Henüz belirtiler için çok etken. Hamilelik belirtileri 6.haftadan sonra başlar genelde ve ilk belirtisi de adet gecikmesidir. Bence kendinizi bu kadar kaptırmayın sonra olmayınca çok üzülüyorsunuz kendimden biliyorum. İnşallah en kısa zamanda dualarınız kabul olurMerhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Bende bir kaç gündür mide bulantısı, çok afedersiniz fazlaca gaz, bu sabah da çamaşırımda beyaz akıntı gördüm.
Sizce bunlar erken dönem belirtirleri olabilir mi çok heyecanlıyımancak diğer taraftan da sadece 2 ilişkide hamilelik olur mu bilemiyorum o yüzden emin olamıyorum.
Akıl verin kızlar
Merhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Bende bir kaç gündür mide bulantısı, çok afedersiniz fazlaca gaz, bu sabah da çamaşırımda beyaz akıntı gördüm.
Sizce bunlar erken dönem belirtirleri olabilir mi çok heyecanlıyımancak diğer taraftan da sadece 2 ilişkide hamilelik olur mu bilemiyorum o yüzden emin olamıyorum.
Akıl verin kızlar
Tarihlerimiz aynı benimde bat 13 ocak yumurtlama 26 ve 29 Aralık arası oldu.. Daha çok var o yüzden ben sabırla bekliyorum zaten beklemeye alışkınım yaklaşık bir senedir :) inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraberMerhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Akıl verin kızlar
Tek ilişki ve 5 aylık bir bebekMerhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Akıl verin kızlar
İnşallahA
Tarihlerimiz aynı benimde bat 13 ocak yumurtlama 26 ve 29 Aralık arası oldu.. Daha çok var o yüzden ben sabırla bekliyorum zaten beklemeye alışkınım yaklaşık bir senedir :) inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber
Ah ne güzel söyledinizTek ilişki ve 5 aylık bir bebekinşallah gönlünüze göre olur
İnşallah , çok teşekkürlerOlabilir neden olmasınUmutsuzluğa kapılma olumlu düşün söylediklerin belirtiler arasinda tatlım güzel haberlerle gel
Öyle gibi gözüküyor hayalet çizgi var , tebriklerEki Görüntüle 2752817 kızlar gebemiyim adetime iki gün var
Evet hamilesiniz. Pozitif canım tebrik ederimEki Görüntüle 2752817 kızlar gebemiyim adetime iki gün var
Çok teşekkür ederim canımEvet hamilesiniz. Pozitif canım tebrik ederim
Öyle gibi gözüküyor hayalet çizgi var , tebrikl
Teşekkür ederimÖyle gibi gözüküyor hayalet çizgi var , tebrikler
Benimde bat 15 Ocak bende yüksek ihtimal günlerde değerlendirdim ama ovulasyon kullanmadim insaallah yumurtlama olmuştur henüz belirti yok gibiMerhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Akıl verin kızlar
İnşaallah bende bat 15 ocakA
Tarihlerimiz aynı benimde bat 13 ocak yumurtlama 26 ve 29 Aralık arası oldu.. Daha çok var o yüzden ben sabırla bekliyorum zaten beklemeye alışkınım yaklaşık bir senedir :) inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber
Hep beraber güzel haberler alalımİnşaallah bende bat 15 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?