- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 36
- Konu Sahibi Uniqueangel
-
ya ben şeye takıldım sen spiralemı dokundun ?2.5 yıl önce spiral taktırdım. Bugune kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bu ay adetim geçikti. Daha öncede geçikmişliği vardı ama belirtimde vardı. Gögüslerde ağrı aşırı sinir kasık agrısı vs. Ama bu ay tek bir belirti yok. Bnde nette araştırdım hamile kalma oranını spiralle. Aslında çok düşük bir yüzde ama var sonuçta. Snra elle nasıl kontrol edileceğine baktım. Kendiminkini kontrol ettim. İp gibi bişeye dokunmam gerekiyormuş ama benimki sert plastik gibi sağ tarafımda bişeye dokundum. Kaydımı diye çok korkuyorum. Pazartesiden önce dra gidemem işlerimden dolayı. Tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Hiç istemediğim bir durum hamilelik. Doğru şeyemi dokundum acaba. Daha öncesinde hiç kontrol etmediğim için nasıl bişeye dokunmam gerektiğini bilemiyorum
Neye dokunduğumu bilemiyorum. Sanki sert plastik gibi bişeydiya ben şeye takıldım sen spiralemı dokundun ?
Ayy dokunuluyomu ona hıssedılıyomu
Ayyy ben korkarım hemen giriştemi spiral ? ilişki anında ozmaan değer sureklı eşinin rahatsız olması gerekmıyormu ?Neye dokunduğumu bilemiyorum. Sanki sert plastik gibi bişeydi
ya ben şeye takıldım sen spiralemı dokundun ?
Ayy dokunuluyomu ona hıssedılıyomu
Ya öyle diil arkadaşlar birebir şap diye değil öyle olsa erkeklerin şeyini düşünemiyorum bile:) etin içinde sert bişey var açıkta diilANAM SEN DOKUNABİLİYORSAN ADAMIN ŞEYİNE SAPLANIR AMAN ALLAHIM
4 gün gecikti belli olurmu acabaBi gebelik testi al doktora gidemicekaen bile kafan rahat olur
Girişte değil baya derinde zor dokundum zatenAyyy ben korkarım hemen giriştemi spiral ? ilişki anında ozmaan değer sureklı eşinin rahatsız olması gerekmıyormu ?
Kafamda deli sorularANAM SEN DOKUNABİLİYORSAN ADAMIN ŞEYİNE SAPLANIR AMAN ALLAHIM
Elini nasıl soktun ya oraya kadarGirişte değil baya derinde zor dokundum zaten
Elimi nasıl sokabilirim daracık yereElini nasıl soktun ya oraya kadar
Offf allah isteyene versin bana vermesin ama. Umarım değilimdirBugünlerde spiralle hamile kalmak çok yaygın. Dikkat derim.
Bide o durum var bir kutu antibiyotik bitirdim daha yeni bittiidrar testi al ve sabah ilk idrarınla dene.. benim adetim 8 gün geciktiğide yapmıştım çıkmıştı ..
varsa çıkar mutemelen sen yinede tedbirli ol ve ilaç falan içme belki bebek vardır
Ben bilmiyorum sadece merakımdan soruyorum mazur görElimi nasıl sokabilirim daracık yereparmağımı soktum. Ya bi benmiyim spiralini kntrl eden
İlahi Elçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?