- 14 Mart 2014
- 297
- 198
Canım merhaba utu olarak araştırdım baya philips Gc 9246 da karar aldım buhar basınci dk da verdiği buhar çok iyi özellikleri.. internetten uygun fiyata alabilirsin
hayırlı olsun canım yeni yeni ciciler eklemişsinnn ceyizciğineÇeyizime eklenen yeni cicilerim
Eki Görüntüle 1033453 Eki Görüntüle 1033454
gelmesini 4 gözle beklediğim kavanozlarım
Eki Görüntüle 1033455
ALLAH'ım hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :109:
hayırlı olsun canım yeni yeni ciciler eklemişsinnn ceyizciğine
Cupcake baharatlıga bayildim yaSağ ol canım öyle oldu. İnşALLAH beğenmişsinizdir
Cupcake baharatlıga bayildim yaçok şirin
Yeeeaaa çok cici beee :) maşallah ağız tadıyla kullan ınş
Çok güzeller mutlulukla kullan hepsini :) evinde pembeyi ağırlıklı olarak göreceğiz e tabi bunların bir de yerleşmiş halini bizlere gösterirsen :) çeyizinin gözbebeği gerçekten çok tatlıymış yemek takımını çoook beğendim çok güzel bir gün bende almaya başlarsam fikir oluşuyor kafamda iyi oluyor bu topikler :)
Sağ ol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. cupcakelerimde nazarlık oldu
Bence onlarda güzel çok takarsn eğer iki rengi eksik sanırım renkli istemiştin denk gelirsen indirime falan alırsın o renkleride diğerlerinide şekerlik olarak kullanırsın :)
kayınvalidem değiştirmesin öyle daha güzel olur demişdeğiştirmeyeceğim
hahahatüm aileye yayılmış durum bence de hiç takılma mutluluklarrr
sevdiceğime mesaj atmıştım o da annesine söylemiş. değiştirmesin demişsağ ol canım darısı başına
İşte buna kocaman amin derim :) böyle güzel şeyleri görünce almak istiyor insannn
şimdi düzenledim canım ordan bakabilirsin :):)