Kaçıncı denemen19 sonra oldum ben regli yarın reglimin 3. Günü doktorumla konuştum yarın tekrar femaraya başlıyorum perşembe kontrole gel dedi bakalım bu sefer de deneyeceğim olmazsa salıcam kendi haline
Ben ilk iğnemde çok ağrı ve belirtiler yaşamıştım 2.si biraz daha hafifti 3 te hiç bişey yok belirtilere çok takılma ben bu 3 süreçte hepsinde dikkat ettim sonuncusu hariç yeme içme egzersiz aklına ne gelirse ama olmayacağı varsa olmuyorBende burada yeniyim1 senelik evliyim başlarda bi kaç ay korunduk Pcos luyum malesef rahim filmi çekildim bi sıkıntı çıkmadı şükür klomen kullandım 2 gün aksattığım için kontrole gittiğimde bir tane yumurtalık gelişmiş ondada yeterli santim olmamış pazartesi bida gidicem çatlatma iğnesi uygulayacak bende de sanırım biraz bilgi verir misiniz nelere dikkat edilmesi gerekiyor
Merhaba ilk defa duydum özel böyle ağrımasımerhaba carsamba günü catlatma ignesi oldum sagda ve solda iki yumurtam olustu bugun siddetli bel agrim kasik ve karin agrim var hatta özel bolgem bile agriyor yardimci olurmusunuz bana
Büyüyor kendisi bi sıkıntı yok garanti olsun diye kontrollü gebelik olsun dedik biraz o yüzden yani ne hormonlarımda ne esimde sıkıntı yok dr um olmaması için bi sebep yok deneyin dedi eşim en çabuk nasıl olacaksa olsun dediSende ne var canım yumurtalarin mi büyümüyor ben ilaç kullanmadan direk iğne verdi
Belli olmaz hemen umudunu kaybetmeYok be canım bende de olmadı bu ayda galiba hiç bir belirtim yok sadece karnım şiş
İlk deneme dahaKaçıncı denemen
Evet sistit etkiler doktoruna bunu söyleİlk deneme dahaama ilk başladığım günler sistit oldum bilmiyorum bir zararı oldu mu bu işe
Olur kuzum zamanı vardırBüyüyor kendisi bi sıkıntı yok garanti olsun diye kontrollü gebelik olsun dedik biraz o yüzden yani ne hormonlarımda ne esimde sıkıntı yok dr um olmaması için bi sebep yok deneyin dedi eşim en çabuk nasıl olacaksa olsun dedio yüzden böyle bir yol izledik ilk defa hayırlısı olsun rabbim ne zaman isterse o zaman verir tabi belki bu takip bahane olur baya ara verdik çünkü
Bu sabah sağ tarafımdaki ağrıyla uyandım bacağıma kadar vurdu ağrısı öksürürken bile karnımın içi acıdı yumurtlama ağrısı gibi oldu iğnenin 9 günü kist falan mı oldu acaba yaBelli olmaz hemen umudunu kaybetmekaçıncı günündesin şu an dr um bana en son adet gününün 1. Gününden sayarak 30 gün geçmesi gerekiyor üzerinden dedi hemen test yanıltıyor ya bazen regli olmazsan öyle yap istersen.
Sistik neEvet sistit etkiler doktoruna bunu söyle
Ay yok Allah korusun sanmam kist olacağını kist olması için de daha çok erken bence kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsunBu sabah sağ tarafımdaki ağrıyla uyandım bacağıma kadar vurdu ağrısı öksürürken bile karnımın içi acıdı yumurtlama ağrısı gibi oldu iğnenin 9 günü kist falan mı oldu acaba ya
Sistik değil sistit. Yani idrar yolu enfeksiyonu.Sistik ne
Söylemiştim ama tam femara kullanırken oldu sanırsam 5. Günü falandı artık çok geçti yani tek kullanımlık saşelerden kullanmıştım mecburen çok yanma olmuştu çünkü.Evet sistit etkiler doktoruna bunu söyle
Kuzum 6gun kaldı adete o tarz ağrıyı ben birtek yumurtlamada hiseriyordum tek taraflı olması beni kist de yöneltti ama tabi hayırlısı ama hiç hamile gibi düşünmüyorum iğne insallah içeride kötü birseylere sebebiyet vermemiştirAy yok Allah korusun sanmam kist olacağını kist olması için de daha çok erken bence kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun
Yaa öyle düşünme en son adetinin ilk gününden itibaren 30 gün oldu mu? Dr bana öyle demişti ne olur ne olmaz Allahtan ümit kesilmezKızlar adete 6 gün var ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif ovitrelle igneylede olmadı maalesef
Yok olmadı 27 günde adet oluyorum 23 gün bugün adete de 5 gün vardı bugünYaa öyle düşünme en son adetinin ilk gününden itibaren 30 gün oldu mu? Dr bana öyle demişti ne olur ne olmaz Allahtan ümit kesilmez
Yok olmadı 27 günde adet oluyorum 23 gün bugün adete de 5 gün vardı bubakalım biraz daha bekle
O 5 günün de geçmesini bekle bakalım regli olmadığın her gün bir umut sayılır birazdaYok olmadı 27 günde adet oluyorum 23 gün bugün adete de 5 gün vardı bugün