- 22 Temmuz 2024
- 60
- 2
- 29
Son durumun ne canım kimse yazmamış merak ettimYok olmadı 27 günde adet oluyorum 23 gün bugün adete de 5 gün vardı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durumun ne canım kimse yazmamış merak ettimYok olmadı 27 günde adet oluyorum 23 gün bugün adete de 5 gün vardı bugün
Beklemedeyim canım ben zorlada olsa bekliyorum
Ay inşallah sende bende bu ay bize şanslı gelir kuzum Rabbim vesile kılsın inşallah bekleyip göreceğiz bakalımRegli olmadığın sürece var bir umut inşallah güzel haberler yazarsın buraya bende femaraya baslamıstım tekrar reglimin 3. Gününde 5 gün kullandım dün dr gittim bu sefer 2 yumurta gelişiyo pazartesi tekrar gidicem kontrole o gün de iğne verecek inşallah
Sakın üzülme canım zamanı değildi demek ki Allah hepimize en kısa zamanda gönderir mucizelerini tekrar deneyecek misin peki?Ben hastalandim kızlar inşallah bebeğiniz sizinledir
Yok kuzum denemiycem akışına bırakacağım çünkü her şeyi onun üzerine yaşıyorum buda beni üzüyor artık olursa olur deyip devam edeceğimSakın üzülme canım zamanı değildi demek ki Allah hepimize en kısa zamanda gönderir mucizelerini tekrar deneyecek misin peki?
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bir bebişin olur tamam canım yazarım inş olursa şayet herhangi bir belirti dua et bana bende senin için ediyor olacağımYok kuzum denemiycem akışına bırakacağım çünkü her şeyi onun üzerine yaşıyorum buda beni üzüyor artık olursa olur deyip devam edeceğim
Allah razı olsun canım inşallah bu ay bizim ayımız olur kuzum çok dua ediyorumHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bir bebişin olur tamam canım yazarım inş olursa şayet herhangi bir belirti dua et bana bende senin için ediyor olacağım
İnşallah canım bende doktordan geldim az önce 2 yumurta vardı biri büyümemiş 13mm kalmış diğeri 21 mm olmuş iğneyi yapıcam bir kaç saat sonra inşallah bu sefer olur pek umudum kalmadı amaAllah razı olsun canım inşallah bu ay bizim ayımız olur kuzum çok dua ediyorum
Tek olunca sanki şans azalıyor geçen ay da öyleydi bu ay 2 tane görüp bi tanesi büyümeyince umutsuzluk kapladı içimi nedenseNeden kuzum maşallah zaten bir yumurta yetiyor ki neden öyle düşünüyorsun sen 21 olmuş ne güzel kalbini ferak tut
Canım geçen ay benim biri 21 biri 18 di ama yine olmadı olmadımi olmuyor kuzum onunla akasi yok inankiTek olunca sanki şans azalıyor geçen ay da öyleydi bu ay 2 tane görüp bi tanesi büyümeyince umutsuzluk kapladı içimi nedense
Doğru söylüyorsun kısmet işte hayırlısı olsun diyelimCanım geçen ay benim biri 21 biri 18 di ama yine olmadı olmadımi olmuyor kuzum onunla akasi yok inanki
Tabikide öyle canım sakın kendini sitrese sokma akışına bırakDoğru söylüyorsun kısmet işte hayırlısı olsun diyelim