kizlar canlar yardim acill BURSA da meme buyutme ameliyati olanlar varmi doktor onerisi istiyorum

Aynen bende kendisine muayne olmadım daha direk ameliyat öncesi olcak bu gidişle :KK70:
kizlar bende mesut beyle gorusecektim vazgeçtim hem yaşı hemde elleri titriyo dediler korktum vala selçuk beyle ikinci kez görüştüm memnun kldim su son on on beş kiloyuda veriyim diye karar verdim sadece cunki sonradan gene sarkma olabilir

Netleşecek tam fiyati ve kaç taksit olduğu hakkında benide bilgilendirir misin
Tabiki. Ama niyetin varsa sende bi çıktığında görüş derim doktorla olmasada bayanlar ebat vs dışında her bilgiyi veriyor. Mesela benim için işe ne zaman dönebileceğim önemliydi, cuma olursam pazartesi çalışabileceğimi söyledi, umarım öyledir

Tabiki. Ama niyetin varsa sende bi çıktığında görüş derim doktorla olmasada bayanlar ebat vs dışında her bilgiyi veriyor. Mesela benim için işe ne zaman dönebileceğim önemliydi, cuma olursam pazartesi çalışabileceğimi söyledi, umarım öyledir
Ben şehir dışındaym sürekli bursada olamiyorum randevusu ayarlayamadim bir ay sonra tekrar bursaya gelicem anca o zaman yüz yüze görüşme fırsatı yakayabilicem

Pazartesi dönebileceğini düşünme rahat bir hafta 10 gün kol hareketlerin kısıtlı ve eğer iyiyim deyip çok fazla yorulursun yara kanama yapabiliyoruz morarma oluyormus deneyimi paylasanlarda okumusutum

O zaman ben bugidişle sizden önce olurum hem bi örnek daha çıkmış olur 1 ay içinde halletmek istiyorum :)
Kızlar hadi bakalım inşallah :) canim taksit altı ve dokuz dediler aynen canim çok da rahat olamayız hemen herhalde canim dikisler olacak bana göğüs altından olacak ameliyatiniz dedi sizin nasil olacak

Pazartesi dönebileceğini düşünme rahat bir hafta 10 gün kol hareketlerin kısıtlı ve eğer iyiyim deyip çok fazla yorulursun yara kanama yapabiliyoruz morarma oluyormus deneyimi paylasanlarda okumusutum
Hadiya inş öyle bşi olmaz öyleyse jimeri seçerm enazndan rapor alabilrm işyeri için şimdi estetik olduğumu çaktırmamam lazım :KK70: bedenen çok bi işim yok daha çok masabaşı diye güveniyorum birazda ama bilrmedim off :/

Kızlar hadi bakalım inşallah :) canim taksit altı ve dokuz dediler aynen canim çok da rahat olamayız hemen herhalde canim dikisler olacak bana göğüs altından olacak ameliyatiniz dedi sizin nasil olacak
Cnm beni doktor görmediği için kaç cc yada nerden olcak diye bşi demedi hemşire bayan, amelyata uygunmu diye ufak bi muayene yaptı sadece

Az önce estetik int deki bayanla konuştum sevgililer günü indiriminde niye gelmediniz diyor sanki bilgilendirme yapmışlar gibi sinir oldum
%25 indirim varmış kızlar duyan bilen varmı

Az önce estetik int deki bayanla konuştum sevgililer günü indiriminde niye gelmediniz diyor sanki bilgilendirme yapmışlar gibi sinir oldum
%25 indirim varmış kızlar duyan bilen varmı
Canim bende orda olucam doktorla görüştük karın germe meme büyütme 15.000 e düşürdük en son gorusmemde bende sevgililer günü icin aradim daha zararlı çıktım 16.500 düştüler yani muayene olup ücretsiz zaten doktoru zorlarsanız biraz normalde zaten dusuyo fiyat tabi ödemene de bağlı canim

Canim bende orda olucam doktorla görüştük karın germe meme büyütme 15.000 e düşürdük en son gorusmemde bende sevgililer günü icin aradim daha zararlı çıktım 16.500 düştüler yani muayene olup ücretsiz zaten doktoru zorlarsanız biraz normalde zaten dusuyo fiyat tabi ödemene de bağlı canim

Anladım e o zaman bi kayıp yok bende bu cumartesi gelip görüşücem inş doktorla, netleştirmek gerek artık :)

X