Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sormayın ne olur o da bende kalsinnereden öğrendin öyle dediğini?
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
İyi de belki yalandır aranızı bozmak isteyen biri olabilir mi ?Sormayın ne olur o da bende kalsin
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.227
- 798
Sormayın ne olur o da bende kalsin
kız mı söyledi ?
ses kaydı al demiştik ses kaydı mı aldın?
emin misin yani?
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Sormayın ne olur o da bende kalsin
Oda sizde kalcaksa nasıl inancaz Allah aşkına akıl alır gibi değil zaten konulariniz
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
İçkiyi yargılayan biri değilim asla yanlış anlama ama bence cözüm değil şuanki durumuna. Eşine eyvallahın neden bu kadar var? Cıkıp gitmene ne engel maddi durum muSormayın ne olur o da bende kalsin
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Hay o adamin boyu devrilsin.Her gun bir seyler yapiyor diyor sal gitsinn yaKizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
E artık boşanırsın.Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Kapı gibi delil.
Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyormİyi de belki yalandır aranızı bozmak isteyen biri olabilir mi ?
- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Durumunu anlamaya çalışıyorum ama alkollü bir şekilde yazmak yerine istersen yarın biraz daha sakin bir kafayla yaz.Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm
Evet eminimkız mı söyledi ?
ses kaydı al demiştik ses kaydı mı aldın?
emin misin yani?
Oda sizde kalcaksa nasıl inancaz Allah aşkına akıl alır gibi değil zaten konulariniz
Ses kaydı eminimBu kadar olay üst üste, ne ara, nasıl yaşanıyor? Siz başka şehirlerde değil misiniz?
Bunu size kim söyledi? Söyleyen kişi güvenilir biri mi? Ses kaydı aldınız mı?
Neden bu kadar şaşırıp üzüldünüz onu da anlamadım. 8 senedir şüphelenip delil arıyordunuz zaten.
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis..
Bunu ne zaman duydunuz ya siz farkli şehirlerde değil misniz bu olay yeni olmadiysa siz nerden duydunuz nasil eminsiniz.
Ben sizi anlamakta zorlanıyorum yazdıklarınızı hic anlayamıyorum, yazi dili değil ,konuşma dili değil karışık yazıyorsunuz.
Boşanmayacaksınız daha ne kurcaliyorsunuz. Boşanma fikri yok aklinizda ama ne var onu da
anlayamadım
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Merak etmeyin şeytan eşer kendi düşer (Konuyu da baltaladık ama )Kız bekar mi?
Nerden öğrendiniz bunu dediğini belki yalandir.
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkar mı?
Taş yere değdemen cıngırdar mi?
Kocanizi kınıyorum insallah onun köyneğini giymem.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.