- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Hayir @-Cheryl Blossom çözer benceİçimizde en uzman @Began çözerse o çözer. Bakalım Beganı takip ederek ilerliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir @-Cheryl Blossom çözer benceİçimizde en uzman @Began çözerse o çözer. Bakalım Beganı takip ederek ilerliyorum
Kız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.
Ama o salaklığın tek bahanesi aşkın gözü kör etmesi olabilirdi. O da yoksa, bunların hepsi deli mi diyorsunuz ne diyorsunuz?Kimin kocası buuuu diye tıktok yapmayanlar kesin aşık değildir
7.5Yuksek alkolu bira 14.4 se inanırım kıızz
AhhahaahahahahahAma o salaklığın tek bahanesi aşkın gözü kör etmesi olabilirdi. O da yoksa, bunların hepsi deli mi diyorsunuz ne diyorsunuz?
Ek: Ay ben "yapanlar" anlamışım. Tüü, rezil ettim mis gibi espriyi. Ama hep alkolden. İçmiyorum ama konu sahibinin aurası bende de kafa yaptı.
Yeni konu açtımBen sizi hatırladım, hazır bende projeyi sonlandırmısken son yudumu alıyordum.
Neyine konu sahibi ben yalnızlıga..
Kız ne garip aynı anda gibi birseyler yazmisAyni anda cevrimici olabilirler de, ayni anda birbirine yaziyor... gorunmeleri sencede apacik degil mi?
Baya baya flortlesiyolar
Erkekler evdeki karisini sever ama heyecan ararlar disarda bircogu boyle. Begenmeyenler gerceklerle yuzlessin. Allahaskina tum erkekler evdeki karsina asik mi saniyorsunuz? Malesef gercekler.
Dur diğer şarabıda koyayım geliyorum ablaaaYeni konu açtım
Bize beyin fırtınası yaptırıp sinirlerimizi altüst etmek. Yazık ölen beyin hücrelerimize.biz zaten kimseyi tanimiyoruz ki kalma amaci ne
Benim de içesim geldi bak şimdi.Dur diğer şarabıda koyayım geliyorum ablaaa
Ne sarıyor şu konuları okurkenBenim de içesim geldi bak şimdi.