kızlar çok acilll fikir verinn lütfennnnnn....

kızlar nişanda yüzüklerin tutulacağı tepsiyi seçemedim birtürlü sizce hangisi?

• a

OY: 46 85,2%
  • b

OY: 4 7,4%
  • c

OY: 4 7,4%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
kızlar nişanda kullanılacak yüzük tepsisi için karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
a-
b-
c-

Son düzenleme:
kızlar yukardaki şıkları seçip oy verirseniz çok mutlu olurum:)))

kesinlikle a şıkkı diyorum.

(konuyu görünce bi tebessüm ettim çünkü ben bu detayı atlamıştım,
nişanın yapılacağı mekandayken tlfnda sormuşlardı kayınvalidemler :) unuttuğumuzu farketmiştik, o getirmişti bişey)

B daha zarif diye düşünüyorum.

Bizde makası unutmuştuk. Nişan yerinde bi kadın örgü felan yaptığından taşıyormuş yanında da kurdeleler kesildi. Yoksa öyle kalıcakdık

hepsi güzel ama ben olsaydım a seçerdim sanırım çoğunlukta

bende a şıkkı diyorum. aslında diğerleride çok zarif ama içlerinde desen olması beni biraz rahatsız etti.

:))) kimi diyorki sen alma kayınvalidenin alması lazım diyor bende son ana bırakmak istemiyorum hazırda dursun seninki gibi olmasın:))

b daha zarif diye düşünüyorum.

Bizde makası unutmuştuk. Nişan yerinde bi kadın örgü felan yaptığından taşıyormuş yanında da kurdeleler kesildi. Yoksa öyle kalıcakdık :d

ayy bide makas var değilmi ben unutmayayım bari:)

çiğdem canım dün oyladım zaten a diyorum nereden bu model ben chakradakini çok beğeniyorum bide englısh homede ferforje tepsiyi almış arkadaşlarım onu bile yapabilirim

canım bence de hiçbiri...benim yuzukleri koydugum sey kokostu ama cook tatlıydııı..
tuylu boyle yastık tepsi arası bişey..resmini bulabilirsem yolayacagım sana ..

çiğdem canım dün oyladım zaten a diyorum nereden bu model ben chakradakini çok beğeniyorum bide englısh homede ferforje tepsiyi almış arkadaşlarım onu bile yapabilirim

canım a şıkkındakinin ovali var daha şık onu alıcam sanırım. Sembol züccaciye diye biyerden alıcam canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…