- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
her şeyi zorlaştırıyor beni öldürmekle tehdit ediyorVallahi ben kendimi bildim bileli babamla diyalogum yok..annem bizi yalniz buyuttu ve hic eksiklik hissetmedik.. biz kucucuktuk tabi.. hem siz sanslisiniz yetiskinsiniz annenizle gul gibi gecinip gidersiniz belli guclu biri oldugunuz.. kurtulun bence
önce seni geberticem dedi bana sanki vazgeçeceğiz deher şeyi zorlaştırıyor beni öldürmekle tehdit ediyor
Evet ama babam tehdit ediyor seni geberticem falan diye annemlerde bana bir şey yapar diye korkuyor gene de kararımın arkasındayımTatlım öncelikle annene gecmiş olsun, Allah şifasını versin. Sen masallah güçlü ve Akıllı birine benziyorsun, sakın bu durumda kendini Bırakma ve geriye bakma. Kararların cok yerinde, kesinlikle annen boşansın, belkide bu kadar sıkıntıdan hasta oldu Kadıncağız. Eskiyi düsünme artık önüne bak ve basımıza bisey gelirmi falan diye düsünme, hic bisey olmaz Allah'ın izniyle. Siz birbirinize destek olduğunuz sürece kimsenin zarar vermesine izin vermezsiniz
Savciliga falam basvursan? :/ canim benim kiyamam ya.. Babalardan hayir olmuyor her zaman iste napalim..bir sekilde basa cikmak zorundayizher şeyi zorlaştırıyor beni öldürmekle tehdit ediyor
Sen yinede dikkatli ol, Allah korusun bişey yapamaz diyemiyor insan. Fazla damarına basma annende dikkatli olsunEvet ama babam tehdit ediyor seni geberticem falan diye annemlerde bana bir şey yapar diye korkuyor gene de kararımın arkasındayım
polisten yardım alabilirseniz polistende yardım alın lütfen kendinize çok dikkat edin ailenize Allah yardımcınız olsun. :)Evet ama babam tehdit ediyor seni geberticem falan diye annemlerde bana bir şey yapar diye korkuyor gene de kararımın arkasındayım
inşAllah :)) annenle mutluluğu çok hakediyorsunuz :)))teşekkür ederim umarım her şey güzel olur
Allah razı olsun inşallah peşimizi bırakır yoksa zor olur her şeyAnnenize acil şifalar diliyorum, dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Yanlız yaşadim evlenmeden önce gayette yaşarsınız anneniz,kardeşinizle.
Hakkınızda hayırlısı olsun
babam bize önce tamam gidin demişti sonra giderseniz geri dönüşünüz olmaz sizi gebertirim falan dedi şimdi de üzerine olan şeyleri satacakmış.Canim ne yaptiniz ne karar aldi annenler aile olunca sorun daha kotu oluyor atsan atilmaz satsan satilmaz
Hm ne yapacaksiniz ya cok üzülüyorum boyle aile konusundababam bize önce tamam gidin demişti sonra giderseniz geri dönüşünüz olmaz sizi gebertirim falan dedi şimdi de üzerine olan şeyleri satacakmış.
Valla bilmiyorum biz gitmeyi kafamıza koyduk annemin hastalığı netleşsin de.Hm ne yapacaksiniz ya cok üzülüyorum boyle aile konusunda
Bende canim sıkkın annemle babam tartismislar ne zaman gulecek annemin yuzu diye hergun agliyorum ins en guzel gunleriniz sizi bekler canim bide isler halolunana kadar hayatına erkek sokma cunku erkekler ne kadar anlayisli olsalarda 8işte senin baban şöyleydi diye bilirValla bilmiyorum biz gitmeyi kafamıza koyduk annemin hastalığı netleşsin de.
Sen naptın iyi misin ?