Kızlar çok kötüyüm yardım

kıs yasemin ne bu kısa dnem uzun dönem askerlikmi o :KK1: ilahi
hiç duymadım böyle bir şey
ayrıcada çok acele ediyorsun bu işler için önce o adamı hayatından tamamen çıkar çıktığına kendin de emin ol ondan sonrasına zamanı gelince bakarsın.
diktirme felan dur beyaaa

diktirdiğinde ne olacak yasemin sen erkekleri salak mı sanıyorsun onlar prof olmuş artık dikiğide anlıyorlar herşeyi anlıyorlar hayatına yeni biri girdiğinde ona açıkca söyle niye o insanı kandıracaksın ki ilerde başkasından duyması daha kötü değil mi hem seven adam asla dert etmez böyle bir şeyi

ayrıcada çok acele ediyorsun bu işler için önce o adamı hayatından tamamen çıkar çıktığına kendin de emin ol ondan sonrasına zamanı gelince bakarsın.

sende annem gıbı cıktı işte daha cıktıgı cıkcagımı kaldı bıttı gıttı ıste annem de dıyor sen bıraktında bakalım o bırakcak mı dıye agzı ıle altın kafese koysa benı gene ıstemem ben artık bunu sogudum bööööö geldı

hem ayrıca burda dalga gecılcek bır konu oldugunu dusunmuyorum ben böyle seylerın oldugu Kuran okuyan herkesce bılıyor yok yalanmıs yok ayrılmmamak ıcın bahaneymıs yasamayan bır ınsanın 5 gunde nasıl degıstıgını anlamaz
iyi de yasemin
burada o adamdan koca olmaz diye yorum yapanlar
son 5 güne istinaden söylemiyorlar ki (ben de dahil)
senin konun 10 günü geçti açılalı, küfürler havada uçuşalı..
hangi 5 gün allasen :umursamaz:

ayrıca bırak şimdi bu terzi işlerini,
kafanı topla, psikolojin iyice göçmüş, ilk kendine gelmen lazım..

ne oluyo laaa burda
yasemin kardesim ne diktiriyosun nevresim takimimi
ucmus bu forum iyice..
anlasildi niye sözlünü birakamadigin.
vicdanin rahat olacaksa diktir.
ilerki hayatinda karsina cikacak olan erkek bunu yerse tabi..

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:
çenem ağırdı gülmekten yaa ayyy çok yaşa sen e mi

hıı benımde Allahım yarabbım ya ne kadar komik demi olaylar bende gülerdim okudukca böyle seyler sıra kendıme gelınce guluncek hıc bı tarafı olmadıgını anladım

yok sımdı segıl ewlenmeden bır bucuk ay once ya da bır hafta once oluyomus baska bır yere de sordum

kısa donem 1500 uzun donem 1700 dedı kızlar kalkabılır mıyım bu gunahın altından offf yuzume gozume

Kısa dönemle uzun dönem arasında fiyat farkı yokmuş pek
:nazar:

hıı benımde Allahım yarabbım ya ne kadar komik demi olaylar bende gülerdim okudukca böyle seyler sıra kendıme gelınce guluncek hıc bı tarafı olmadıgını anladım

yasemin diktirmeyi unut canım onu da biliyorlar püf noktasını hop anlıyorlar hemen açık açık konuşursun evleneceğin insanla

sadece o konu yüzünden umarım o adamla ve dengesiz ailseiyle hayatını söndürmezsin..çünkü inanılmaz seviyesiz ve dengesiz bir aile..yaptığın hatayı sonra düşün,şimdi düşünürsen işin içinden çıkamayıp ayrılık kararında sabit kalamazsın..önemli olan o adamdan (adam olmayan adamdan) bir an önce kurtulman..memlekette insanmı bitti güzelim..

sende annem gıbı cıktı işte daha cıktıgı cıkcagımı kaldı bıttı gıttı ıste annem de dıyor sen bıraktında bakalım o bırakcak mı dıye agzı ıle altın kafese koysa benı gene ıstemem ben artık bunu sogudum bööööö geldı

valla annelerden iyi kimse tanıyamaz evlatlarını annen seni biliyorki böyle bir cümle sarf etmiş

bana gelince seni hiç tanımadım görmedim bilmem ama yazdıklarından az çok nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu vede şuan nasıl bir psikoloji içerisinde olduğunu çok iyi anladım canım. Aslında biraz söylenenlere yazılanlara kulak asarsan inan ileride herkese şükredeceksin. İYİKİ diyeceksin KEŞKE demeyeceksin.
Ama bu iki kelimeden hangisini söyleyeceğin sana bağlı bu hayat senin çünkü

:roflol::roflol::roflol:
çenem ağırdı gülmekten yaa ayyy çok yaşa sen e mi

sende gör bacım :KK1:

kesinlikle başa gelmeyen bilmez canım ama bunca insanda boşa konuşmuyor

Kısa dönemle uzun dönem arasında fiyat farkı yokmuş pek
:nazar:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yasemin diktirmeyi unut canım onu da biliyorlar püf noktasını hop anlıyorlar hemen açık açık konuşursun evleneceğin insanla

kesinlikle sonuna kadar haklısın canım
evleneceğin erkeği kandırabilirsin belki ama bu kendine yaptığın en büyük ihanettir aslında.
çok çok iyi düşünmek gerekir.

sadece o konu yüzünden umarım o adamla ve dengesiz ailseiyle hayatını söndürmezsin..çünkü inanılmaz seviyesiz ve dengesiz bir aile..yaptığın hatayı sonra düşün,şimdi düşünürsen işin içinden çıkamayıp ayrılık kararında sabit kalamazsın..önemli olan o adamdan (adam olmayan adamdan) bir an önce kurtulman..memlekette insanmı bitti güzelim..

hiiççç ağzın bal yesin güzelim yürü beee kim tutar seniii vereliniortak

ceren 54 canım ihanet yok ortada erkekler artık onu da çözmüş derken çok afedersiniz ama bakire insanın gerdek gecesi parlak gelirmiş kanı diktirenin mat ondan işi çakallıyorlar yani

beni seven insan geçmişime değil geleceğime bakmalı bence

Kız senin şu yorumların öldürecek beni....Ne alaka mat kan parlak kan...Geçin bunları herkeste farklı olur kimi az kimi çok kimi ise hiç yok...(Esnek Yani)
Yasemin canım sen boş ver bunları karşına adam gibi bir adam çıkarsın mevlam anlat dürüst ol.Şimdi bakire geçinip herşeyi yapanlar var...Dürüstlük her zaman kazanır.Namus et parçasında değildir.Gönlünü ferah tut.

Kız senin şu yorumların öldürecek beni....Ne alaka mat kan parlak kan...Geçin bunları herkeste farklı olur kimi az kimi çok kimi ise hiç yok...(Esnek Yani)
Yasemin canım sen boş ver bunları karşına adam gibi bir adam çıkarsın mevlam anlat dürüst ol.Şimdi bakire geçinip herşeyi yapanlar var...Dürüstlük her zaman kazanır.Namus et parçasında değildir.Gönlünü ferah tut.

işte bu cümle yaz bunu bir kenara yasemin seni seven 2 bacağının arasındakine değil kalbindeki beynindeki namusa bakacak

Yasemin sen bizle dalga mı geçiyorsun bea, ne hocası ne dikişi.
Gülen arkadaşlara da kızma çünkü okuyunca gerçekten komik geliyor.
Allah kalaylık versin, sözlün düzeldiyse bilemem ama ailesi hiç hoşuma gitmedi.
Bu arada sırf o yüzden evlenip mutsuz olmaya, sinirlerini yıpratmaya değmez.

bu arada mat parlak muhabbeti erkekler arasında bilinen birşey eniştem gerdek gecesi halam söylemiş halam bir kere nişan attı diye demişler dikkat et diktirmiş olmasın böyle anlaşılıyor diye

bu topiğe takıla takıla en başta ben olmak üzere hepimiz yasemin olup çıkıcaz.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz o ne demek öyle mat parlak... bizim şeyimizle ilgili bir şeyi biz bilmiyoruz da erkekler nasıl biliyor da onlar arasında bir durum olacak bu.
bu arada benimki de mattı sanki yaa ama yoktu dikiş filan :roflol::roflol:
dikiş var mı yok mu ancak doktor anlar bunu. o konuda düşünmesin de Allah var yukarıda ömür boyu bunu içinden atması zor.
yaa ayrıca ben bu kızlık muhabbettine fena takığım yani.Ben ilk ilişkimi evlenince yaşadım ayrıca. Yani ben evlenmeden önce yaşadım diye değil bu görüşlerim.
Bu nasıl bir anlayıştır inanamıyorum yani. Namus demiyorum yine birileri çıkıp din dersi filan vermeye kalkmasın da. Çünkü benim namustan anladığım şey dürüst olmak. Her haltı yiyip bacak arasını koruyan arkadaşlarımdan nefret ettim hep.
Ama sevdiği adamla birlikte olan arkadaşlarıma da, insanlara da hep saygı duydum.

Son düzenleme:
ayy kızlar konuyu toparlayalım artık olayın ustunden zaman gectıkce eskı zekı yasemın olabılıyorum öncelıklerım degıstı artık hayatımda ne sozlum ne de onun aılesı olucak bayramda küllerimden dogucam ölüme çare bulunmamıs bır bu dunyada geri kalan her seyın caresı var yazdıklarımı okuyuncca bazı yerlerde gercekten sacmalamıs oldugumu farkettım aslında ben en basta hata yaptım ona hıc bırey gözuyle bakmayarak ben sözlümün önce meslegını sonra kendını sevmıstım hatayı burda yapmıstım ama nerden donersek kar kardır bayanssulusmile

X