Kızlar çok kötüyüm ,sizden akıl istiyorum yaşamak çok anlamsızlaştı..

Annenize çok geçmiş olsun...umarım bir an önce iyileşir.
Size birsey hatirlatacagim. Merhamet diye bir dizi vardı. Oradaki anne karakterine benzettim annenizi tavır olarak. Ve maalesef olayların bu raddeye gelmesinin kabahatlisi anneniz.

kredi çektim elimden aldı aslında vermeyecektim annem hakkımı helal etmem bak ver dedi o yüzden verdim.
Siz o diziye bir bakın internetten.

Zaten erkek gibi kızım her şeyi hallederim ben nakliyesi evi her neyse işte.
Dizideki özgü Namal karakteri.
Yaparsınız tabi. Dizide de karakter güçlü bir kadın oluyordu avukatti galiba.

ileride evleneceğimiz kişi başlarında babaları yok diye bizi ezmeye kalkar mı
Ayrildilar Anlasamadilar diyip ayrıntıya girmezsen, babanin yaptiklarindan hic soz etmezsen hiçbir şey olmaz merak etme.

acılen ordan uzakta babanızın bılmedıgı bır adreste bır ev tutun, evden ıhtıyacınız kalan olan esyayı alın, hakeret darp vb nedenlerle velılık bırlıgının derınden zedelendıgıne daır bır dılekçe ıle mahkemeye basvursun annenız ve bu surecte uzaklastırma kararı aldırsın, kucuk kardeslerınız ıcınde tedbır nafakası ıstesın..
bosandıktan sonrakı surecte asla ve asla yerınızı babanıza soylemeyın, gorusmek ıstersenız gorusun ama evınızden uzak ortada bır yerde ve kalabalık ortamlarda gorusun.
evı duzgun bır muhıtte tutarsanız , kımse sıze bısı yapamaz..
moralınızı yuksek tutun..

ya canım daha okumadım şimdi okuyacağım konunu ama senin derdin hiç bitmez mi ya

ya kızlar özür dilerim dertlerimle sizi de sıkmam istemem ama akıl alabileceğim güvendiğim başka kimsem yok.
estağfurullah canım, benimde annem senin baban gibi. Zor bir insan. Ama maalesef yapacak hiçbirşeyimiz yok..

evet o diziyi izledim ben anneme babamdan daha iyi bakarım onu kimsenin ezmesine izin vermeyeceğim inşallah.

eskiden ben diyordum boşan boşan diye şimdi geldi kendisi dedi ayrı eve çıkalım diye umarım başı dik ve kararlı olur.

Daha önceden elimde ses kayıtları var babamın bizi aşağıladığı sizi aşağıya atarım gebertirim tarzı konuştuğu ses kayıtları sizce işe yarar mı ?

Bence mutlaka bir avukata danış habersiz ses kaydı önceden yasaktı ama şuan bilemiyorum,
anneni aldattığına dair kanıdınız var mı ?
yoksa edinin bir an önce, ve şahidiniz var mı ? 2,3 şahidiniz varsa bildiğim kadarıyla daha sizindir .
Ama mutlaka ve mutlaka bir avukata danışın evi terk etmeden önce .

siz farklı bir eve geçin kim size neyapacak 3 kişisiniz herhalukarda ayakta durabilirsiniz güzel ve temiz bir mahallede veya işyerinize yakın bir yerde tutun evinizi..bunun yanında annenize geçmiş olsun umarım çarçabuk sağlığına kavuşur.Bence boşanma konusundada israrcı olmayın bırakın anneniz versin kendi kararını en azından sonradan vicdan çekmezsiniz

Kadınlar sevgisiz ,saygısız bir evde nasıl durabiliyorlar hayret ve erkekler nasıl bu kadar vicdandan uzak,insanlıktan nasibini almamış olabiliyor Allah ıslah etsin
Siz elbet zorlanacaksınız ,Türkiye de her durumda kadın olmak zor,ister dul ol,ister bekar,ister evli her durumda kadınsın ..

Ama ne olursa olsun o evde durmaktan daha iyi ...Siz güçlü birine benziyorsunuz umarım bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz ,o nişanlınız için de üzülmeyin babanızın modern versiyonuymuş kendisi ,her şey için geçmiş olsun ..

Canim cok dua et baban kabul etmisken bosansin yoksa yine pisman olursunuz benim gibi allah kolayliklar versin mutlaka zor gunleriniz olacaktir ama mutlu ve huzurlu olacaksiniz annen gittimi hastaneye

elimizde bir kanıt yok biliyoruz ama fotoğraf falan yok off nasıl kanıtlayacağız babam inkar ediyor mesajlarını da hep siliyor napsak bilemedim

çok teşekkürler yazdıklarında ne kadar da haklısın.

Canim cok dua et baban kabul etmisken bosansin yoksa yine pisman olursunuz benim gibi allah kolayliklar versin mutlaka zor gunleriniz olacaktir ama mutlu ve huzurlu olacaksiniz annen gittimi hastaneye
Sağol Samire rabbim senin de yardımcın olsun senin konularını da biliyorum

zor bi süreçten geçiosun. tabiri caizse sınanıyosun. sabır dilemeyi unutma.
her karanlığın aydınlığı vardır sakın unutma.

soruna gelirsem bende annem ben ve kızkardeşim yaşıyorum. yakındada teyzem eklencek.
bekarlar sürüsü yani :)
emin ol kimse gık diyemez. inletirim ortalığı. ha benimki bilindik muhit. ama insanlara güven olmaz.

annem kendisi geldi zaten canım ayrı eve çıkalım diye ayrı ayrı boşanmadan yaşamalarını istemedim o da tamam boşanalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…