Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu özet please. Bu ne ya Dallas gibi anlamadım hiç bir şey
İki bira shot, bi kırmızı bira içip ağlayan konu sahibemiz, eşinin telefonuna dinleme programı indirdiğini ve eşi ile gelinin konuşmasını dinlediğini söylüyor.

Eşi konu sahibemizi seviyormuş ama aşık değilmiş, gelin de "ben aşka inanmam zaten " demiş.

Ve şair burada aslında eşinin gelin hanıma aşık olduğunu ima ettiğini dile getiriyor.

Yazarken bile anlamadım , o derece...

Ne güzel biliyorsunuz konuyu ne düşünüyorsunuz baştan sona çok yönlü yorumlarınızı bekliyorum
Ben senin hissettiklerini çok iyi anladım arkadaşım.Kadınların altıncı hissi kuvvetlidir ki burada eşinin ve gelininizin arasında bir ilişki var.İlişki deyince fiziksel vs algılamayın bir bakıs bir gülüş bir his bile aldatmadır benim nazarımda ki bu iki kişi sizi saf anlamıyo zannedip aralarındaki ilişkiyi ilerletmişler.Bu ikisinin senden korkmalarını bu elektiriği hissettiğini bilmelerini sağla ancak burda kritik nokta ikisinin arasında ilişki var da sen anlıyomussın bu ikisini yakalamıssın gibi davranmayacaksın.Sadece korkutarak gerekirse her konusmana kardeşini dahil ederek biraz daha ortalığa aç bu konuları mesela eşini gelinle konusurken duymussun son derece sakin bir şekilde odadan çıkıp canım telefonu verir misin ben bi izah edeyim istersen diyerek geline göz dağı verecektin sonra kardeşini ara işte bizim gelin abisine soruyo sen bi açıklayıver biz bu nedenle gelemedik falan filan dök ortaya konuyu.Sadece çok sakin davran hatta eşine de ki ben böyle düşünüyodum ama siz kardeş gibisiniz kendimden utandım bu şekilde düşündüğüm için falan filan diyerek ve o gelini de korkutarak kendini geri çekmesini sağla.Erkekte hata var ama o kadında da aynı oranda hata var.İnşallah doğru yolu bulurlar arkadasım başka diyeceğim bir şey yok sadece çok ama çok güçlü ol sen onlardan korkma onlar senden korksun

Csi reis olayı anlamadım mealini yazmışsın ama yine de anlamadim. Buralar çok karışık. Konu sahibesi içiyorsa halen bi koşu kusup gelsin hele

Öfff arabesk hayat mi seviyosunuz nedir bunlar ya . Tmm üzülürsünüz anladıkta güçlü bir kadın olun biraz ya .2 sarhoş olup aglicaksiniz sonra kusura bakmayin ama ezik ezik aman kocamı kaptirmiyim yengeme moduna gireceksiniz. Rezil bir durumun içindesiniz hiçbir cabaniz yok pes ya . Kendine acımayan insana kimse acımaz kocanızda dâhil . Biraz güçlü olun lütfen kendinize gelin artık ya . Konu açıp duruyosunuz millet yazıyor akıl veriyor 2 gün sonra aynı. Yatakta basınca mi ikna olcaksınız. Kardesinizide salak yerine koyuyorlar. Göz yummayın artık . Düzgünce delillerinizi toplayın kadınında adamında suratına çarpın. Ama şimdi elalem ne der dimi

Erkekler evdeki karisini sever ama heyecan ararlar disarda bircogu boyle. Begenmeyenler gerceklerle yuzlessin. Allahaskina tum erkekler evdeki karsina asik mi saniyorsunuz? Malesef gercekler.
Bahsi arttırıyorum; evdeki bütün kadınlar kocalarına aşık mı zannediyorsunuz?
Aşk denince ne anlıyoruz diye konuşmak isterdim ama yeri değil tabi.

Erkekler evdeki karisini sever ama heyecan ararlar disarda bircogu boyle. Begenmeyenler gerceklerle yuzlessin. Allahaskina tum erkekler evdeki karsina asik mi saniyorsunuz? Malesef gercekler.
Size sadece üzülüyorum sizi gerçekten seven biriyle tanışmamışsınız. Maalesef gerçekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…