• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kötü durumdayım lütfen yardımcı olun :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
Kızlar dünden beri o kadar kötüyüm ki uyuyamadım sabaha kadar.. Resmen kendimi rezil ettim.. Erkek arkadaşımla tartışmıştık telefonu kapalıydı bendede annesinin numarası vardı içim içimi yiyordu annesinden kendisine ulaşmak istedim bunun içinde kardeşim gibi sevdiğim bir erkek arkadaşa arattım planım sevgilimin annesine arkadaşım kendisini sevgilimin arkadaşıymış gibi tanıtıp onu telefona isteyip benim kendisinden haber beklediğimi söyletmekti.. annesi 16 yıllık memur yani cahil biri değil telefonda çocuğa bağırıp çağırmış sevgilimi telefona isteyince beni neden arıyor falan diye kızma sebebide daha önce sevgilime ulaşamayıp annesini arayan çok olmuş kadın bu durumdan çok rahatsız olmuş benim arkadaşımda arayınca köpürmüş falan neyse telefonu sevgilim almış sen kimsin ne istiyosun falan demiş çocuğa çocukta benim arattığımı söylemiş sen neyisin onun falan demiş arkadaşımda kardeşi gibi yakın biriyim demiş birdaha sakın bu numarayı aramayın demiş :( arkadaşım bu durumu bana anlatırken beni bir özel numara aradı açtım baktım sevgilim sert bir şekilde ALO dedi korktum kapattım aradı aradı açamadım :85: aradan epey geçti arayan soran olmadı aradan 4 saat geçti yine özel numara aradı açtım efendim dedim oda annemi aratan sensin dimi dedi bende evet ama sana ulaşmak için mecbur kaldım dedim bana dedi ki birdaha annemin telefonunda tanımadığı bir numara görmek istemiyorum sakın yapma bunu dedi ve annem seni duydu dedi bende ne yapabilirim sırf seni zor duruma koymamak için arkadaşıma arattım senden haber almak için ben aramadım dedim bana kızdı ve telefonu yüzüme kapattı :( ağla ağla mahvoldum kızlar çok zoruma gitti bu durumu kuzenime anlattım kuzenim dedi ki madem annesi bir kızın arattığını duymuş ben ararım kadını söylerim teyze bugün ben mustafaya ulaşmak için arkadaşıma sizi arattım ben aramak istemedim uygun olmaz diye der özür dilerim dedi sonrada telefona onu ister senin durumunu söylerim sen merak etme dedi tamam dedim verdim annesinin numarasını kuzenime aramış annesini annesi demiş ben tanıyorum kızı mustafa bana herşeyi anlattı evet benim oğlum sevmiş onun için çok şey yapmış ama çok tartıştıkları için bide çok ısrarcı olduğu için artık istemiyor falan demiş birdaha lütfen beni ve oğlumu rahatsız etmeyin demiş annesi ben kızı tanıyorum oğlum bana resimlerinide göstermişti aralarında geçenleri biliyorum ama ısrarcı tavırları oğlumu sıkmış demiş:(:( kızlar şu düştüğüm duruma bakın beni o kadar seven birisi için düştüğüm duruma bakın :( kuzenim kapatımış telefonu beni aradı bu konuşmaları anlattı ben şok geçirdim kadını ben aradım kendimi tanıttım kusura bakmayın dedim az önce kuzenimle konuştunuz durumları sadece mustafadan dinlemişsiniz birde benim tarafımdan dinleyin dedim tamam kızım dedi kadın sakin bir dille anlattım sizi daha önce ona ulaşmak için arayanlar olmuş öncelikle şunu bilin benim onlarla uzaktan yakından alakam yok ben bugün sizi bi kardeşime birde kuzenime arattım dedim annesi ben onlarıda sen arattın diye biliyordum o sebeple biraz sert konuştum dedi. ayrıca mustafaya ben zorla bişey yaptırmıyorum kendisi istemese beni aramazdı konuşmazdı dedim kadın bana kızım sen çok ısrarcı davranmışsın o sebeple oğlum numarasını değiştirdi dedi madem öyle neden hala beni aradı istemese aramazdı dedim annesi bu defa mustafanın ben herşeyini bilirim dedi bu hayatta bi o bir ben varız dedi (bu arada mustafa tek çocuk ve babasını kaybetti) o birini istemiyorsa ben hiç istemem dedi eğer sen ısrarcı davranmasaydın mustafa seni seviyordu ve gelip Allahın emriyle seni isterdimde dedi ama mustafa artık istemiyor dedi :(:( o kadar ezik hissettim ki oysaki benim için neler yapmıştı çok seviyordu ısrarcı tavırlarımdan ve tartışmalarımız yüzünden bana bunları yaşatmamalıydı neyse güzel bir şekilde konuşup kapattık telefonları annesiyle...
Kızlar durum bundan ibaret için o kadar acıyor ki anlatamam... ben sadece ona ulaşmak istedim şu yaşananlara bakın :85: lütfen şimdi bana söyleyin sizce mustafa bana tekrar döner mi mustafa istedikten sonra annesi açısından hiçbir problem yok beni çok seviyordu ama anlaşamadığımızı düşündüğü için böyle davranıyordu lütfen olumsuz hiçbir yorum yapmayın kızlar zaten psikolojim allak bullak bana aklınıza gelen en olumlu yorumlarınızı yapın olumsuz şeyler yazacak olanlar hiç zahmet etmesinler..
çok uzun oldu biliyorum okuyup yorum yapan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. bana döner mi veya arar mı sonuçta ben herşeyi ona ulaşma uğruna yaptım oda bunu biliyor :(

arkadasim cook yuz goz olmusunuzzzz...
eger o kadar coook sevse emninm cabani iyi anlardi...
booosss verrr zamanan birak...

hersyeı anlatmıssın ama neden tartıstınız ne ıcın ısrar edıosun onu anlatmamıssın canım sadece kavga sonrası onla konusmak ıstedıgın ıcın ısrarcı bı ınsan demezler sana baska kavga ve ısrarlar varkı cocuk hattını degıstırmıss

hersyeı anlatmıssın ama neden tartıstınız ne ıcın ısrar edıosun onu anlatmamıssın canım sadece kavga sonrası onla konusmak ıstedıgın ıcın ısrarcı bı ınsan demezler sana baska kavga ve ısrarlar varkı cocuk hattını degıstırmıss

canım çok seviyorum seni ama en ufak şeyden tartışma çıkıyor diyordu bende sürekli düzeltmek için çabalıyordum bana kızdığında çok arıyordum :( sebepler bunlar:59:

tatlım öncelikle şunu merak ettim ona göre yorum yapıcam ne konuda ısrar ettin ben anlamadım :44:

beni çok sevdiğini fakat çok tartıştığımızı söylüyordu bende düzeltebiliriz diye uğraşırken çok üzerine gidiyordum oda istiyordu sorunumuz olmasın diye ama sonuç bu :(

evet canım bize herşeyi anlat anlatki sağlıklı yorumlar yapabilelim ona ulaşmak için annesini aradın diye ısrarcı olmazsın ne konularda üstüne düşüp bu olsun diyorsun tartışmalarınız ne üzerine

canım çok seviyorum seni ama en ufak şeyden tartışma çıkıyor diyordu bende sürekli düzeltmek için çabalıyordum bana kızdığında çok arıyordum :( sebepler bunlar:59:

canım sana şöyle bir tavsiyede bulunim...olan olmuş malesef şu saatten sonra yaptıgın her davranışa dikkat et..ve birdaha annesini nede kendisini ara çünkü soğumuş çocuk anladım kadarıyla olumsuz yorum yapmayın demişsin tatlım ama gerçeklerle yüzleşmen lazım.. :2: muhakkak için acıyodur acı çekiceksin ve seviyorsunda ama her işte bi hayır vardır canım buna inan ve herkes hayatta bazı şeylerden sınanıyo kimi aileden kimi ekonomik kimide maddi yönden buda senin sınavın canım o yüzden çok fazla hayattan kopma derim ben çünkü insan naprsa kendine yapıyo :5: inşallah hayırlısı olur senin için...

evet canım bize herşeyi anlat anlatki sağlıklı yorumlar yapabilelim ona ulaşmak için annesini aradın diye ısrarcı olmazsın ne konularda üstüne düşüp bu olsun diyorsun tartışmalarınız ne üzerine

o beni çok sevdiğni fakat ufak meselelerden dolayı çok tartıştığımızı söylüyordu bende bunlar halledilmeyecek şeyler değil diye üzerine gidiyordum :( tartışmada haklıda olsa haksızda olsa çok arıyordum o sebeple ısrarcıydım:(:(:(

canım sana şöyle bir tavsiyede bulunim...olan olmuş malesef şu saatten sonra yaptıgın her davranışa dikkat et..ve birdaha annesini nede kendisini ara çünkü soğumuş çocuk anladım kadarıyla olumsuz yorum yapmayın demişsin tatlım ama gerçeklerle yüzleşmen lazım.. :2: muhakkak için acıyodur acı çekiceksin ve seviyorsunda ama her işte bi hayır vardır canım buna inan ve herkes hayatta bazı şeylerden sınanıyo kimi aileden kimi ekonomik kimide maddi yönden buda senin sınavın canım o yüzden çok fazla hayattan kopma derim ben çünkü insan naprsa kendine yapıyo :5: inşallah hayırlısı olur senin için...

teşekkür ederim canım ama ben onu seviyorum ve hala umudum var :(

canım istersen bi süre arama artık onun sana gelmesini bekle siniri de geçer hem belliki ısrardan hoşlanmıyor.Sizin yaptığınızı bende yapmıştım ama kardeşini aramıştım sadece..Oyüzden seni çok iyi anlıyorum.

hayır canım benim tabiki değil umudunu kesme ama sakın üstüne düşme bir iki gün oluruna bırak bak mutlaka düzelecektir canım üzme kendini

annesi bana eğer oğlumu sıkmasaydı oğlum seviyordu gelip Allah'ın emriyle isterdimde seni dedi:(:( annesi hakkımda kötü düşünmemiştir dimi :(:50:

canım istersen bi süre arama artık onun sana gelmesini bekle siniri de geçer hem belliki ısrardan hoşlanmıyor.Sizin yaptığınızı bende yapmıştım ama kardeşini aramıştım sadece..Oyüzden seni çok iyi anlıyorum.

yani devreye annesi girdi diye aramak istesede aramamazlık yapmaz dimi :(

canım utanıcak veya pişman olucak bir şey yapmamışsın üzme kendini artık...
sen elinden geleni yapmışsın, bende bu yollardan geçtim,
insan sevince gerçeklerle yüzleşmesi çok zor oluyor, umudun elbetteki olmalı,
ama sen elinden geleni yapmışsın, gerisi karşı tarafa kalmış
herşeye hazırlıklı ol, ya döner, yada gider...
daha fazla arayıp sorma zamana bırak, çünkü zamanla sende daha sağlıklı düşüneceksin emin ol

Back