- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs yasemin ne bu kısa dnem uzun dönem askerlikmi o ilahi
hiç duymadım böyle bir şey
ayrıcada çok acele ediyorsun bu işler için önce o adamı hayatından tamamen çıkar çıktığına kendin de emin ol ondan sonrasına zamanı gelince bakarsın.
diktirme felan dur beyaaa
iyi de yaseminhem ayrıca burda dalga gecılcek bır konu oldugunu dusunmuyorum ben böyle seylerın oldugu Kuran okuyan herkesce bılıyor yok yalanmıs yok ayrılmmamak ıcın bahaneymıs yasamayan bır ınsanın 5 gunde nasıl degıstıgını anlamaz
kıs yasemin ne bu kısa dnem uzun dönem askerlikmi o ilahi
hiç duymadım böyle bir şey
ayrıcada çok acele ediyorsun bu işler için önce o adamı hayatından tamamen çıkar çıktığına kendin de emin ol ondan sonrasına zamanı gelince bakarsın.
diktirme felan dur beyaaa
yok sımdı segıl ewlenmeden bır bucuk ay once ya da bır hafta once oluyomus baska bır yere de sordum
kısa donem 1500 uzun donem 1700 dedı kızlar kalkabılır mıyım bu gunahın altından offf yuzume gozume
hıı benımde Allahım yarabbım ya ne kadar komik demi olaylar bende gülerdim okudukca böyle seyler sıra kendıme gelınce guluncek hıc bı tarafı olmadıgını anladım
sende annem gıbı cıktı işte daha cıktıgı cıkcagımı kaldı bıttı gıttı ıste annem de dıyor sen bıraktında bakalım o bırakcak mı dıye agzı ıle altın kafese koysa benı gene ıstemem ben artık bunu sogudum bööööö geldı
:roflol::roflol::roflol:
çenem ağırdı gülmekten yaa ayyy çok yaşa sen e mi
hıı benımde Allahım yarabbım ya ne kadar komik demi olaylar bende gülerdim okudukca böyle seyler sıra kendıme gelınce guluncek hıc bı tarafı olmadıgını anladım
Kısa dönemle uzun dönem arasında fiyat farkı yokmuş pek
yasemin diktirmeyi unut canım onu da biliyorlar püf noktasını hop anlıyorlar hemen açık açık konuşursun evleneceğin insanla
sadece o konu yüzünden umarım o adamla ve dengesiz ailseiyle hayatını söndürmezsin..çünkü inanılmaz seviyesiz ve dengesiz bir aile..yaptığın hatayı sonra düşün,şimdi düşünürsen işin içinden çıkamayıp ayrılık kararında sabit kalamazsın..önemli olan o adamdan (adam olmayan adamdan) bir an önce kurtulman..memlekette insanmı bitti güzelim..
ceren 54 canım ihanet yok ortada erkekler artık onu da çözmüş derken çok afedersiniz ama bakire insanın gerdek gecesi parlak gelirmiş kanı diktirenin mat ondan işi çakallıyorlar yani
beni seven insan geçmişime değil geleceğime bakmalı bence
Kız senin şu yorumların öldürecek beni....Ne alaka mat kan parlak kan...Geçin bunları herkeste farklı olur kimi az kimi çok kimi ise hiç yok...(Esnek Yani)
Yasemin canım sen boş ver bunları karşına adam gibi bir adam çıkarsın mevlam anlat dürüst ol.Şimdi bakire geçinip herşeyi yapanlar var...Dürüstlük her zaman kazanır.Namus et parçasında değildir.Gönlünü ferah tut.
bu arada mat parlak muhabbeti erkekler arasında bilinen birşey eniştem gerdek gecesi halam söylemiş halam bir kere nişan attı diye demişler dikkat et diktirmiş olmasın böyle anlaşılıyor diye