Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gelini ve esini tehtit mi etmis? Konu sahibinin bu iddalarinden haberleri varmi yani karsi tarafdakilerin?

Konu sinirlerimi bozdu

Ortaya karışık olduğu için shot, bira falan ondan belki sulu ne varsa alkol işte dedi

Ay
Hah bakın bu ne güzel bir yanıt oldu. Bazı şeyleri anlamamızı sağlıyor.

Peki ne zaman konuştular?

Kız mı aradı?
Ayni anda çevrimici olup aynı anda yaziyor gibi gorunmusler birbirlerine..
Kız ne tuhaf demis ararmisin demis benimkide ne oluyor oda aynı anda cevrimici dedim demis, ararmisin demis kiz aramis benimki

Ona ben sana aşığım demek istedi
Ama öyle dememiş. Bu sizin niyet okuyuculuğunuz, sizin çıkardığınız anlam.
Evet eşinizle gelininizin bu konuşması çok gereksiz ama adam sana aşığım dememiş.

Ay

Kız ne tuhaf demis ararmisin demis benimkide ne oluyor oda aynı anda cevrimici dedim demis, ararmisin demis kiz aramis benimki
Peki kız sizin nasıl tanıştığınızı bilmiyor muymuş da sormuş eşinize?
Başka ne konuşmuşlar?

Ay

Yengen kesin aşık kocana.
Ara demiş ötesi var mı?
Ee Mehmet'e ne zaman haber vereceksin?

Ayni anda cevrimici olabilirler de, ayni anda birbirine yaziyor... gorunmeleri sencede apacik degil mi?
Baya baya flortlesiyolar

Esinizin telefonuna takip prog yuklediniz ,konusmalari birebir duymaniza ragmen topik basligini " Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyorMUŞ ama aşk yok diyorMUŞ kiza" yazarkeeen bu "muş"lar nereden geliyor???
Birebir dinleseniz boyle yazmazdiniz..

Attiginiz bu iftira kul hakkina giriyor biliyor musunuz??

Ay

Ya allah aşkına bu kafaya iki shot bir de “yüksek alkollü” tuborgla erişmiş olamazsın Semra bacım. Cümleler iç içe. Çok laf ama içi bomboş. Valla adam iyi seni anlamış sevmiş ya 8 sene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…