• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakarmısınız ??

Ben de kullanıyorum spiral . İpin kısa Zamanda yok olması gerekiyor yani 2,5 yıldır kullanıyorsan zaten ipe dokunman imkansız. Kayma olması halinde gebelik mümkün tabi :(

Üç yıldan fazla spiral kullandım daha bi ay önce çıkartırdım , onca yıldır hiç de aklıma gelmedi parmakla kontrol ama parmağınla hissedecek derecede olsa erkeğin de hissetmesi gerekir ki benim eşim spiral olduğunu dahi bilmiyordu :KK53: Hala da bilmiyor, çıkarttılar spirali hapa devam :KK45:

Sen doktora git kaymışsa her ihtimale karşı baktır bi.

ip eline gelse normal ancak sert bir cisimse muhtemelen spiralin kaymıştır.aksi takdirde hiçbir şekilde senin hissetmemen lazım.pzt baktır sanırım dr çkartır.

Inşallah deilsindir ama hayırlısı gene benim teysem spral takılı hamile kaldi ve kızını siprala yapışık dourdu şükür sagsalim dogdu ikisindede bisi yok

2.5 yıl önce spiral taktırdım. Bugune kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bu ay adetim geçikti. Daha öncede geçikmişliği vardı ama belirtimde vardı. Gögüslerde ağrı aşırı sinir kasık agrısı vs. Ama bu ay tek bir belirti yok. Bnde nette araştırdım hamile kalma oranını spiralle. Aslında çok düşük bir yüzde ama var sonuçta. Snra elle nasıl kontrol edileceğine baktım. Kendiminkini kontrol ettim. İp gibi bişeye dokunmam gerekiyormuş ama benimki sert plastik gibi sağ tarafımda bişeye dokundum. Kaydımı diye çok korkuyorum. Pazartesiden önce dra gidemem işlerimden dolayı. Tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Hiç istemediğim bir durum hamilelik. Doğru şeyemi dokundum acaba. Daha öncesinde hiç kontrol etmediğim için nasıl bişeye dokunmam gerektiğini bilemiyorum:KK43:

Okurken canım acidi valla. Amaaann dünyanın sonu değil ya en kötü hamilelik

Back
X