- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
Takımları var mi canım ben bunu pembe çiçekli aldım bi de kırmızı paris desenli vardı onu alayım diyordum takımı varsa öyle alsam bendeTamam canım sevindim adına. bende takımlarından alıcam onların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takımları var mi canım ben bunu pembe çiçekli aldım bi de kırmızı paris desenli vardı onu alayım diyordum takımı varsa öyle alsam bendeTamam canım sevindim adına. bende takımlarından alıcam onların
Takımları var mi canım ben bunu pembe çiçekli aldım bi de kırmızı paris desenli vardı onu alayım diyordum takımı varsa öyle alsam bende
burda vardır inşallah ya netten alacaksan bana özel den link atar misin canımvar canım önlüğü,eldiveni,şapkası vesaire :)
Benim dediğim farklı canım modeli gosteremiyorum tel den resim yükleyemdm özel den link atayımcanım bunun gibi oluyor ama benim mağazada gördüğümde daha çok eşyası vardı. bak istersen fikir oluşsun kafanda
Eki Görüntüle 994601
böyle değil mi canım
Eki Görüntüle 994607
Evet canım böyle bende mesaj göndermeye uğraşıyorum da telefondan zor oldu :)
ehehh güle güle kullan canım
Tsk ederim canım :):) aldıkça mutlu oluyor insan kendi evimiz de kullanacagiz çok güzel bir duygu ya
geçer canım düşünsene ilk sevgili oldugunuz yılı ve şimdiyi zaman nasıl geçmiş anlarsın :)evet canım keşke geliverse o günler. 3yıl hemen geçer mi :26:
geçer canım düşünsene ilk sevgili oldugunuz yılı ve şimdiyi zaman nasıl geçmiş anlarsın :)
Okulun bitsin canım rahat et öyle evlenmek en iyisi yaşı büyük mu sevgilinin sendenHaklısın. bir an önce gelsin o günler. benim ki gelecek yıl evlenelim diyorda ben kabul etmiyorum. beklememiz lazım
Okulun bitsin canım rahat et öyle evlenmek en iyisi yaşı büyük mu sevgilinin senden
masallah canım allah nazardan saklasin22 yaşında canım o. çok seviyorum yavruşumu maşallah nazar değmesin aşkıma
masallah canım allah nazardan saklasin
amin aminamin canımmmm
amin amin
Belli bi zaman yok canım ya o eylül de kpss ye girecek atanıp 1 sene aday memurlugu kalkınca askere gidecek 3- 4 sene var daha benim dekuzum sizin ne kadar var
Belli bi zaman yok canım ya o eylül de kpss ye girecek atanıp 1 sene aday memurlugu kalkınca askere gidecek 3- 4 sene var daha benim de