kızlar çok acilll fikir verinn lütfennnnnn....

kızlar nişanda yüzüklerin tutulacağı tepsiyi seçemedim birtürlü sizce hangisi?

• a

OY: 46 85,2%
  • b

OY: 4 7,4%
  • c

OY: 4 7,4%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .
benimkini bulasmadım canım..ama sana fikir verecek bir seyler gosterecem simdi..
benimkiler de bu tarz bişeydi ve herkes cok begenmişti..

çiğdem ben hala bunalra taktım kafayı

englısh homedeki ferforjede çok hoş onuda güllerle süsleme derdindeyim gül yapraklarını biribiri üstüne geçirip içine yüzük koyma planım var kurdellerde tepside sarkıcak

sölediğin siteyede baktım canım gerçekten hepsi çok güzel ve şıklar çokta sadeler

şöyle bir şey de düşünebilirsin. üstüne isimler nakışla işlendi.. bu benim nişan tepsimdi. şimdi püsküllerini çıkartıp çerçeveletip odamıza asmayı planlıyorum. değişik bir şey arıyorsan böyle bir şey de düşünebilirsin.

ayy bide makas var değilmi ben unutmayayım bari:)

Nette görmüştüm. Saten kumaşla makası süslemişti kendi emeği ile kız. Çok güzel olmuştu. Akşam evden nete girdiğimde bulabilirsem paylaşırım seninle. Fikir olur senin içinde.

a şıkkı diyourm.
hatta fotoğraf çekimi sırasında yansımanızdan fotoğraf karesi çıkabilir

aşağıdan yukarıya giderken 'hiiii bu da çok hoşşşş ' diyordum ki gizzz çıktı
zaten bu güzellik senden gelebilirdi

canım ben nişanımda bu yastıktan sipariş vermiştim içinde süslü makasıyla birlikte kenarındada taşlarla bizim baş harflerimiz yazıyordu belki fikir verir:)

canım ben nişanımda bu yastıktan sipariş vermiştim içinde süslü makasıyla birlikte kenarındada taşlarla bizim baş harflerimiz yazıyordu belki fikir verir:)

Eki Görüntüle 513544

benımkı de buna benzerdi..
Yanlız kenarlarında tuyler vardı..bir de incileri altın rengındeydi..
Bence tepsiden cok daha hos duruyor:))
benımkıne herkes bayılmıstı...

aşağıdan yukarıya giderken 'hiiii bu da çok hoşşşş ' diyordum ki gizzz çıktı
zaten bu güzellik senden gelebilirdi

bskn canım saol ben böyle süslü püslü şeleri oldum olası sevemiyorm kokoş parıltıyı seven insanda değilim çiğdem de benim gibi ve eski zamanları bu tepsi analtıyor ki bu seçtiklerimi süslicem gül yaprakalrı deniz kabukları felan hatta makası bile minik deniz kabularıyla kaplarım

bide englısh home ferforje tepsim var çeyizimde ön sayfaya ekliyim onuda düşünüyorum yapmayıı

çiğdem a muhakak hatta bende sitelerine baktım çok beğendim canım

canım fikrini çok beğendim belki ebnde yapabilirim öyle

gizim çok güzel özetlemişsin:))) sevmiyorum öyle peluş yastık kuş muş:)) senin dediğin gibi yanlardan kurdele sarkıtıp yüzükleri gül yaprakları içine koyma fikri çok hoşuma gitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…