- 10 Haziran 2010
- 3.353
- 21
inkar etmıyorum aynen oyle denmesını beklıyorum
ay fenalık geçireceğim ne b..k yersen ye yesemin evlen de gör dünyanın kaç bucak olduğunu kapattır şu konuyu da uğraştırma burda bizi boşu boşuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inkar etmıyorum aynen oyle denmesını beklıyorum
öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;
dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama
kızlar sadece bır sey sorucam belkı sacma belkı gercekcı gelıcek bazılarınıza ama ben sözlüme ablası tarafından büyü yaptırıldıgını düşünüyorum senı timsah gıbı yılan gıbı görüyorum dedı benı okuttular mı acaba dedı kavga yaptıgımız ılk gun benımde aklıma geldı burda bu işlere bakan bır kadın var annemı ona gonderdım kendım suan işteyım kadın ıkı görümce sı var buyu yaptırmıslar hemde daha yenı 5 gunluk falan demıs annem bısey demeden olabılır mı sızce kadının anlattıkları bırebır uymus
kızlar sadece bır sey sorucam belkı sacma belkı gercekcı gelıcek bazılarınıza ama ben sözlüme ablası tarafından büyü yaptırıldıgını düşünüyorum senı timsah gıbı yılan gıbı görüyorum dedı benı okuttular mı acaba dedı kavga yaptıgımız ılk gun benımde aklıma geldı burda bu işlere bakan bır kadın var annemı ona gonderdım kendım suan işteyım kadın ıkı görümce sı var buyu yaptırmıslar hemde daha yenı 5 gunluk falan demıs annem bısey demeden olabılır mı sızce kadının anlattıkları bırebır uymus
yooo kızlar gercekten tamamen bıttı bu iş bu kadar seyden sonra dokuz cocukta olsa ewlenılmez bu adamla ama ben bu okuma üfleme ıslerının varlıgına gercekten ınanıyorum ablasınıda aradım zaten ınkar etmedı Allaha havale ettım hepsını ıkı tane kızıdda var Allah bın beter olsunlar benden
hem ayrıca burda dalga gecılcek bır konu oldugunu dusunmuyorum ben böyle seylerın oldugu Kuran okuyan herkesce bılıyor yok yalanmıs yok ayrılmmamak ıcın bahaneymıs yasamayan bır ınsanın 5 gunde nasıl degıstıgını anlamaz
hoca bıde demıskı anneme oglanın bekar kız kardesı kız degıl acaba kadın benı gordu de soyleyemedımı ya da soyledıde annem benım agzımımı aradı
can sıkıntısından mıllet kafa bulmak ıcın yazıyor derdım boyle seylerı okuyunca ınsanın basına gelmeyınce oyle gelıyor gercekten ben sözlumle ılıskıye gırdımya kadın annama demıskı sözlusunun bekar kız kardesı var ewde ama o kız degıl acaba dıyorumkı kaddın benı soyledıde annem agzımımı aradı yoksa gercekten küçük görümcem kız degıl mıydı ?
yok soylememde kızlar bu dıkım işi için bı yerı aradım 3 mılyar dedı şaka mı ya