- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 36
- Konu Sahibi Uniqueangel
Ben bilmiyorum sadece merakımdan soruyorum mazur gör![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum sadece merakımdan soruyorum mazur gör![]()
Her zaman beklerım :)Valla şu stresli halimde iyi geldin sen
şaka bir yana canım valla 2 yıldır erkek şeysi görmedim ama parmaktan uzun olduğunu tahmin edebiliyorum yani..
ilişkiye dikkat edin derim..evdeki prinçten olmayın
Oh bee benle aynı düşünen biri daha çok cahal hissetiydim kendımı :)H E yalnız değilsin cancağızım çok çılgın şeyler geliyo aklıma
Bi sorun olsa haberim olurdu galiba. En azından her sabahın 7sinde delirmiş gibi beni rahatsız etmezdi
![]()
Oh bee benle aynı düşünen biri daha çok cahal hissetiydim kendımı :)
Ben de istiyorum spiral ama tuylerim diken diken oldu su an ya tirstimGirişte değil baya derinde zor dokundum zaten
Ben ilk çocuktan sonra taktırmayı düşünüyodum ama şu hamile kalanları duyunca vazgeçtiydim. Bide böyle ele geliyosa ben korkarımbenzer şeyler benim gözümde de canlandı tövbe yarebbim tövbe
benzer şeyler benim gözümde de canlandı tövbe yarebbim tövbe
Ben ilk çocuktan sonra taktırmayı düşünüyodum ama şu hamile kalanları duyunca vazgeçtiydim. Bide böyle ele geliyosa ben korkarım![]()
Kızma ama eşinin şeyi 1 parmak mı ?Nasıl hayal ettiniz bilemiyorum ama çok merak olduysa anlatayım girdim duşa dizlerim kırık poSizyonda yere çöktüm ve parmağımla kontrol ettim. Snra kalktım buraya konu açtım. Siz nasıl hayal ettiniz mesela bende onu kuramadım kafamda. Bi parmak vajinaya nasıl hangi pozisyonlarda sokulur. Tabiki amaç bişeyi kntrol etmekse. Onun haricinde tabiki vardır bi çok yolu
![]()
Nasıl hayal ettiniz bilemiyorum ama çok merak olduysa anlatayım girdim duşa dizlerim kırık poSizyonda yere çöktüm ve parmağımla kontrol ettim. Snra kalktım buraya konu açtım. Siz nasıl hayal ettiniz mesela bende onu kuramadım kafamda. Bi parmak vajinaya nasıl hangi pozisyonlarda sokulur. Tabiki amaç bişeyi kntrol etmekse. Onun haricinde tabiki vardır bi çok yolu
![]()
3,5 yıldır prez. kullanıyoruz. Kaza bela olmadı bilinçli kullanıcıyız :)3 aylık iğneyi falan aile hekimliği önermedi bana adet düzensizliği ve sinir yapıyor dedi (tabi evliyken şimdi çok şükürrr böyle sıkıntılarım yok:)
ben olsam hem doğum kontrol hapı hem prezervatifle korunurdum kesin çözüm olsun diye..
ilaç aldığımı söylemezdim ki o da tedbirli davransın..
Nasıl hayal ettiniz bilemiyorum ama çok merak olduysa anlatayım girdim duşa dizlerim kırık poSizyonda yere çöktüm ve parmağımla kontrol ettim. Snra kalktım buraya konu açtım. Siz nasıl hayal ettiniz mesela bende onu kuramadım kafamda. Bi parmak vajinaya nasıl hangi pozisyonlarda sokulur. Tabiki amaç bişeyi kntrol etmekse. Onun haricinde tabiki vardır bi çok yolu
![]()
Bende sordum ya zaten eşinin şeyi 1 parmak mı dıyeParmakla bile hissediliyosa penis ne yapsın dedim.kendimce:)
Tabiki bir parmak değil boyu 1.88 gerisini sen tahmin etKızma ama eşinin şeyi 1 parmak mı ?
Eğer sert birşey olsa muhakkak adama değer ve adam rahatsız olrdu..
Başka ne var kı sert bişey o bölgede . Bence acil doktora git..Tabiki bir parmak değil boyu 1.88 gerisini sen tahmin eto zaman ben başka bişeye dokundum. Olabilir
valla canım benim gözümde adamın bir tanesinin şeyine spirelin saplandığı o şekilde hastaneye falan kaldırıldığı geldi.. çok güldüm..
yoksa parmak olayını tüp bvebek tedavisi olurken falan fitil kullanırken bizde yaptık yaniiii:))))))))))))))))))
3,5 yıldır prez. kullanıyoruz. Kaza bela olmadı bilinçli kullanıcıyız :)