Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Hepsi ne kadar güzeller canım benim mutlulukla aşkla kullan inşallah hepsini

ayy herşey ışıl ışıl çok hoş
pudra saten nevresim takımına bayıldım resmen
hatta tüm nevresimler çok ama çok hoş aynı marka flanmı tercih ettin hangi firmanın ürünü onlar çok merak ettim
güle güle kullan bu arada herşeyini

herşeyin çok hoş güle güle kullan... karaca home battaniye nevresim takımı ben de de var çok beğenerek aldım diğer nevresim takımlarını da çok beğendim tekrar güle güle kullan

Teşekkür ederim beğenmene çok ama çok sevindim. Karaca home'dan başka nevresim takımı almam ben canım o firmayı çok seviyorum kumaşlarıda çok güzeller tavsiye ederim

herşeyin çok hoş güle güle kullan... karaca home battaniye nevresim takımı ben de de var çok beğenerek aldım diğer nevresim takımlarını da çok beğendim tekrar güle güle kullan

Teşekkür ederim canım hep beraber güle güle kullanalım

Teşekkür ederim beğenmene çok ama çok sevindim. Karaca home'dan başka nevresim takımı almam ben canım o firmayı çok seviyorum kumaşlarıda çok güzeller tavsiye ederim

hımm karacadan ben hiç almadım özdilek favorimdi ama bakıcam karaca home varsa yakınlarda
cidden zevkliymişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…