Kızlar çok kötüyüm yardım

kızlar sadece bır sey sorucam belkı sacma belkı gercekcı gelıcek bazılarınıza ama ben sözlüme ablası tarafından büyü yaptırıldıgını düşünüyorum senı timsah gıbı yılan gıbı görüyorum dedı benı okuttular mı acaba dedı kavga yaptıgımız ılk gun benımde aklıma geldı burda bu işlere bakan bır kadın var annemı ona gonderdım kendım suan işteyım kadın ıkı görümce sı var buyu yaptırmıslar hemde daha yenı 5 gunluk falan demıs annem bısey demeden olabılır mı sızce kadının anlattıkları bırebır uymus

öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;

dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama

Evlenme..Nişanlın ne diyor bu işe..Evlenirken sadece eşin ile değil ailesi ile evleniyorsun bir yerde bunu sakın unutma yok değil felan de değil öyle ne yazık ki evlendikten sonra anlıyorsun..

kızlar sadece bır sey sorucam belkı sacma belkı gercekcı gelıcek bazılarınıza ama ben sözlüme ablası tarafından büyü yaptırıldıgını düşünüyorum senı timsah gıbı yılan gıbı görüyorum dedı benı okuttular mı acaba dedı kavga yaptıgımız ılk gun benımde aklıma geldı burda bu işlere bakan bır kadın var annemı ona gonderdım kendım suan işteyım kadın ıkı görümce sı var buyu yaptırmıslar hemde daha yenı 5 gunluk falan demıs annem bısey demeden olabılır mı sızce kadının anlattıkları bırebır uymus

aaaaaaa yasemin hadi gözün aydın canım benim. olay çözüldü bak artık. büyü varmış hemen bozdur büyüyü. nişanlın harika bir adam olacak. hihoyyythihoyyyt
görümcelerinde büyü yaptılar ya sana ondan pişmanlıklarından o... diyorlarmış demekki sana. bak bunu da çözdük. :dance:
şekerim senden bir isteğim var bak burdaki arkadaşların hepsi karşı sana ben de başta öyleydim ama artık değilim. büyü bozulunca her şey süper olacak biliyorum. nikah şahidin ben olayım istiyorum çatlatalım burdaki hatunları :teytey::teytey:

2010'un beni en çok mutlu een haberlerinden biri bu...sempatiksalakcinni. Çözüldü herşey, hadi az kaldı sık dişini yaz bitmeden evlenin, allahaşkına evlenin.... Zaten sizinki aşk, sevgi, ihtiras herşey var.... Düğün resimlerini bekliyoruzzz:lepi:
Yaşasın annenin gittiği hoca... :teytey::teytey:

ayyyy ne diosun sen hala ya yasemin!git evlen burayada düğünden 1 ay sonra gel konu aç.ailecek beni dövdüler kocamda seyretti. ama kocamı seviyorum ne yapmalıyım diye..şimdi bayılacağımalsanaalsanasmile

Senin yolun açık olsun güzelim
Hadi Allaha emanet ol sağlıcakla kal
Sana bundan sonrak hayatında mutluluklar diliyorum...

(Sağlıklı düşünmeye karar verirsen eğer bir gün psikoloğa git yardım al olurmu tatlım)

kız yasemin vallahi şöyle yanımda olsanda seni omuzlarından tutup bir sarssam.Ne diyorsun bacım sen
Sen bu adamdan kopmamak için şimdide bu bahaneyemi sarıldın gülüm yapma allah aşkına..

Yada Evlen Kız evlende gör anyayaı konyayı....Bak ozaman ben sana neler diyivericem buradan
:kızgın:

yooo kızlar gercekten tamamen bıttı bu iş bu kadar seyden sonra dokuz cocukta olsa ewlenılmez bu adamla ama ben bu okuma üfleme ıslerının varlıgına gercekten ınanıyorum ablasınıda aradım zaten ınkar etmedı Allaha havale ettım hepsını ıkı tane kızıdda var Allah bın beter olsunlar benden

hem ayrıca burda dalga gecılcek bır konu oldugunu dusunmuyorum ben böyle seylerın oldugu Kuran okuyan herkesce bılıyor yok yalanmıs yok ayrılmmamak ıcın bahaneymıs yasamayan bır ınsanın 5 gunde nasıl degıstıgını anlamaz

yooo kızlar gercekten tamamen bıttı bu iş bu kadar seyden sonra dokuz cocukta olsa ewlenılmez bu adamla ama ben bu okuma üfleme ıslerının varlıgına gercekten ınanıyorum ablasınıda aradım zaten ınkar etmedı Allaha havale ettım hepsını ıkı tane kızıdda var Allah bın beter olsunlar benden

En doğrusu hayatım allaha havale et onları bırak ne halleri varsa görsünler...
Büyü olayına gelince yapanda yaptıranda dinden çıkar allah korusun böylesinden..
Düşün evlensen birde neler yaparlar....
Bundan sonrasına bak artık sen ...:KK1:

hem ayrıca burda dalga gecılcek bır konu oldugunu dusunmuyorum ben böyle seylerın oldugu Kuran okuyan herkesce bılıyor yok yalanmıs yok ayrılmmamak ıcın bahaneymıs yasamayan bır ınsanın 5 gunde nasıl degıstıgını anlamaz

o zaman şunu da bilirsin böyle şeyler hacıyla hocayla çözülmez rabbin sana dualar göndermiş naz felak ayetel kürsü hacıya hocaya gitmek neymiş ya yasemin bir kitapta okumuştum siz inanmayın işte o zaman bu musibetler size zarar veremez diyorlardı zamanında sözde benim babama da yapmışlar ama annem oralı bile olmadı yarattığın bütün varlıklardan sen koru yarabbim dedin mi duanı içten ettin mi önünde dağ olsa durmaz böyle şeylerle ka-fa yorarsan ömrü billah toplayamazsın kendini

hoca bıde demıskı anneme oglanın bekar kız kardesı kız degıl acaba kadın benı gordu de soyleyemedımı ya da soyledıde annem benım agzımımı aradı

cnm büyü var ve maalesef yapanlar yaptıranlarda var. onların zaten ne bu dünyada ne ahirette yerleri yok allah ıslah etsin onları. çok fazla kafana takma en iyisi bitimendir işin başında böyle olan sonrasında neler olmaz ki. bizlerde yaşadık annemi ölsün diye yaptırmışlar şükür iyileşti. bir tanıdığımız için ayrılsınalr ve gelin ölsün diye yaptırmışlar. onun hali hiç gözümün önünden gitmiyor allah korusun öylelerinden. bizde evliliğimizin ilk senesinde bişeyler yaşıyorduk ama sevgimiz ve inancımız çok kuvvetli olduğundan şükür ayrılmadık. bunlar var yok değil ama fazla kalbinide bozma inanma fazla düşünme. hayat çok güzel bir mikrop çıktı diye karşına kendini harab etme. inşallah senin için hayırlısı böyledir. mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın.

hoca bıde demıskı anneme oglanın bekar kız kardesı kız degıl acaba kadın benı gordu de soyleyemedımı ya da soyledıde annem benım agzımımı aradı

ne dediğini anlamadım

yasemin varya sinir olsamda senin konunda olmasa can sıkıntımı geçiremeyeceğim başka türlü

can sıkıntısından mıllet kafa bulmak ıcın yazıyor derdım boyle seylerı okuyunca ınsanın basına gelmeyınce oyle gelıyor gercekten ben sözlumle ılıskıye gırdımya kadın annama demıskı sözlusunun bekar kız kardesı var ewde ama o kız degıl acaba dıyorumkı kaddın benı soyledıde annem agzımımı aradı yoksa gercekten küçük görümcem kız degıl mıydı ?

can sıkıntısından mıllet kafa bulmak ıcın yazıyor derdım boyle seylerı okuyunca ınsanın basına gelmeyınce oyle gelıyor gercekten ben sözlumle ılıskıye gırdımya kadın annama demıskı sözlusunun bekar kız kardesı var ewde ama o kız degıl acaba dıyorumkı kaddın benı soyledıde annem agzımımı aradı yoksa gercekten küçük görümcem kız degıl mıydı ?

vay be ne hocaymış bu yahu büyü müyü bir ihtimalde hiç kimse bir insanın özelini bilemez sakın ağzından da annene bişey kaçırma

yok sımdı segıl ewlenmeden bır bucuk ay once ya da bır hafta once oluyomus baska bır yere de sordum

kısa donem 1500 uzun donem 1700 dedı kızlar kalkabılır mıyım bu gunahın altından offf yuzume gozume

bulastrmadan cıksam su ısın ıcınden ben nasıl boyle bır eşşeklık yaptım nasıl boyle bır hata yaptım offff

X