• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili semracık şimdi yazacaklarım seni aşağılamak değil haddimde değil fakat ortada bir şerefsizlik var ve sen bunu kabul ediyor olabilirsin fakat erkek kardeşin kabul etmek zorunda değil o senin kardeşin eminsen lütfen onunla paylaş sen yine kocanı afedip onun boynuzlarıyla yaşaya bilirsin şu ya da bu sebebi bahane ederek fakat kardeşin mecbur değil lütfen bu kötülüğü kardeşine yapma..ha!kardeşim duyunca boşar o zaman benimkide rahatça ona gider diye korktuğun için anlatmıyorsan zaten gidici kocan biraz daha uzatmanın anlamı yok yoksa yakında yeğenin çocuklarının gerçek kardeşi olabilir bu duruma sokma bencillik yapıyorsun kendine gel artık

Bu arada ben konuya nedense inanıyorum ya. Kaç tane hesap açtı hepsinde aynı şüpheyle ilgili konusu ve aynı olayları anlatıyor. Dikkat çekmek eylenmek istese farklı şeyler de uydurabilirdi.
Bence konu sahibi ya gerçekten paranoid şizofreni
Ya da kendini ifade edemeyen ama haklı olan bi kadın.hepsi gercek konuyu kaynatmaya calisiyoar

Başlığa başkasından duymuş gibi yazmış sonra bende kalsın nasıl öğrendiğim diyor sonrada telefonuna program yükledim diyor.

Başlığa başkasından duymuş gibi yazmış sonra bende kalsın nasıl öğrendiğim diyor sonrada telefonuna program yükledim diyor.
Sizede iyilik yaranmıyor ha..konu sahibi bir sürü seçenek sunmuş,beğendiğinizi secin diyor..ne kadar eli acik ve bonkor bir insan ama siz kk kadınları cok nankör oldunuz valla..hiç yakışıyor mu? :kahve:

Sizede iyilik yaranmıyor ha..konu sahibi bir sürü seçenek sunmuş,beğendiğinizi secin diyor..ne kadar eli acik ve bonkor bir insan ama siz kk kadınları cok nankör oldunuz valla..hiç yakışıyor mu? :kahve:
Şey geldi aklıma, ilkokulda adını hatırlamadığım hikaye kitapları vardı, şöyle olmasını istiyorsan bu sayfaya git; böyle olmasını istiyorsan şu sayfaya git diye yazardı. Çok sonlu, çok seçenekli hikaye. Severdim.

Şey geldi aklıma, ilkokulda adını hatırlamadığım hikaye kitapları vardı, şöyle olmasını istiyorsan bu sayfaya git; böyle olmasını istiyorsan şu sayfaya git diye yazardı. Çok sonlu, çok seçenekli hikaye. Severdim.
Ya iste konu sahibi de bir o kadar düşünceli..bize ilkokul heyecanlarımızı hatırlatıyor sağolsun.
Ama kıymet bilmiyoruz 😤

Yeğenim okuyordu. Kapıyı açacaksan 57 ye git açmayacaksan 42 ye...

Ben şahsen paronoya oldugunu dusunmuyorum.Bencede eşiniz ve gelininiz birbirlerine birseyler hissediyor tam anlamiyla dile getirmeselerde.Burada onemli olan siz bu durumda naapacaksiniz.

blackbox yükledim teline nasıl tanıştınız esinle diye başlıyor kiza
kimle konuştuğuna bakmak için telefonun ekranını açamıyorsun daha şifre varmış ya anca kapılardan dinliyorsun , 2 gecede yazılım casusu mu oldun da yok programlar yükledin de yok kanıt buldun da .sen 8 sene bekle bekle 2 gecede yazılım casusu kesil vay be :işsiz: :dondurma: :dondurma:

kimle konuştuğuna bakmak için telefonun ekranını açamıyorsun daha şifre varmış ya anca kapılardan dinliyorsun , 2 gecede yazılım casusu mu oldun da yok programlar yükledin de yok kanıt buldun da .sen 8 sene bekle bekle 2 gecede yazılım casusu kesil vay be :işsiz: :dondurma: :dondurma:
Evet gizlice dinledi. Kim olduğuna bakamamıştı. Şifreliydi. Şimdi ses kaydı var diyor. Semrayı seviyorum ama aşık değilim. Diğeri diyor aşka inanmam. Eee o zaman aralarında ilişki yok. En kötü ihtimalle koca, yengeye yürüyor. 8 yılda bu kadar ilerlemiş. İlişkileri ancak 20 yıl sonra başlar.

Evet gizlice dinledi. Kim olduğuna bakamamıştı. Şifreliydi. Şimdi ses kaydı var diyor. Semrayı seviyorum ama aşık değilim. Diğeri diyor aşka inanmam. Eee o zaman aralarında ilişki yok. En kötü ihtimalle koca, yengeye yürüyor. 8 yılda bu kadar ilerlemiş. İlişkileri ancak 20 yıl sonra başlar.
gizemliasli gizemliasli : ben aşka inanmam.
Cordelia Cordelia : hmmm ok.
sonuç : biz aslında birbirimize yürüyoruz ve aşığız ama dur bakalım kanıt lazım 20 seneye netlik kazanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back