Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esini kaybetmekten korktugun icin olaylarin uzerine gidemiyorsun. Aslinda gercekleri ogrenmekten korkuyorsun. Bazen dağ ile karı badbasa birakmak lazim ve badka bir dagdan selam yollamak lazim. Umarim anlatabilmisimdir. Sal su adamin ipini. Kangren olmus su yaranin iyilesmesi icin her gun uzulecegine bir gun uzul, gonlu sende olmayan su adami birak.

blackbox yükledim teline nasıl tanıştınız esinle diye başlıyor kiza

Diyelim esin o gelini kendine yakin görmüs dert yanmis seviyorum ama ask yok cocuklar icin katlaniyorum diye..

Aldatmasini düsünmekten ziyade baska bir kadina seni kücümsemesine kizabilirsin?
Beni önemsemiyor evliligimizi böyle böyle anlatiyor diye bosanabilirsin?
Illa yatakta basmak mi istiyorsun böyle bir adami?

Konuyu okuduğumdan beri evde aşk bitttiiiii geriye ne kaldı şimdii diye geziyorum
Valla konu sahibi sayesinde aşka karşı tüm şarkılar geçiyor aklımdan, biraz daha burada durursam bekar kalıp alayına gitmeye falan karar vereceğim.

Adamla görücü usulü evlenmişler. Adam sonradan belli ki sevmiş, alışmış konu sahibine. E görücü usulü evlilikte adamın aşık olması zorunlu değil sonuçta. Adam da bunu demiş, seviyorum ama aşık değilim demiş.

Tek sıkıntı bunu bacanağının eşine söylemesi tabii. O gereksiz gerçekten. Anladığım kadarıyla hak verdim konu sahibine. Şerefe

İlk doğru yapan siz oldunuz

Kız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.
Ayy siz cok yaşayın emi cok güldüm

İnan aşktan soğudum gerçekten
Adamın aklında böyle bişey yoksa bile soktu yavaş yavaş helal olsun :)
Zaten en başında hesap sorması gerekirken böyle susması tuhaf :)

Ya siz boşanmayacaksniz anladik kocanizin parasını yiyeceksnz( heralde abi acun gibi) , abinize yazik değil mi?
( ben böyle bir olay olduğuna inanmıyorum , 8 sene taş olsa catlar, yaptığınız tehditlerden korkar onlar sizin üstünüze oynardı. Bize iftara ediyor diye ama yok 8 sene 1 sene 4 sene farketmez kimse bile bile devam etmez. Karşı tarafta bu olayi üstünden atmaya çalışırdı. Her cevabınız bir alem siz delil topla dediniz ya 8 sene bekledim!!! Siz kayit et dediniz ya ettim!!! Ya madem telde konuşurken alsaydin eşinin elinden telefonu hayirdir ne oluyor desyedin. Her işin reyting, suanda iciyorum, ben alkon aldim,ben var kadehler emojiyi bulamdım yapiyosn ya , esin nerde cocuklar nerde )

Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm

Gerçekten alkol içen insan asla "alkol aliyorum" demez. Sarap içiyorum, bira içiyorum,.. felan der. Buda güya muhafazakar insanlarin mesaj yazmasi için, ekstra entrika konunun içine koyuyorsun. Sürekli tekrarliyorsun.

Neyse ya, son mesajim zaten yeterici kadar ban yedim.

Ona ben sana aşığım demek istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…