Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum üzülme sakın vardır herşey de bir hayırKızlar maalesef ben bugün regli oldum
Çok güzel yumurtan çatlamış canımÇatlatma iğnesi bana da cok aşırı ağrı yapmıştı
Çatladı da canım kendi kendine çatladı gittiÇok güzel yumurtan çatlamış canım
NedenÇatladı da canım kendi kendine çatladı gitti
Herşeyin vakti zamanı var tabi üzülmüyorum herşey Allahtan sadece beklenti içinde oluyorsun o yoruyo insanıHayırlısı olsun kuzum üzülme sakın vardır herşey de bir hayır
Sorma kuzu o hepimizde var bin tane fikre düşüyorum inan ki sürekli belirti arıyorum bir şey olsa umutlaniyorim ne diyelim hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor eldenHerşeyin vakti zamanı var tabi üzülmüyorum herşey Allahtan sadece beklenti içinde oluyorsun o yoruyo insanı
Aynen öyle maalesef insan bir umut bekliyor. Sen ne kadarlık evlisin varmı çocuk yoksa yeni mi düşünüyorsunuzSorma kuzu o hepimizde var bin tane fikre düşüyorum inan ki sürekli belirti arıyorum bir şey olsa umutlaniyorim ne diyelim hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden
2 buçuk yıldır istiyoruz canım hiç çocuğ yok
Sıkıntı yapma o zaman olur bu işlerde en büyük sorun stres yapmamak ama elde değil sürekli araştırasım geliyor benim tekrar böyle bişeye kalkıştığım zaman telefonu birisi elimden almalı benim bir oğlum var 7 yaşına girecek inşallah ilk 3 yıl olmadı bizimde bebeğimiz ikimizdede sorun yoktu ama hep stres yapıyoduk sonra dedik olmayacak böyle anladık tüp bebek yaptırırız diye karar aldık aradan 2 ay geçti kendiligimden hamile kaldımEvet canım herşey normal
15. Gün kesin oluyorsun en fazla 16 ya sarkarÖyle tabi ki de bugün hala regli olmadım normal regli zamanıma 6 gün kaldı onu da bekleyelim diyor eşim o da geçerse o zaman kan veririz diyor. Bu çatlatma iğnesinden sonra 14-15 gün sonra kesin regli olunuyor mu ilk defa oluyor benim pek bilgim de yok her yerde olunuyor yazıyor bide ovıtrelle sonrası geç döllenme tarzı bişey olması mümkün mü acaba duydunuz mu hiç?
19 sonra oldum ben regli yarın reglimin 3. Günü doktorumla konuştum yarın tekrar femaraya başlıyorum perşembe kontrole gel dedi bakalım bu sefer de deneyeceğim olmazsa salıcam kendi haline15. Gün kesin oluyorsun en fazla 16 ya sarkar
İnşallah canım benimAy ne kadar güzel Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum evet stres hep ama işte insan düşünmeden de yapamıyor ki inşallah bizde birgün nasibimize kavuşuruz canım
Sizde durumlar nasıl var mı belirti falanAy ne kadar güzel Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum evet stres hep ama işte insan düşünmeden de yapamıyor ki inşallah bizde birgün nasibimize kavuşuruz canım
Sende ne var canım yumurtalarin mi büyümüyor ben ilaç kullanmadan direk iğne verdi19 sonra oldum ben regli yarın reglimin 3. Günü doktorumla konuştum yarın tekrar femaraya başlıyorum perşembe kontrole gel dedi bakalım bu sefer de deneyeceğim olmazsa salıcam kendi haline