Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Canım merhaba utu olarak araştırdım baya philips Gc 9246 da karar aldım buhar basınci dk da verdiği buhar çok iyi özellikleri.. internetten uygun fiyata alabilirsin

Canım merhaba utu olarak araştırdım baya philips Gc 9246 da karar aldım buhar basınci dk da verdiği buhar çok iyi özellikleri.. internetten uygun fiyata alabilirsin

Düşündüğün için teşekkür ederim canım benim. daha bugün aldım ütümü Ben tefalden vazgeçmem

Yeeeaaa çok cici beee :) maşallah ağız tadıyla kullan ınş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzeller mutlulukla kullan hepsini :) evinde pembeyi ağırlıklı olarak göreceğiz e tabi bunların bir de yerleşmiş halini bizlere gösterirsen :) çeyizinin gözbebeği gerçekten çok tatlıymış yemek takımını çoook beğendim çok güzel bir gün bende almaya başlarsam fikir oluşuyor kafamda iyi oluyor bu topikler :)

Sağ ol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. cupcakelerimde nazarlık oldu

Sağ ol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. cupcakelerimde nazarlık oldu

Bence onlarda güzel çok takarsn eğer iki rengi eksik sanırım renkli istemiştin denk gelirsen indirime falan alırsın o renkleride diğerlerinide şekerlik olarak kullanırsın :)

Bence onlarda güzel çok takarsn eğer iki rengi eksik sanırım renkli istemiştin denk gelirsen indirime falan alırsın o renkleride diğerlerinide şekerlik olarak kullanırsın :)

kayınvalidem değiştirmesin öyle daha güzel olur demiş değiştirmeyeceğim

Kızlar bunu aşkım almış poşet koyarız diye

Nevresimlerim..

Completelerim..

Battaniyem ve nevresim takımım (ikisi takım oluyor)

Gelin Setim
Eki Görüntüle 1042160
Uyku Setim

Jakarlı Yorganım

Mutfak Önlüğüm

Mutfak Setim

Su Setim

Cupcake serim

Eki Görüntüle 1042204

Kurabiyeliğim (yengemin hediyesi)

Damat Bohçası

Blender setim ve kettlem

Yemek takımım (misafir için)

Yemek Takımım(Günlük)

Kahvaltı takımım :)
Eki Görüntüle 1042229
Tencere Setlerim :):)
Eki Görüntüle 1042230
Eki Görüntüle 1042231

Havlular.(daha cok var kızlar cektikce ekleyeceğim)

Çkb takımım :):)

Çay Setim

Diğer esyalarım
Eki Görüntüle 1042269
Eki Görüntüle 1042281

Eklentiler

• $1 (bght) (53).png
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
şimdi düzenledim canım ordan bakabilirsin :):)

Çok daha iyi olmuş canım tüm sayfalara tek tek bakmak gerekiyordu :)

Tekrar söylemeden edemeyeceğim yemek takımlarına kahvaltı takımına bayıldım birde kelebekli nevresimine aşık oldum tek kişiliği varsa alabilirim hemen kendime nerden acaba canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…