Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Bellona canım. beğendiğin için sağ ol

bence kazanlı utu tercıh etmelısın cooook rahat oluyo tavsıye ederım

Canım bu ütüyü aldım ben yorumun için teşekkür ederim ama baya araştırdım kazanlılar hem çok yer kaplıyor hem benim açımdan kullanışlı değil. ama kullananlar in ş ALLAH memnundurlar

Canım bu ütüyü aldım ben yorumun için teşekkür ederim ama baya araştırdım kazanlılar hem çok yer kaplıyor hem benim açımdan kullanışlı değil. ama kullananlar in ş ALLAH memnundurlar

rica ederim canım :) güle gle kullan ınsallah hepsını hayırlı gunlerde .

ay hepsi pembiş pembiş :) güral mine seti benden de var çok güzel bir takım :) mutfagın pespembe olucak anladıgım kadarıyla , çok güzeller hepsi güzel günlerde kullanman dileğiyle

rica ederim canım :) güle gle kullan ınsallah hepsını hayırlı gunlerde .

kazanlı ütüler çok zahmetli evet, geç de ısınıyor, örneğın işe giden bir kadınsan sabah kıyafetlerini ütülemek için en az 40 dakıka daha erken kalkman lazım bilhassa kazanı da büyükse su daha geç ısınıyor e ısınma alarmı vermeden de ütülenmiyor, hazneli alanca hep bir de haznesiz ütü alınıyor ilerde bu gibi duumlar için hiiiiiiiiiiiiç tahvise etmem

sen de benim gibi pembe hayranısın canım. :)
bievden almışsın bazılarını.
çok güzel hepsi güle güle kullan canım.

evet canım benim benim ütüyü aldığım yerin sahibide aynen böyle söyledi =)

pembe takımlarını beğendim ama o altın sarısı şey varya sunum tabağı o keşke gümüş ya da şeffaf olsaymış altın sarısı çok alaturka geldi hayatım yaa:26:

pembe takımlarını beğendim ama o altın sarısı şey varya sunum tabağı o keşke gümüş ya da şeffaf olsaymış altın sarısı çok alaturka geldi hayatım yaa:26:

yengemin hediyesi canım ben almadım hediye olunca mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…