• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel biliyorsunuz konuyu ne düşünüyorsunuz baştan sona çok yönlü yorumlarınızı bekliyorum
Çok yönlü yorum yapsak ne olacak ki? Biz daha olayı idrak edemedik. Ne, nerede ,ne zaman, nasıl aşamasındayız. Ve ne yazarsak yazalım "Ne güzel biliyorsunuz, evet, hayır, parasını yiyeceğim"den öte cevap alamıyoruz. Boşanmayacağınız kesinken, çok yönlü yorumlarımızı hangi amaçla kullanacaksınız mesela?

Aşk,sevgiye dönmüştür. Bir süre sonra öyle oluyor Semra Hanım.Mümkünse kendinizi toparlayın,çocuklarınızın yanında uygunsuz durumlara düşmeyin. Yarın tekrar konuşur,tartışır, bir çıkar yol bulmaya çalışırız. Olur mu?

Kurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye :halay:

Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
"Mavi Sakal - Aşk Öldü" diyorum ben. :ruh:

Evet bastan beri konuyi biliyorsunuz. Ne olur bir yorum yapin ne bunlar

Canım valla eğer gerçeksen söyleyim sen daha anlamadiysan. Bildiğin flört ediyolar işte bı fırsatını bulsalar direk iş başka yerlere gitcek ama korkuyorlar bı yandanda tabi daha neyi kurcalisiyosun ispat et rezil et boşan gitsin.

Konu sahibi kiminle konuştuğunu bilmiyor. Bir ses duymuş. Telefon kaydı görmemiş. Karşı taraf ben bile olabilirim.
Yok biliyor.
Yengesiymiş.
Kız da ben aşka inanmıyorum demiş.

Kurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye :halay:

Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
Ay o şarkıyı da çok severm :D
valla kimin naptigi belli değil bnce konu sahibi de dahil :D
İki kelimesinden biri aşk yokmuş aşk

Zaten adam sana aşık değil besbelli

Bana çok inandırıcı gelmiyor konuları

Mantıklı sorulan bütün sorular havada kalıyor ve asla cvp vermiyor :D

Keşke kardeşinin hanımı gelse de bizi aydınlatsa :D

Telefonuna casus program mi kurdunuz ne zaman arastilar konuştular o sizin duyduğunuz günden sonrami

Ben inanıyordum önceki konularına ama bugün şüphe ettim, sorulara cevap vermiyor, alkole veriyor ama inanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back