin. kendileri ile ilgili tüm özgüvensizlikleri seni gördükçe coşuyor olmalı...sana tavsiyem savaş alanından çık...çünkü bu savaş çok yıkıcı ve kazanan yokkk......dua et...öfkenin içinden çıkması için....

daha bütün yorumları okumadım ilk aklıma geleni yazıcam,
daha şimdiden çok kötü şekilde yüz göz olunmuş ağıza alınmıycak hakaretleri etme cüretini nasıl gösterebiliyorlar anlamış değilim, bu sözlünüzün onlara karşı verdiği açıktan kaynaklanıyor. neye dayanarak böle çirkin laflar edebiliyorlar, iftiralar atıyorlar,ne kadar seviyesizce bir davranış.
canım acaba diyorum sözlünle aranda birşeyler geçtiyse yani bazı yakınlaşmalar olduysa ve o da bu yaşananları ailesine yansıttıysa o yüzden mi acaba böle laflar ediyorlar, burda okuyoruz sevgilisiyle karısıyla arasında geçen ilişkileri yaşadıklarını ailelerine anlatan erkekleri akannehir

kardeşi sözlüsünü orsp diyecek; adam da napim onlar dengesiz kapa telefonu diyecek hee
yedi cihan bir araya gelsin gene de onun erkekliğinden şüphe ederim ben.
ondan değil koca, dost; ayıya post bile olmaz :nazar:

ayy yemın edıyorum aglıyorum iş yerınde sunu okuyunca cok guldum aglancak halıme offff yaaa :sinifsinif:

ben bı tarafım dıyokı bu kadar laf yenmez kes at bı tarafım dıyokı sevıyosun

Size o ağır lafı söylenirken duyuyor kapa telefonu dengesizler diyor sözlünüz ve siz hala diğer tarafım seviyor diyorsunuz ..
Bunu jilet gibi kesip atmanız lazım çıkarın hayatınızdan böyle bir erkeği....

Size o ağır lafı söylenirken duyuyor kapa telefonu dengesizler diyor sözlünüz ve siz hala diğer tarafım seviyor diyorsunuz ..
Bunu jilet gibi kesip atmanız lazım çıkarın hayatınızdan böyle bir erkeği....

sevıyorum gercekten cunku benım onla 2,5 yıldır bu ablası ve kardesı dısında hıc bır problemım olmadı

X