• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakarmısınız ??

şaka bir yana canım valla 2 yıldır erkek şeysi görmedim ama parmaktan uzun olduğunu tahmin edebiliyorum yani..

ilişkiye dikkat edin derim..evdeki prinçten olmayın
:KK48: Bi sorun olsa haberim olurdu galiba. En azından her sabahın 7sinde delirmiş gibi beni rahatsız etmezdi:KK23:

:KK48: Bi sorun olsa haberim olurdu galiba. En azından her sabahın 7sinde delirmiş gibi beni rahatsız etmezdi:KK23:

sen sabah ilk idrarınla bi test yap bakalım sonrada izin alır gidersin doktora.. ama bu arada başka bir yöntemle korunmayı ihmal etme.

ne yalan söylim çok güldüm. allahta sizi güldürsün inşallah:)

benzer şeyler benim gözümde de canlandı tövbe yarebbim tövbe
:KK12: Nasıl hayal ettiniz bilemiyorum ama çok merak olduysa anlatayım girdim duşa dizlerim kırık poSizyonda yere çöktüm ve parmağımla kontrol ettim. Snra kalktım buraya konu açtım. Siz nasıl hayal ettiniz mesela bende onu kuramadım kafamda. Bi parmak vajinaya nasıl hangi pozisyonlarda sokulur. Tabiki amaç bişeyi kntrol etmekse. Onun haricinde tabiki vardır bi çok yolu:KK70:

Ben ilk çocuktan sonra taktırmayı düşünüyodum ama şu hamile kalanları duyunca vazgeçtiydim. Bide böyle ele geliyosa ben korkarım :KK70:

3 aylık iğneyi falan aile hekimliği önermedi bana adet düzensizliği ve sinir yapıyor dedi (tabi evliyken şimdi çok şükürrr böyle sıkıntılarım yok:)

ben olsam hem doğum kontrol hapı hem prezervatifle korunurdum kesin çözüm olsun diye..

ilaç aldığımı söylemezdim ki o da tedbirli davransın..

:KK12: Nasıl hayal ettiniz bilemiyorum ama çok merak olduysa anlatayım girdim duşa dizlerim kırık poSizyonda yere çöktüm ve parmağımla kontrol ettim. Snra kalktım buraya konu açtım. Siz nasıl hayal ettiniz mesela bende onu kuramadım kafamda. Bi parmak vajinaya nasıl hangi pozisyonlarda sokulur. Tabiki amaç bişeyi kntrol etmekse. Onun haricinde tabiki vardır bi çok yolu:KK70:
Kızma ama eşinin şeyi 1 parmak mı ?
Eğer sert birşey olsa muhakkak adama değer ve adam rahatsız olrdu..

Parmakla bile hissediliyosa penis ne yapsın dedim.kendimce:)

3 aylık iğneyi falan aile hekimliği önermedi bana adet düzensizliği ve sinir yapıyor dedi (tabi evliyken şimdi çok şükürrr böyle sıkıntılarım yok:)

ben olsam hem doğum kontrol hapı hem prezervatifle korunurdum kesin çözüm olsun diye..

ilaç aldığımı söylemezdim ki o da tedbirli davransın..
3,5 yıldır prez. kullanıyoruz. Kaza bela olmadı bilinçli kullanıcıyız :)

valla canım benim gözümde adamın bir tanesinin şeyine spirelin saplandığı o şekilde hastaneye falan kaldırıldığı geldi.. çok güldüm..

yoksa parmak olayını tüp bvebek tedavisi olurken falan fitil kullanırken bizde yaptık yaniiii:))))))))))))))))))

valla canım benim gözümde adamın bir tanesinin şeyine spirelin saplandığı o şekilde hastaneye falan kaldırıldığı geldi.. çok güldüm..

yoksa parmak olayını tüp bvebek tedavisi olurken falan fitil kullanırken bizde yaptık yaniiii:))))))))))))))))))
:KK70: Ayyy çok kötü yaaa. Bu zamana kadar kimseden duymadım böyle bişey. Olan varmıdır acaba:KK48:

Back
X