• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kötü durumdayım lütfen yardımcı olun :(

Erkeklerin üstüne fazla düsmeye gelmez bikac kez aradn baktın konusmak istemiyor biraz rahat bırakcksn sonra siniri gecince zaten ararlar sen ısrar etmisin ama bikac gün dur ses cıkarma seviyorsa o seni arayacaktır icini ferah tut

burçlarınız süper uyumlu
benimde ilk aşkım 7 eylül doğumluydu oda herşey süperken birden sen beni çok seviyorsun üstüme çok düşüyorsun diye benden ayrıldı çok sarsılmıştım
gerçekten üzerine gitmenden sıkılmış olabilir bende başak burcuyum üstüne düşülmesinden bir süre sonra sıkılırız ama seviyorsakta sonua kadar gideriz formülün aramamak ve beklemek adım kadar eminim arayacak

bebeğim içimi öyle rahatlattın ki çok sağol :70: annesine çok değer verir benim korktuğum telefonu kapatırken birdaha seni aramaz mustafa dedi yani annesinin lafını çiğnememek için aramamazlık yapmaz dimi :(

Erkeklerin üstüne fazla düsmeye gelmez bikac kez aradn baktın konusmak istemiyor biraz rahat bırakcksn sonra siniri gecince zaten ararlar sen ısrar etmisin ama bikac gün dur ses cıkarma seviyorsa o seni arayacaktır icini ferah tut

yani annesi araya girdiği için aramamazlık yapmaz dimi :59:

bebeğim içimi öyle rahatlattın ki çok sağol :70: annesine çok değer verir benim korktuğum telefonu kapatırken birdaha seni aramaz mustafa dedi yani annesinin lafını çiğnememek için aramamazlık yapmaz dimi :(
içini rahat tut bende başak burcuyum seviyorsam tam severim asla peşini bırakmam o seni seviyorsa asla annesini dinlemez arar
bekle seviyorsa arayacak

ben 22 o 24 bitanem :( inş canım benim yorumların beni çok rahatlatıyor herşey istediğin gibi gider inş :70::59:

tabi rahatlatacam kardeşim sıkma canını seni en iyi ben anlarım bende 21 yaşındayım benim kide 22 bakalım neler olacak inşallah mutluluğa dökeceğiz ve çifte düğün yaparız bi baktın

tabi rahatlatacam kardeşim sıkma canını seni en iyi ben anlarım bende 21 yaşındayım benim kide 22 bakalım neler olacak inşallah mutluluğa dökeceğiz ve çifte düğün yaparız bi baktın

inşallah canım benim umudumu hiç kesmiyorum seviyordu çünkü kolay vazgeçemez inşallah:59:

Canım çok fazla insan araya sokup bişiler ögrenmeye çalişmişsin, tamam merak ediyorsun ama ne bilim bu kadarı fazla gelmiştir kadıncagıza her ne kadar güzel konuşmuş olsa da, ben hayallerini yıkmak istemem ama bence olumsuz bi durumada hazırlıklı ol tatlım, inşallah yanılırım ama bu dediğimde

sanırım o anın stresi içinde biraz fazla üstüne düşmüşsün hem arkadaşına hem kuzenine sonra bde kendn annesini aramak ne demek, kendini annesi yerine koy oğluna hak verirsin, madem teli kapalı ulaşamıyorsun salla gitsin o aramadıkça sen neden arıyorsun sanki senle konuşsa pişman mı olaccak erkek milleti hemen havaya giriyorlar, bikere senn arkandan annesine öyle konuşan biriyle daha asla muatap olma, sadece arandgı için böyle söylüyyorsa başka bi gün farklı problemler oldgunda neler neler der kim bilir....

Back