• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok heyecanlıyım 🥰

Merhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Bende bir kaç gündür mide bulantısı, çok afedersiniz fazlaca gaz, bu sabah da çamaşırımda beyaz akıntı gördüm.
Sizce bunlar erken dönem belirtirleri olabilir mi çok heyecanlıyım 🥰 ancak diğer taraftan da sadece 2 ilişkide hamilelik olur mu bilemiyorum o yüzden emin olamıyorum.
Akıl verin kızlar 🙈
Allah verince olur canım ben tek ilişki ile hamile kaldım normalde tüp bebek olmadan olmuyor ama düştü malesef

Merhaba kızlar, ov takibine göre gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 27 ve 29 Aralıkta ilişki oldu. Bat 14 Ocak
Bende bir kaç gündür mide bulantısı, çok afedersiniz fazlaca gaz, bu sabah da çamaşırımda beyaz akıntı gördüm.
Sizce bunlar erken dönem belirtirleri olabilir mi çok heyecanlıyım 🥰 ancak diğer taraftan da sadece 2 ilişkide hamilelik olur mu bilemiyorum o yüzden emin olamıyorum.
Akıl verin kızlar 🙈
Merhaba benimde çatlama 2 sinde oldu ama ondan sonraki günler bgnde dahil hep kasık ağrısı ignelenmeler oldu bende çok heyecanlıyım acaba bu gebelik belirtisi mi die 😊

Kızlar başta yazamadım şöyle kısaca anlatayım ben üç gündür ovalusyon yapıyorum gittikçe koyulasti zaten 12 gün önce yumurtlama görmüştüm gebelikmi diye şüphelendim bugün yaptım testi çıktı yani yumurtlamamin 12 günü ovalusyon sayesinde anladım 😊adetime iki gün var normalde yarın kan testi yapayım dedim
Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun dilerim rabbim sağlıkla, sıhhatle bebeğinizi kucagınıza almayı nasip etsin 🙏 ovulasyon takibini ne zamandır yapıyordunuz? Ve nasıl ne zamanları değerlendirmiştiniz öğrenmek isteyenleri de bilgilendirirseniz bizler de faydalanmıs oluruz 🤗 şimdiden çok teşekkür ederimm

Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun dilerim rabbim sağlıkla, sıhhatle bebeğinizi kucagınıza almayı nasip etsin 🙏 ovulasyon takibini ne zamandır yapıyordunuz? Ve nasıl ne zamanları değerlendirmiştiniz öğrenmek isteyenleri de bilgilendirirseniz bizler de faydalanmıs oluruz 🤗 şimdiden çok teşekkür ederimm
Merhabalar iki ay kadar yaptım en son yumurtlama gününü değerlendirdim ve sonrası iki günü degerlendrdim öncesinde de birliktelik yaşadık ama bu şekilde oldu😊Allah'ım herkese nasip etsin 🤗 ovalusyon takibini öneririm herkese en azından yumurtlama günleri değerlendirilmiş boş geçilmemis olur

Merhabalar iki ay kadar yaptım en son yumurtlama gününü değerlendirdim ve sonrası iki günü degerlendrdim öncesinde de birliktelik yaşadık ama bu şekilde oldu😊Allah'ım herkese nasip etsin 🤗 ovalusyon takibini öneririm herkese en azından yumurtlama günleri değerlendirilmiş boş geçilmemis olur
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla, sıhhatle insallah. Çok anlamayınca ovülasyon takibi yapıp hamile kalan herkese aynı soruları soruyorum bir umut insan ☺️

Kızlar selam :) belirtilerim doğruymuş çift çizgiyi gördüm çok şükür , size de haber vereyim dedim. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• BBA8D2BB-D3C5-426E-BF02-D31AE531B3E6.webp
    BBA8D2BB-D3C5-426E-BF02-D31AE531B3E6.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Akıl verin kızlar 🙈
E EbrarAsell JOYz JOYz bakın bu arkadaşımız da sadece 2 ilişki ile şuanda hamilee 🥰🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤲

Kızlar selam :) belirtilerim doğruymuş çift çizgiyi gördüm çok şükür , size de haber vereyim dedim. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Hayirli olsun, Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻 Testi ne zaman yaptiniz? Adet geciktikten sonrami?

Hayirli olsun, Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻 Testi ne zaman yaptiniz? Adet geciktikten sonrami?
Merhaba evet 2 gün gecikmişti. Normalde yarın sabah yapacaktım ama akşam dayanamadım. Sonra hemen kan vermeye gittik orada da hcg 207 çıktı çok şükür.
Son günlerde mide bulantılarım oldu ve göğüslerim aşırı şişip hassaslaştı.
allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. İnşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririm herkese teşekkür ederim

Merhaba evet 2 gün gecikmişti. Normalde yarın sabah yapacaktım ama akşam dayanamadım. Sonra hemen kan vermeye gittik orada da hcg 207 çıktı çok şükür.
Son günlerde mide bulantılarım oldu ve göğüslerim aşırı şişip hassaslaştı.
allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. İnşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririm herkese teşekkür ederim
Öncelikle hayırlı olsun Allah bağışlasın yavrunu 🤗 merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum akıntı olarak beyaz sıvı gibi akıntın oldu mu hiç

Back