Kızlar çok ama çok acil

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Bu sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama.
Dilim döndüğünce anlatıcam.
Mesela telefonunuzda biri kayıtlı. Yeni biri ekliyorsunuz. Ve o kişiye whatsapptan mesaj atıyorsunuz.Sonra o kişinin bilgilerine baktığınızda başka bir arkadaşınızın numarası o kişinin diğer numarası gibi görünüyor.Ama sizin mesaj attığınız kişi istediğiniz kişi profil fotoğrafı felan doğru.Bu nasıl oldu bilmiyorum.
Sizin whatsapptan yazdığınız mesaj o diğer numaraya gitmiyordur değil mi ?
Arkadaşımın başına geldi de panik olduk.

Attığınız msj tek kişiye gider. Whatsapp nosunu kim kullanıyorsa ona.
Panik olduk. Attığımız kişinin profili istediğimiz kişi.Profil fotoğrafı felan..
O kişiyi kaydettiğimiz ad rehberde çıkmadı.Diğer arkadaşın rehberdeki ismi de boştu.Numara yazmıyordu.Ama onu silince 2 numara da gitti.

Şöyle de söyleyeyim, siz xxx diye no aldınız ve whatsapp ınızı bu xxx no ya kurdunuz. Ardından telinize yyy diye hat taksanız da xxx e kayıtlı olduğu için o tele gelir msjlar siz taki whatsapp hesabınızı silip yyy diye kurana kadar. Whatsapp profili kiminse msj o profile gider. No pek de önemli olmuyor bu kısımda.

Ha anladım.Profil fotoğrafı doğruysa. Doğru adrese iletilmiştir diyorsunuz.Haklısınız.Birden panik oldu arkadaşım beni de panik etti.

Ha anladım.Profil fotoğrafı doğruysa. Doğru adrese iletilmiştir diyorsunuz.Haklısınız.Birden panik oldu arkadaşım beni de panik etti.
Siz de deneyin isterseniz. Sizin hattı arkadaşınızın tele taksanız da onun whatsapp hesabı oradadır. hatta size mesaj atsalar, gelmez, hattı çıkardığınız sizin olan tele gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…