- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
Emoji koymamışsınız ve bunları içtiğinize inanmamızı bekliyorsunuz öyle mi, o kadeh emojisi buraya gelecekİki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum
Kurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye
Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
blackbox yükledim teline nasıl tanıştınız esinle diye başlıyor kizaKurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye
Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....
Semraaaasemraaa
Konuyu okuduğumdan beri evde aşk bitttiiiii geriye ne kaldı şimdii diye geziyorumAy o şarkıyı da çok severm
valla kimin naptigi belli değil bnce konu sahibi de dahil
İki kelimesinden biri aşk yokmuş aşk
Zaten adam sana aşık değil besbelli
Bana çok inandırıcı gelmiyor konuları
Mantıklı sorulan bütün sorular havada kalıyor ve asla cvp vermiyor
Keşke kardeşinin hanımı gelse de bizi aydınlatsa
İlk doğru yapan siz oldunuzCanım valla eğer gerçeksen söyleyim sen daha anlamadiysan. Bildiğin flört ediyolar işte bı fırsatını bulsalar direk iş başka yerlere gitcek ama korkuyorlar bı yandanda tabi daha neyi kurcalisiyosun ispat et rezil et boşan gitsin.
Hah bakın bu ne güzel bir yanıt oldu. Bazı şeyleri anlamamızı sağlıyor.blackbox yükledim teline nasıl tanıştınız esinle diye başlıyor kiza
8 yıldır bakıştılar.blackbox yükledim teline nasıl tanıştınız esinle diye başlıyor kiza
Balckbox indirdimBacim sordum yazmadın benim icin önemli dedim, sen eşinin teline program mı indirdin yoksa o konuşurken mi kayit aldın
Bacim sordum yazmadın benim icin önemli dedim, sen eşinin teline program mı indirdin yoksa o konuşurken mi kayit aldın
Ayy siz cok yaşayın emi cok güldümKız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.
İnan aşktan soğudum gerçektenKonuyu okuduğumdan beri evde aşk bitttiiiii geriye ne kaldı şimdii diye geziyorum
Valla konu sahibi sayesinde aşka karşı tüm şarkılar geçiyor aklımdan, biraz daha burada durursam bekar kalıp alayına gitmeye falan karar vereceğim.
Adamla görücü usulü evlenmişler. Adam sonradan belli ki sevmiş, alışmış konu sahibine. E görücü usulü evlilikte adamın aşık olması zorunlu değil sonuçta. Adam da bunu demiş, seviyorum ama aşık değilim demiş.
Tek sıkıntı bunu bacanağının eşine söylemesi tabii. O gereksiz gerçekten. Anladığım kadarıyla hak verdim konu sahibine. Şerefe
Oda sizde kalcaksa nasıl inancaz Allah aşkına akıl alır gibi değil zaten konulariniz
Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm
Ona ben sana aşığım demek istediKonuyu okuduğumdan beri evde aşk bitttiiiii geriye ne kaldı şimdii diye geziyorum
Valla konu sahibi sayesinde aşka karşı tüm şarkılar geçiyor aklımdan, biraz daha burada durursam bekar kalıp alayına gitmeye falan karar vereceğim.
Adamla görücü usulü evlenmişler. Adam sonradan belli ki sevmiş, alışmış konu sahibine. E görücü usulü evlilikte adamın aşık olması zorunlu değil sonuçta. Adam da bunu demiş, seviyorum ama aşık değilim demiş.
Tek sıkıntı bunu bacanağının eşine söylemesi tabii. O gereksiz gerçekten. Anladığım kadarıyla hak verdim konu sahibine. Şerefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?