- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Panik olduk. Attığımız kişinin profili istediğimiz kişi.Profil fotoğrafı felan..Attığınız msj tek kişiye gider. Whatsapp nosunu kim kullanıyorsa ona.
Çok ama çok teşekkür ederim.İçimiz ferahladı.Diğer kişiye mesaj gitmez
Ha anladım.Profil fotoğrafı doğruysa. Doğru adrese iletilmiştir diyorsunuz.Haklısınız.Birden panik oldu arkadaşım beni de panik etti.Şöyle de söyleyeyim, siz xxx diye no aldınız ve whatsapp ınızı bu xxx no ya kurdunuz. Ardından telinize yyy diye hat taksanız da xxx e kayıtlı olduğu için o tele gelir msjlar siz taki whatsapp hesabınızı silip yyy diye kurana kadar. Whatsapp profili kiminse msj o profile gider. No pek de önemli olmuyor bu kısımda.
Siz de deneyin isterseniz. Sizin hattı arkadaşınızın tele taksanız da onun whatsapp hesabı oradadır. hatta size mesaj atsalar, gelmez, hattı çıkardığınız sizin olan tele gider :)Ha anladım.Profil fotoğrafı doğruysa. Doğru adrese iletilmiştir diyorsunuz.Haklısınız.Birden panik oldu arkadaşım beni de panik etti.
Yok yok çok teşekkür ederiz.Kısa süreli kalp krizi geçirdik ikimizde :) :)Siz de deneyin isterseniz. Sizin hattı arkadaşınızın tele taksanız da onun whatsapp hesabı oradadır. hatta size mesaj atsalar, gelmez, hattı çıkardığınız sizin olan tele gider :)
Hahaha, gece gece iyi adrenalin olmuşturYok yok çok teşekkür ederiz.Kısa süreli kalp krizi geçirdik ikimizde :) :)
Valla aksiyon meraklıları,adrenalin tutkunları hiç gidipte roller coastermış,Adrenalinmiş para vermesin.Hahaha, gece gece iyi adrenalin olmuştur
Rica ederim, iyi gecelerValla aksiyon meraklıları,adrenalin tutkunları hiç gidipte roller coastermış,Adrenalinmiş para vermesin.
Gece gece iyi aksiyon oldu
Ama size çok teşekkürler,inanılmaz rahatladık.