Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Canım bu klebkli nevresim yeni ürün mü hangi markanın çok bğndim bn de almk istyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

patates soyacaklarım :KK16:

$IMG_7886.jpg

$1 (bght) (53).png

hepsi çok güzel, mutlulukla kullan :KK16: kelebekli nevresime ba yıl dıımmm yazdıklarına bakılırsa karaca nın olmalı bende alırım inşallah :KK17:

Hepsi çok güzel, özellikle birkaç parça çok şeker:KK16: Güzel günlerde kullanın inşallah

Kızlar uzun süredir paylaşım yapamıyordum kusura bakmayın biraz yoğundum. sormak istediğiniz sorularınızı bana özel mesaj atarak sorabilirsiniz. :KK16:

Çay setim :KK16:

$IMAG1836.jpg $IMAG1832.jpg $IMAG1835.jpg

Su setim :KK16:

$3493--113229203.jpg $8054_2_z3.jpg $37489112_tn70_0.jpg

Haklısın canım :107: çeyizlerimi beğenmene çok sevindim :KK16: daha 3 yıl var Rabbim nasip ederse ama inş ALLAH modası geçmez değil mi ? :KK16:

geçmez geçmez maş hepsi çok şık ve cici öyle modası geçebilecek türden şeyler değil özellikle patates soyacağına bittim bende çok çocuk ruhlu olduğum için hemen dikkatimi çekti inş. doya doya bu iştahla hazırlarsın çeyizini

geçmez geçmez maş hepsi çok şık ve cici öyle modası geçebilecek türden şeyler değil özellikle patates soyacağına bittim bende çok çocuk ruhlu olduğum için hemen dikkatimi çekti inş. doya doya bu iştahla hazırlarsın çeyizini

Amin canım amin. bende senin gibi çocuk ruhluyum. cıvıl cıvıl şeyleri seviyorum. özellikle pembe :KK69:

X