• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm... 🥂 😢

Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm... 🥂 😢
Hay o adamin boyu devrilsin.Her gun bir seyler yapiyor diyor sal gitsinn ya

E artık boşanırsın.
Kapı gibi delil.

Oda sizde kalcaksa nasıl inancaz Allah aşkına akıl alır gibi değil zaten konulariniz
Bu kadar olay üst üste, ne ara, nasıl yaşanıyor? Siz başka şehirlerde değil misiniz?
Bunu size kim söyledi? Söyleyen kişi güvenilir biri mi? Ses kaydı aldınız mı?

Neden bu kadar şaşırıp üzüldünüz onu da anlamadım. 8 senedir şüphelenip delil arıyordunuz zaten.
Ses kaydı eminim

, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis..

Bunu ne zaman duydunuz ya siz farkli şehirlerde değil misniz bu olay yeni olmadiysa siz nerden duydunuz nasil eminsiniz.
Ben sizi anlamakta zorlanıyorum yazdıklarınızı hic anlayamıyorum, yazi dili değil ,konuşma dili değil karışık yazıyorsunuz.
Boşanmayacaksınız daha ne kurcaliyorsunuz. Boşanma fikri yok aklinizda ama ne var onu da
anlayamadım

Kız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.😄
Merak etmeyin şeytan eşer kendi düşer (Konuyu da baltaladık ama 😔)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back