hemen ilk geceden kondom olur mu yalmaz: önce bi doğal şekilde yaşamak lazım
ozaman yaşaaa bu benim fikrim cicim:tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ilk geceden kondom olur mu yalmaz: önce bi doğal şekilde yaşamak lazım
benim düğünüm 17 temmuzda olacak. biliyomusun bu konu aklıma hiç gelmedi. aklıma soktun şimdi:) ama galiba ben düğünden bir buçuk ay önce falan doktora giderim. en sağlıklı bilgiyi o verir.
benim arkadaşım ebeydi. doğum kontrol hapı kullanıyodu.iki düğünü oldu farklı şehirlerde o yoğunlukta hapı aksatmış almamış falan veee ilk gecede hamile kaldı:)
yani hapı kullandınmı hiç aksatmıycan.
hemen ilk geceden kondom olur mu yalmaz: önce bi doğal şekilde yaşamak lazım[olumunekankayizsmile
canım, bence--ki eşimle aynı fikirdeyiz--sen sakın hap falan kullanma. bırak o korunsun. kondom yada kendine güveniyorsa geri çekme falan olabilir.ama en iyisi kondom..
ama ilk kez ilişkiye gireceksen, doğrudan kondomla denemeniz seni korkutabilir, yada canın yanabilir. eşinin bitmesine yakın kullanınya çok açık yazdım ama bunlar da başka türlü öğrenilmiyor--
sorun olursa pm atabilirsin canım.
persona yı ilk defa duydum buradada varmıdır :?
bende 2 ay sonra evlenecem bebekda 1 sene sonra düşünüyoruz ben iğne vurulmayı düşünüyorum fakat iğne vurulunda kısır olma ihtimali varmış ve benim ablamda iğne vurulduğu halde şuan hamile vücudum hasas alerji yapa biliyor herşey ofof
bizimde haziranda çok korkuyorum aslında ilk geceden bide denize girince mikrop kapıla biliniyormuş dediler bizde balayına deniz olan bi yere gitmeyi düşündük ama tehlikelimiş bide sağlık oacaklarında aile planlaması varmış ordan bilgi alınıyormuş dediler doğum kontrolu için oryamı gitsem acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkürler o dediğpin bantın ne ilgisi varmış anlamadım zayıflama bandı gb beyinle ilgili sanırım...