canım a şıkkındakinin ovali var daha şık onu alıcam sanırım. Sembol züccaciye diye biyerden alıcam canım:)
ayy bide makas var değilmi ben unutmayayım bari:)
çiğdem ben hala bunalra taktım kafayı
englısh homedeki ferforjede çok hoş onuda güllerle süsleme derdindeyim gül yapraklarını biribiri üstüne geçirip içine yüzük koyma planım var kurdellerde tepside sarkıcak
sölediğin siteyede baktım canım gerçekten hepsi çok güzel ve şıklar çokta sadeler
Eki Görüntüle 513352 Eki Görüntüle 513353
canım ben nişanımda bu yastıktan sipariş vermiştim içinde süslü makasıyla birlikte kenarındada taşlarla bizim baş harflerimiz yazıyordu belki fikir verir:)
Eki Görüntüle 513544
aşağıdan yukarıya giderken 'hiiii bu da çok hoşşşş ' diyordum ki gizzz çıktı
zaten bu güzellik senden gelebilirdi
benimkini bulasmadım canım..ama sana fikir verecek bir seyler gosterecem simdi..
Benimkiler de bu tarz bişeydi ve herkes cok begenmişti..
Eki Görüntüle 513346 Eki Görüntüle 513347 Eki Görüntüle 513348 Eki Görüntüle 513349 Eki Görüntüle 513350
çiğdem ben hala bunalra taktım kafayı
englısh homedeki ferforjede çok hoş onuda güllerle süsleme derdindeyim gül yapraklarını biribiri üstüne geçirip içine yüzük koyma planım var kurdellerde tepside sarkıcak
sölediğin siteyede baktım canım gerçekten hepsi çok güzel ve şıklar çokta sadeler
Eki Görüntüle 513352 Eki Görüntüle 513353
bskn canım saol ben böyle süslü püslü şeleri oldum olası sevemiyorm kokoş parıltıyı seven insanda değilim çiğdem de benim gibi ve eski zamanları bu tepsi analtıyor ki bu seçtiklerimi süslicem gül yaprakalrı deniz kabukları felan hatta makası bile minik deniz kabularıyla kaplarım
bide englısh home ferforje tepsim var çeyizimde ön sayfaya ekliyim onuda düşünüyorum yapmayıı
çiğdem a muhakak hatta bende sitelerine baktım çok beğendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?