- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Uniqueangel
Çoğu bırey prezervetıfı ne aşamada takılması gerektığı bılmedıgı için öyle yazdım :))Bilinçli kullanıcıyız
çok iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu bırey prezervetıfı ne aşamada takılması gerektığı bılmedıgı için öyle yazdım :))Bilinçli kullanıcıyız
çok iyiydi
Serviksine dokunuyo olmayasın ?Ya öyle diil arkadaşlar birebir şap diye değil öyle olsa erkeklerin şeyini düşünemiyorum bile:) etin içinde sert bişey var açıkta diil
VuuuuuTabiki bir parmak değil boyu 1.88 gerisini sen tahmin eto zaman ben başka bişeye dokundum. Olabilir
2.5 yıl önce spiral taktırdım. Bugune kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bu ay adetim geçikti. Daha öncede geçikmişliği vardı ama belirtimde vardı. Gögüslerde ağrı aşırı sinir kasık agrısı vs. Ama bu ay tek bir belirti yok. Bnde nette araştırdım hamile kalma oranını spiralle. Aslında çok düşük bir yüzde ama var sonuçta. Snra elle nasıl kontrol edileceğine baktım. Kendiminkini kontrol ettim. İp gibi bişeye dokunmam gerekiyormuş ama benimki sert plastik gibi sağ tarafımda bişeye dokundum. Kaydımı diye çok korkuyorum. Pazartesiden önce dra gidemem işlerimden dolayı. Tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Hiç istemediğim bir durum hamilelik. Doğru şeyemi dokundum acaba. Daha öncesinde hiç kontrol etmediğim için nasıl bişeye dokunmam gerektiğini bilemiyorum![]()