• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂😂😂Ama ne güldüm şimdi varya Allah iyiliğinizi versin, inşallah ataşında yanmazsınız 😅😅
Kız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.😄

Kimin kocası buuuu diye tıktok yapmayanlar kesin aşık değildir :KK70: :KK70:
Ama o salaklığın tek bahanesi aşkın gözü kör etmesi olabilirdi. O da yoksa, bunların hepsi deli mi diyorsunuz ne diyorsunuz?
Ek: Ay ben "yapanlar" anlamışım. Tüü, rezil ettim mis gibi espriyi. Ama hep alkolden. İçmiyorum ama konu sahibinin aurası bende de kafa yaptı.

Ama o salaklığın tek bahanesi aşkın gözü kör etmesi olabilirdi. O da yoksa, bunların hepsi deli mi diyorsunuz ne diyorsunuz?
Ek: Ay ben "yapanlar" anlamışım. Tüü, rezil ettim mis gibi espriyi. Ama hep alkolden. İçmiyorum ama konu sahibinin aurası bende de kafa yaptı.
Ahhahaahahahahah
Yok yok deli falan demiyirm dalga amacli yazmıştım :D
Kimde kafa yapmadı ki :D

Ayık kafa çok anlıyorduk seni bi de içtin tüy diktin. Anlattıkların senin şizofrenik beyninin bi uydurması değilse evet, kocanla kardeşinin eşi arasında bir şeyler var. Ee sonuç? Kardeşin hala evli sen hala evli kimseye hesap sorulmuyor hayırdır aranızda geçen bu konuşmalar neyin nesi diye. Şüphelenip üzülüp duruyo musunuz öyle?

Erkekler evdeki karisini sever ama heyecan ararlar disarda bircogu boyle. Begenmeyenler gerceklerle yuzlessin. Allahaskina tum erkekler evdeki karsina asik mi saniyorsunuz? Malesef gercekler.

Erkekler diyerek genelleme yapmışsınız, ben ona bazı erkekler ve kadınlar diyerek kısmen size katılıyorum... burdaki abimiz de evdeki pasta dursun deyip dışarda bir heycan aramış,bulmuşta olabilir o yüzden konu sahibi hazırlıklı olun fırtına yakın gibi

Ya şu alkollu kafamla o kadar çok yazıyor, çiziyor, okuyorum bunca yılların alkoliği olarak. Konuyu okurken anlamak için harcadıgım eforun haddi hesabı yok galiba alzheimer oluyorum dedikçe yalnız değilmişim. Kimse anlamamış ya.
Sıkıntı bende degilmiş.
Resmen çalışmayan kumandaya vurur gibi kafama vuruyordum.

Siz kadini takinti haline getirmissiniz..giydigi kiyafetler,saclari,davranislari herseyi gozunuze batmis.. elbisesi diz hizasindaymis falan hayir mutasipta degilsiniz ki alkol kullaniyorsunuz...
Esinize gelince agbeyinizi kiskanmis bence ,o sebeple sozde samimi ancak gayette yilisik yengeyle bag kurmaya calismis..
Sizde yengeniz ve abinizin "severek" ve abinizin bu yengenizi cok istemesini kiskanmissiniz..yengenizin sizden kucuk ve guzel olmasini hazmedememissiniz olay bu.

ne yengeniz nede kocanizi tehdit ettiniz ayar verdiniz..
En bas acaba ? Demistim..ancak Allah ayaklariniza doladi halen daha surdurdugunuz yalani..
Bakin cocuklarinizdan cikar bu durum artik devam etmeyin.. kendinize ozguveniniz olsun..

Nereloloy burda? 😲
Konu sahibi 8 koca senedir şüphelenip olsun parasını yerim diyorsa, sevgi var aşk yoksa, mini etek boykotsa, shot-şarap loyloylop mu?

Dilber hala mod: on

-uuuuyhhh şiştim ha.

Dilber hala mod: off

• Muhteşem
Reactions: csi
Bu arada ben konuya nedense inanıyorum ya. Kaç tane hesap açtı hepsinde aynı şüpheyle ilgili konusu ve aynı olayları anlatıyor. Dikkat çekmek eylenmek istese farklı şeyler de uydurabilirdi.
Bence konu sahibi ya gerçekten paranoid şizofreni
Ya da kendini ifade edemeyen ama haklı olan bi kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back