• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kötü durumdayım lütfen yardımcı olun :(

Bence fazla yüzgöz olmuşsunuz,keşke sakin kalmayı başarabilseydiniz.Arkadaşınıza aratınca zaten kızmış,sonra bi de kuzenine aratmışsın annesini.Kadın gözünde de sevgilinin gözünde de küçük düşmüşsün bu oyunlarla.Annesini hiç aramaman,aratmaman gerekirdi.Ama dayanamadıysan da kendin arasaydın,karşındaki kız çocuğu değil ki annesi sevgilisi var diye kızsın...Ben nişanlıma ulaşamadığım zamanlarda çok meraklansam bile evini ya da ailesini arayıp sormaya utanırım.Normalde 2-3 günde bir konuşsak da böyle birşey için aramaya utanırım.Kaldı ki siz tartıştığınız için adam telefonunu kapatmış,bu kadar peşinden koşmanın alemi yok bence.Olmuyorsa zorlamayacaksın

canım utanıcak veya pişman olucak bir şey yapmamışsın üzme kendini artık...
sen elinden geleni yapmışsın, bende bu yollardan geçtim,
insan sevince gerçeklerle yüzleşmesi çok zor oluyor, umudun elbetteki olmalı,
ama sen elinden geleni yapmışsın, gerisi karşı tarafa kalmış
herşeye hazırlıklı ol, ya döner, yada gider...
daha fazla arayıp sorma zamana bırak, çünkü zamanla sende daha sağlıklı düşüneceksin emin ol

annesi o seni birdaha aramayacak ben konuşurum falan dedi içim kan ağlıyor o kadar seviyordu beni bu kadar kolay mı :( çok mahcup oldum :85::50:

Evet zamana bırak hiç arama sorma bekle biraz ama dönemeycekmiş gibi bekle dönersee ne ala daha dikkatli olur ısrarcı olmazsın ama dönmezse ozamanda onsuzluğa alşmış olursun acı çekersn ama geçer. iyi düşün iyi olsun biraz yalnız bırak.

annesi bana eğer oğlumu sıkmasaydı oğlum seviyordu gelip Allah'ın emriyle isterdimde seni dedi:(:( annesi hakkımda kötü düşünmemiştir dimi :(:50:

canım ben sevgilimle öyle bi seviyordukki ama hep tartışma çıkıyordu falan bende durum daha farklı ama başka sebeplerden babasını aramıştım babası ağzına geleni dedi o kadar gururuma dokunduki bilemezsin düş oğlumun yakasından falan dedi sanki ben neyim içim içimi yedi çok değil beş altı ay önce oldu ama tartışmaları bitirdik çok şükür bende onu sıkmamaya çalıştım şimdi o bana bu lafları söyleyen babası hayırlısı ile yakın zamanda istemeye gelecekler ama benim sorunumda babam vermem diyo :(

Arkadaşım seni anlayabiliyorum şuan çok üzgünsün ve kırgınsın sen onu çok sevmişsin ve elinden gelen herşeyi yapmışsın ve bu yaptıklarından çok seven birisinin yapacağı gayet normal davranışlar böyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış
o seni sevmiş büyük ihtimalle halende seviyordur ama bazı insanlar ısrardan ve çok üstüne gidilmesinden bir süre sıkılabilirler senin şuanda yapacağın en doğru şey üstüne daha gitmemek ve beklemek o seni seviyorsa bir süre sonra mantıklı düşünür senin neden böyle davrandığını anlar ve seni arar
bence arayacak için rahat olsun

canım ben sevgilimle öyle bi seviyordukki ama hep tartışma çıkıyordu falan bende durum daha farklı ama başka sebeplerden babasını aramıştım babası ağzına geleni dedi o kadar gururuma dokunduki bilemezsin düş oğlumun yakasından falan dedi sanki ben neyim içim içimi yedi çok değil beş altı ay önce oldu ama tartışmaları bitirdik çok şükür bende onu sıkmamaya çalıştım şimdi o bana bu lafları söyleyen babası hayırlısı ile yakın zamanda istemeye gelecekler ama benim sorunumda babam vermem diyo :(

bitanem benzer bir durum yaşamışız :( yani gerçektende dönmek istese döner yani :(

yani devreye annesi girdi diye aramak istesede aramamazlık yapmaz dimi :(

canım seviyorsa gerçekten kaybetmek istemiyorsa arar seni bi şekilde kimse buna mani olamaz.Aramazsa da her şeyde bi hayır varmış deriz..Kendini bu kadar üzme yanlış bişi yapmamışsın sen karşı tarafın telefonu kapatması hata bence..

sana tavsiyem canım sakin kal bi süre onu arama..kaçan kovalanır demişler =) bide haklı da olsam haksız da olsam ben hep ararım demişsin ya ben öyle yapmıyorum mesela haklıysam aramam ne biliyim sürekli uğraşan taraf sen olma canım..bu kadar peşinden koşmasan daha iyi olur.

Son düzenleme:
Arkadaşım seni anlayabiliyorum şuan çok üzgünsün ve kırgınsın sen onu çok sevmişsin ve elinden gelen herşeyi yapmışsın ve bu yaptıklarından çok seven birisinin yapacağı gayet normal davranışlar böyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış
o seni sevmiş büyük ihtimalle halende seviyordur ama bazı insanlar ısrardan ve çok üstüne gidilmesinden bir süre sıkılabilirler senin şuanda yapacağın en doğru şey üstüne daha gitmemek ve beklemek o seni seviyorsa bir süre sonra mantıklı düşünür senin neden böyle davrandığını anlar ve seni arar
bence arayacak için rahat olsun

çok sağol canım benim yani annesi seni birdaha aramaz falan dedi o çok zoruma gitti annesinin lafı yere düşmesin diye aramayabilir mi :(

canım seviyorsa gerçekten kaybetmek istemiyorsa arar seni bi şekilde kimse buna mani olamaz.Aramazsa da her şeyde bi hayır varmış deriz..Kendini bu kadar üzme yanlış bişi yapmamışsın sen karşı tarafın telefonu kapatması hata bence..

sana tavsiyem canım sakin kal bi süre onu arama..kaçan kovalanır demişler =) bide haklı da olsam haksız da olsam ben hep ararım demişsin ya ben öyle yapmıyorum mesela haklıysam aramam ne biliyim sürekli uğraşan taraf sen olma canım..bu kadar peşinden koşmasan daha iyi olur.

peki canım benim :( eğer sevgilim dönse annesi problem etmez herşey ona bağlı onu çok seviyorum ve bekleyeceğim:59:

Cnm yaa çok iyi anlıyorum seni. Uğraşacak bişeyler bul oyun oyna, arkadaşlarınla zaman geçir sinemaya git bekle zamana bırak. ;Üzülme lütfen ileride dönüp bakıp bu üzüldüklerimize yanacağız

ben boğayım oda 7 eylül doğumlu başak sanırım

burçlarınız süper uyumlu
benimde ilk aşkım 7 eylül doğumluydu oda herşey süperken birden sen beni çok seviyorsun üstüme çok düşüyorsun diye benden ayrıldı çok sarsılmıştım
gerçekten üzerine gitmenden sıkılmış olabilir bende başak burcuyum üstüne düşülmesinden bir süre sonra sıkılırız ama seviyorsakta sonua kadar gideriz formülün aramamak ve beklemek adım kadar eminim arayacak

Back